Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 29.03.2026 00:46

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 5201 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 154, 155, 156, 157, 158, 159, 160 ... 347  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Mobiiltelefonide arutelu
PostitusPostitatud: 01.11.2013 13:05 

Kuna vana telefoni eluiga hakkab otsa lõppema, siis otsin vaikselt uut.
Sõelale jäänud hetkel need 2:
LG Nexus 4
Huawei Ascend P2

Nagu ma aru olen saanud siis Nexus 4 on tehnilise ja tarkvaralise poolepealt parem, samas P2 näeb ilusam välja, käes väga mugav hoida, parem kaamera ning suurem aku.

On keegi neid näppinud või omanud ja teab rääkida midagi?
Võib ka midagi muud soovitada, hind peaks jääma alla 300€.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.11.2013 13:12 

S!!M kirjutas:
Kuna vana telefoni eluiga hakkab otsa lõppema, siis otsin vaikselt uut.
Sõelale jäänud hetkel need 2:
LG Nexus 4
Huawei Ascend P2

Nagu ma aru olen saanud siis Nexus 4 on tehnilise ja tarkvaralise poolepealt parem, samas P2 näeb ilusam välja, käes väga mugav hoida, parem kaamera ning suurem aku.

On keegi neid näppinud või omanud ja teab rääkida midagi?
Võib ka midagi muud soovitada, hind peaks jääma alla 300€.

P2 võta. Sel 4g tugi.
N4 on lte vastuvõtja olemas sees aga ametlikku tuge ei ole. Google on küll andnud lootust et saab ka seda kasutama hakata aga selle peale ei tasu lootma jääda.
Lisaks on ka sel telefonil huawei emotion ui mis on tunduvalt mõnusam kui tavaandroid.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.11.2013 13:24 

Pärast Nexus 4 ostmist, ei taha mõeldagi "mitte-Nexusele". Eks maitse asi, aga minu meelest need hujoobina UI-d on koledad ja kärbivad perfoormänsit. Võta Nexus 4, Nova Launcher ja muuda UI kasvõi iPhonega samasuguseks. Variante on palju. Kui ulmepiltnik pole, sis 8mpix kaamera kärab päris hästi. Pimedas on nii nagu on, aga nii on kõigi telefonidega.

LTE poole pealt nii palju, et Nexus 4-l tõesti LTE chip peal, mida saab aktiveerida, aga Eestis seda tööle ei saa, kuna Nexus 4 ei toeta seda bandi, mis Eesti operaatoritel kasutusel pole (kahjuks ei mäleta täpselt, mis bandi numbrid on toetatud Nexus 4-l, kuid jah Eestis seda tööle minu teada ei saa). Muidugi kui 4G on oluline, siis tasuks Nexusest kahjuks eemale vaadata.

Üldiselt olen ise alati avatud igasugustele tehnikavidinate proovimisele ja ei kipu väga ühte toodet kiitma, ent N4 on minumeelest üks tõesti kiiduväärt vidin. Muidugi väljamaalt saaksid kätte Nexus 5 juba, 349 USD + saatmine, kui on tuttavaid välismaal.

Igatahes mina soovitaksin kindlasti võtta Nexus 4, veel jätkusuutlik seade, varsti peaks ka 4.4 Androidi peale saama.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.11.2013 17:50 
Eliit
Kasutaja avatar

Roudreidz kirjutas:
IPhone puhul sellist viga läbi poleks NEVER lastud.

http://www.dailymail.co.uk/sciencetech/ ... fered.html
Tuline õigus!

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.11.2013 18:48 
Kasutaja avatar

Kõik teavad et see on konkurentide poolt fabritseeritud laim. :kill

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.11.2013 19:20 

a4tech kirjutas:
Pärast Nexus 4 ostmist, ei taha mõeldagi "mitte-Nexusele". Eks maitse asi, aga minu meelest need hujoobina UI-d on koledad ja kärbivad perfoormänsit. Võta Nexus 4, Nova Launcher ja muuda UI kasvõi iPhonega samasuguseks. Variante on palju. Kui ulmepiltnik pole, sis 8mpix kaamera kärab päris hästi. Pimedas on nii nagu on, aga nii on kõigi telefonidega.

LTE poole pealt nii palju, et Nexus 4-l tõesti LTE chip peal, mida saab aktiveerida, aga Eestis seda tööle ei saa, kuna Nexus 4 ei toeta seda bandi, mis Eesti operaatoritel kasutusel pole (kahjuks ei mäleta täpselt, mis bandi numbrid on toetatud Nexus 4-l, kuid jah Eestis seda tööle minu teada ei saa). Muidugi kui 4G on oluline, siis tasuks Nexusest kahjuks eemale vaadata.

Üldiselt olen ise alati avatud igasugustele tehnikavidinate proovimisele ja ei kipu väga ühte toodet kiitma, ent N4 on minumeelest üks tõesti kiiduväärt vidin. Muidugi väljamaalt saaksid kätte Nexus 5 juba, 349 USD + saatmine, kui on tuttavaid välismaal.

Igatahes mina soovitaksin kindlasti võtta Nexus 4, veel jätkusuutlik seade, varsti peaks ka 4.4 Androidi peale saama.

Sellessuhtes nõustun jah et n4 on google oma ja uuendused tulevad kindlalt ja kohe aga huawei ui ei tee midagi aeglaseks ja p2 on tunnistatud ka kiireimaks 4g telefoniks. Siukse raha eest parim 4g föön.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.11.2013 20:16 

Kas on võimalik, et suurele subwoofri magnetile ligidale minnes võis läbipõleda mu Nokia touchscreen? Nimelt jamasin ühe subwoofri kastist välja saamisega ja järsku avastasin et enam touchscreen ei reageeri.. Pole küll asjatundja elektriskeemides, aga selle ekraani touchscreeni rohelise läbipaistva juhtme seest on näha, et must triip vms on üle nelja elektrikanali.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.11.2013 21:56 

Mart911 kirjutas:
Kas on võimalik, et suurele subwoofri magnetile ligidale minnes võis läbipõleda mu Nokia touchscreen? Nimelt jamasin ühe subwoofri kastist välja saamisega ja järsku avastasin et enam touchscreen ei reageeri.. Pole küll asjatundja elektriskeemides, aga selle ekraani touchscreeni rohelise läbipaistva juhtme seest on näha, et must triip vms on üle nelja elektrikanali.

Üldiselt kasutatakse magneteid näiteks telefoni ja tahvlite kaante sees. Need on mingi süsteemiga seotud sellega et kui kaas lahti tuleb siis läheb ekraan tööle. Ma arvasin et see on seotud lähedussensoriga aga paraku lihtne test näitas et vist ikka ei ole. Parandage mind keegi kui eksin.

Magnetid kaante sees pole aga tugevad ja aparaadile endale halvasti kuidagi ei mõju.

Samas sinu juhtumil on tegu küllalti tugeva magnetiga ja tugeva magnetvälja all võivad elektroonikaseadmed igasugu toredaid asju teha. Magnetväli on ju elektriga tihedalt seotud. Ma arvan et see in võimalik aga seljuhul oidi telefon magnetil ikka väga lähedal olema....

Endal lli subwoofer lcd telekal lähedsl kunagi korra. Pilt tõmbas tiba lillaks korra aga muud midagi...

Loo moraal on selles et su ekraan on katki ja vajab parandust.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.11.2013 22:15 

Magnet ei tohiks nagu midagi teha, kuna isegi on moblahoidjaid mis on magnetist tehtud.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.11.2013 22:36 

Krt, esimene telefon pidas 4a vastu, järgmine 2.5a, eelmine 1.2a ja nüüd 8kuud. KURAT.. Ma loodan, et järgmine peab kauem kui 6 kuud. :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.11.2013 22:39 
Kasutaja avatar

mooner kirjutas:
Magnet ei tohiks nagu midagi teha, kuna isegi on moblahoidjaid mis on magnetist tehtud.

Sõrmega puutetundlikule ekraanile vajutamine ei kahjusta ka sittagi. Samas kui ekraanile tellise peale pillad on ikka kogu see teema seal suht ptsis.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.11.2013 22:43 
Kasutaja avatar

mooner kirjutas:

magnetil ja magnetil on vahe.

korraliku wooferi mähis võib sul kõvaketta alla sekundi puhtaks tõmmata
mingi külmkapi magnetiga võidki hõõruma jääda
Ma loodan et see subwoofer millega sa jamasid parajasti võrgus ei olnud, elektromagent on veel vahvam riistapuu

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.11.2013 22:59 

sony xperia go telefon. Pildistamise välk ei tööta mingil põhjusel. Mis maksaks remont?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.11.2013 23:01 

Roudreidz kirjutas:
mooner kirjutas:

Sõrmega puutetundlikule ekraanile vajutamine ei kahjusta ka sittagi. Samas kui ekraanile tellise peale pillad on ikka kogu see teema seal suht ptsis.

Hea võrdlus.
M*nniga võid 9 kuu pärast räbala perre juurde saada, näpuga jäädki nühkima.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.11.2013 23:15 
Kasutaja avatar

RustyZ kirjutas:
Roudreidz kirjutas:
mooner kirjutas:

Hea võrdlus.
M*nniga võid 9 kuu pärast räbala perre juurde saada...

Kui augu valikul eksid, siis võib nii juhtuda küll jah.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 5201 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 154, 155, 156, 157, 158, 159, 160 ... 347  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 8 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis