Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 22.08.2025 07:36

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 15309 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 142, 143, 144, 145, 146, 147, 148 ... 1021  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Mis siis täna juhtus? €lame €nnast välja 2011
PostitusPostitatud: 21.02.2011 20:53 

rohelinehiir kirjutas:
ruukki kirjutas:
mina isiklikult võin öelda , et võibolla oli isegi hea, et selline asi juhtus. sügava puudega inimene + veel voodihaige - olgem ausad , see ei ole ju kellegi elu. Nagu keegi uudistes ütles kogu selle teema kohta, et õnnetus tuleb siis kui tahab. Ei või iial teada millal ja kus ta tuleb.

sa oled ikka täitsa loll peast vöi?

Enda arvamust võib Eestis veel vabalt avaldada.
Mind isiklikult jätab täiesti külmaks, mida see kutser ütles või ei ütelnud. Kiitku enda erakonda palju tahab praegu, mina isiklikult tähelepanu ei pööra anyway :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.02.2011 20:53 

Annetasin Haapsalu lastekoduele.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.02.2011 20:54 

Gordon kirjutas:
Annetasin Haapsalu lastekoduele.

sama siin.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.02.2011 20:55 
Kasutaja avatar

no aina rohkem saab tõestust fakt, et suuremalt jaolt on siinne rahvas väga madalalaubaline ja labane.
ei suudeta keelt õigel ajal hammaste taga hoida ja räägitakse asju ja asjadest, mille kohapealt võiks suu kinni hoida ja oma arvamuse endale hoida.

kanal2 reklaam aga andis mõista, et härra Villu on jälle mingi pa*a endale kokku vändanud :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.02.2011 20:56 
Kasutaja avatar

Umx kirjutas:
ruukki kirjutas:
mina isiklikult võin öelda , et võibolla oli isegi hea, et selline asi juhtus. sügava puudega inimene + veel voodihaige - olgem ausad , see ei ole ju kellegi elu. Nagu keegi uudistes ütles kogu selle teema kohta, et õnnetus tuleb siis kui tahab. Ei või iial teada millal ja kus ta tuleb.

Mõnikord on parem mitte öelda seda, mis sülg suhu toob.

ja nüüd saan mina sellepärast pähe , et olen esimene inimene kes arvab nii? ma ei ole ainuke. ja 4real - enda arvamuse avaldamine on lubatud ja selleks see teema siin ongi.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.02.2011 21:05 
Kasutaja avatar

ruukki kirjutas:
mina isiklikult võin öelda

Oled siis puudega voodihaige kes ootab et keegi 98t tooks ja su põlema paneks? Mis sul viga on? LAPSED said hukka, vahet pole, mis neil kupli all oli ja mida keha küljes polnud. LAPSED

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.02.2011 21:08 
Kasutaja avatar

no tra mida siin enam teha? juhtus mis juhtus. Ja oleks kari penskareid seal olnud siis oleks pohhui olnud v? Muidugi on kurb jne.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.02.2011 21:13 
Moderator
Kasutaja avatar

Kas üldiselt empaatiavõime puudumise kohta on kah mingi diagnoos?

ruukki, mine sinna Haapsallu ja kilka õnnetuskoha juures, et tegelikult on ju hoopis hea nende inimeste hukkumine. Või ära parem tegelikult mine, tekitad leinavatele inimestele rohkem valu. Kasutades Su oma terminoloogiat: tra mis Sa siis oleks sama meelt v, kui su oma mingi laps või mingi lähisugulane või midagi oleks seal ära surnud?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.02.2011 21:17 
Kasutaja avatar

See, et sel valge Lanceriga poisiklutil midagi suurt isikliku "kapoti" rikkis on, sai selgeks suvel, kui Mustamäel mu maja eest oma autoga peenestas, hoolimata ringijooksvatest lastest, k.a. minu omast, kes mul õnneks käeotsas oli. Tegu siis hoovialaga, kus liikumiskiirus ei tohiks ületada jalakäijate oma. Ja seda muuseas mitte ühe korra. Kuskil sai midagi selle kohta tollal öeldud.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.02.2011 21:20 
Kasutaja avatar

käisin seal , panin küünla. No kas tahaksid ise olla sügavas puudes ja liikumispuudes jne? oleksid sa elu üle õnnelik? Ma usun et mitte keegi meist ei tahaks. Ma ei öelnud ju et OIII kui hea et ära kõrbes 10 last,woohoo!! Ma mõtlesin seda selleall , et need lapsed kes meie hulgast lahkusid , kas neil endil üldse oli elusoovi sellisena jätkata jne.

nojah, ütlesin mis ma ütlesin. Nüüd olen Sr.orgia debiilik ja sadist 2011 enyways. end of story

.Alar. kirjutas:
See, et sel valge Lanceriga poisiklutil midagi suurt isikliku "kapoti" rikkis on, sai selgeks suvel, kui Mustamäel mu maja eest oma autoga peenestas, hoolimata ringijooksvatest lastest, k.a. minu omast, kes mul õnneks käeotsas oli. Tegu siis hoovialaga, kus liikumiskiirus ei tohiks ületada jalakäijate oma. Ja seda muuseas mitte ühe korra. Kuskil sai midagi selle kohta tollal öeldud.

kiirus ehk paar kilti oli üle. sottiga laivi ei lennanud. Tore et ühes majas elame

150 meetrit eemal sai jah 1.käik peenestatud aga too hetk kui 191 maja nurgale jõudsin juba ammu pidurdasin. Sina olid alles baratti ees ja mingi laps oli poolest kerest saadik prügikastis kui mina sinna jõudsin.

Viimati muutis ruukki, 21.02.2011 21:41, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.02.2011 21:24 
Kasutaja avatar

Umx kirjutas:

meditsiiniliselt vägagi defineeritav isiksusehäire:

Tsiteeri:
Nartsissistlik isiksushäire
[enesetähtsustamine, imetlusvajadus, empaatiatunde puudumine]
a) on liialt ennast täis;
b) hõivatud piiritu edu, võimu, hiilguse, kauniduse või ideaalse armastuse fantaasiatest;
c) peab oma probleeme ainulaadseteks ja usub, et neist võivad aru saada vaid erilised inimesed;
d) ülemäärane imetluse vajadus;
e) tunneb end väljavalituna; taotleb põhjendamatult eriti soodsat kohtlemist või tema ootustele kohest vastutulekut;
f) inimsuhetes kasutab teisi ära oma eesmärkide saavutamiseks;
g) empaatiavõime puudumine, ei ole võimeline ära tundma teiste inimeste vajadusi ja tundeid;
h)sageli tunneb kadedust või usub, et teised kadestavad teda;
i)käitumiselt või hoiakutelt ülbe ja upsakas

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.02.2011 21:35 
.Alar. kirjutas:

Kurat , ise STREETRACE.org foorumi moderaator , kiirust jäi väheks ikka siis :D SR bljät :rokib

Üles

PostitusPostitatud: 21.02.2011 21:38 

VOC kirjutas:
.Alar. kirjutas:

Kurat , ise STREETRACE.org foorumi moderaator , kiirust jäi väheks ikka siis :D SR bljät :rokib

kus seda väheks jäi :D loe veel :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.02.2011 21:41 
rohelinehiir kirjutas:
VOC kirjutas:
.Alar. kirjutas:

kus seda väheks jäi :D loe veel :)

Persse , oleks võinud hüppesse lasta ikka. Kurat foorum peaks õigustama ikka , politsei eest ära sõitmisi jms. Kui ei , siis kurat buduaar või .orgia :d Ei tee vahet.

Kino.
Umx kirjutas:

ruukki, mine sinna Haapsallu ja kilka õnnetuskoha juures, et tegelikult on ju hoopis hea nende inimeste hukkumine. Või ära parem tegelikult mine, tekitad leinavatele inimestele rohkem valu. Kasutades Su oma terminoloogiat: tra mis Sa siis oleks sama meelt v, kui su oma mingi laps või mingi lähisugulane või midagi oleks seal ära surnud?

kus juures 10 inimest , see ei ole loogiline. Siuke tunne haigekassa oleks ise palama pannud ,et ei peaks inimeste eest hoolitsema. :S

Üles

PostitusPostitatud: 21.02.2011 22:07 
mkb kirjutas:
Sorry mehed, segan vahele... Mis värk siis oli? Süütamine? WTF

Minu kui sherlocki arvamus :D

Üles

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 15309 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 142, 143, 144, 145, 146, 147, 148 ... 1021  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 8 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis