Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 01.04.2026 07:59

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 12898 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 292, 293, 294, 295, 296, 297, 298 ... 860  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Söögiteema
PostitusPostitatud: 13.06.2012 14:20 
Kasutaja avatar

Pilti "PrtScn" nupuga ei tohiks ju väga keeruline teha olla. See ei kannata jah väga kriitikat. Kui OS on win7, siis on ka selline tore programm nagu Snipping tools, millega saad ekraanilt kohe endale sobiva ala lõigata.

Aga kas MantaOwner üldse mõne teemaga rahul ka on :)? Söögiteema ei meeldi, pildistamise teemad ei meeldi jne.

Signalisatsioonide, mugavusmoodulite, parkimisabide müük ja paigaldus - kõikide autode diagnostika, VAG immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.06.2012 14:39 
Kasutaja avatar

ma olen pigem mantaowneri poolt, vanasti oli siin ikka mõistlik see värk, nüüd on ainult burgerid. aga noh eks te sööge oma olluseid edasi, mis ütleja mina ka olen :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.06.2012 14:44 
Kasutaja avatar

dellu kirjutas:
Aga kas MantaOwner üldse mõne teemaga rahul ka on :)? Söögiteema ei meeldi, pildistamise teemad ei meeldi jne.

Mulle meeldivad kõik asjalikud teemad, aga ei meeldi kasutajad, kes foorumit jutukana ja oma emotsioonide väljendamiseks kasutavad ning seeläbi needsamad muidu asjalikud teemad p***e keeravad. Tegelikult saaks probleemi üsna lihtsalt lahendada, kui panna postituste arvule piirang peale a la 5 postitust päevas, siis hakkaks vennad enne mõtlema, kui midagi kirjutavad.
Teemasse ka - sai täna Statoilist üle pika aja munapeekoniveiselihaburks võetud, maitse jätkuvalt väga hea, hinnaks 3.40.

Tõnu

Viimati muutis MantaOwner, 13.06.2012 14:46, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.06.2012 14:45 
Kasutaja avatar

MantaOwner kirjutas:
sai täna Statoilist üle pika aja munapeekoniveiselihaburks võetud, maitse jätkuvalt väga hea, hinnaks 3.40.

Tõnu

ära torpedeeri üritust :D

Praegu just ise postitasid seda sama jura, mille vastu eelmises postituses võitlesid. Ainult kiirsöögikoha asemel oli tegemist kiirbuffetiga, mis pole ammu enam tankimiseks mõeldud, kuna sinusugused passivad seal kabanossijärjekorras.

Teeks nüüd vaherahu? Mina söön kiirtoidukohtades ja tangin tanklates. Sina sööd tanklates ja kirud, kui ei saa tankuri juurde, kuna affid passivad kabanossijärtsus. :wink:

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.06.2012 15:48 
Kasutaja avatar

käisin rebasemäe pubis söömas, võtsin kanasnitsli vms, oli täiesti mõnus kooos ahju kartuliga ja hind oli ka täitsa taskukohane :) 4,50 , soovitan.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.06.2012 17:57 
Moderator
Kasutaja avatar

oopc, ma ei tea, kes Su siia tagasi kutsus, aga mina igal juhul kasutan võimalust ja hoiatan Sind avalikult: palun ära plära kogu aeg ja kõigest. Jää teemasse, jää mõistlikuks ja arvesta teistega.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.06.2012 18:01 

Asukoht: Mängult .Välismaa,soomes jne sarnastes kohtades kus teisedki sarnased piiksukotid
Lihtsalt ise kustus postitus ära ja selle tõttu lõin arvutilaua pooleks ,et mis värk toimub.See on foorum FOOOOORUM .See on foorum.Kui ei meeldi ei maksa kasutada,vaadata,käige restoranides ja tehke pilte kui soovite see kõik on võimalik.Mian ei pea selle pärast hakkama käima restoranides ja pildistamata jätma või postitamata ,et kellegil on mingid teistsugused vaated ,rausaamad.
tankal maxiburger 2.50e ja polnud viga tootel ,käib kahh,polnud halb ega hea ,suur ega väike.Täitis nagu isegi.
Pilt
Kas Räägupeses hetkel siis kooki polegi :D
Tehakse kasutajatega nalja ja ma pean vaeva nägema ja uuesti postitama,vedas ,et pilte ära ei kustutanud arvutist tankla burksit.
Tähelepanuvajadusest söön üldse,teen pilte ja postitan .................-lõin teise arvutilaua ka puruks.
Tähelepanuvajadust pudistasin pintsakule aga sain korralikult end täis.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.06.2012 20:41 
Kasutaja avatar

Täiesti normaalne teema ju ? Mis jälle siis viga on ?

Kunagi sai tihti söömas käidud Rebasemäe pubis kust sai võetud supersnitsel :rokib

See tankla koht tundub suhteliselt asjalik olema

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.06.2012 20:58 
Kasutaja avatar

Muidu olen suht kodus sööja, aga kui väljas käia, siis ikka asja pärast.

Tartus olles on põhikoht mida alati külastan Sirius, kes ei tea, siis see ka kiirsöögikoht. Peaks neid olema Tartus kokku kolm. Hinnad on mõistlikud ja portsjonid ka normaalsed. Isiklikult eelistan kanawrapi, maksab see 2.30 ?? kui õigesti mäletan ja saab sellest midagi kõhtu ka ikka ning maitseb hästi. Samuti peaks see olema ka vähe tervislikum, kui mingit purksi näost sisse ajada. Nii et igati 5+ asi minu jaoks :rokib

Tallinnas viimane väljas söömise kogemus oli Osmani kebab. Sai võetud sealt üks suur kanašnitsel, mis maksis 6.20. Väike oleks maksnud 2euri vähem. Positiivne oli see, et kõrvale sai valida, kas friikartulid või ahjukartulid ning vist midagi muud oli ka, kahjuks enam ei mäleta :uhoh Peale tellimuse sisseandmist väga kaua ei pidanud ootama, kuskil 10min, kui toit lauda toodi. Enne toidu saabumist toodi ka lauale korvike, kus sees olid noad kahvlid ja värske lavaš. Taldrik oli küllaltki suur ja oli ilusti täidetud friikartulite, kahe kanašnitsliga ja salatiga. Oli ka sinna vahele peidetud tops majakastmega, mis on ka vägagi hea. Peale selle suure portsu sisse ajamist võis igati rahul olla. Kõht oli nii täis, et ei tekkinud mõtetki mitte, et tahaks veel õhtu jooksul midagi süüa. Mainin igaks juhuks ära, et einestasin kuskil kella 7 - 8 vahel õhtul ning enne magamaminekut ei olnud haisugi kõhu tühjenemisest :hail Igatahes jäin igati rahule ning soovitan ka teistel seal teinekord kõhtu täita, selle asemel, et kuskil mäkis burksi mäluda.....

Vabandan piltide puudumise pärast, ei ole kahjuks harjumust enne söömist oma toitu pildistada. Eks teinekord parandab selle vea...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.06.2012 21:07 
Kasutaja avatar

Räägupesa pirukavarga video ka siis nüüd liikvel:

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.06.2012 21:13 
Kasutaja avatar

Tsiteeri:
Enne toidu saabumist toodi ka lauale korvike, kus sees olid noad kahvlid ja värske lavaš.

mõned aastad tagasi olid mul ükskord kõik lavaši tükid erinevad seal korvikeses, mitte ühest suurest värskest lõigatud, nagu peaks. eelmiste klientide poolt alles jäetutest kombineeritud vms. pärast seda pole kordagi külastanud seda asutust enam.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.06.2012 21:30 

Esmaspäeval sai käidud Viljandi mnt alguses olevas söögikohas. Nimi meelde ei tule.
Võtsin komplektlõuna 4.20€ eest.
Supp oli täitsa mõistlik aga praes pettusin küll. Makaronid, mis polnud üldse maitsvad (ära kuivanud juba) ning ületehtud guljašs (liha oli kuiv ja maitsetu, kaste polnud samuti kiita). Lavaš oli ka seisnud ning ära kuivanud.

Antalya Nõmme teel on ikka kordades parem koht, kus lõunatada mõistliku summa eest.

Samuti julgeks soovitada seda kohta:
http://www.minuvalik.ee/ee/deal/0522061401
Toit alati väga maitsev, kogused korralikud ning lavaš on isegi soe.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.06.2012 21:33 

"edit"

Viimati muutis coche, 06.01.2013 19:22, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.06.2012 22:18 
Moderator
Kasutaja avatar

Oskab keegi soovitada head ja odavat söögikohta kesklinnas? Lõuna ajal Hesburgeris käimine on ära tüüdanud.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.06.2012 22:50 

rohelinehiir kirjutas:
Dinks kirjutas:
Oskab keegi soovitada head ja odavat söögikohta kesklinnas? Lõuna ajal Hesburgeris käimine on ära tüüdanud.

ot sa veits aega tagasi mode polnud või miks mul sind roheliselt ei näita :D

Sellest oli vahepeal pikalt juttu ja minu järeldus: jätkuvalt moderaator, sest moderaatorite listis täitsa olemas. Mis see värvi vahetus ja boldiks tegemine siis foorumis ära ei ole. Undercover :D
Toidust rääkides sai üks päev käidud Paldiski mnt Pizzakioskis ning tellitud mafioss. Jäin rahule, viisakas põhi ja meeldivalt lisandeid. Mahlane ja maitsev oli, olenevalt näljatasemest saab hakkama ka väikese pitsaga.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 12898 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 292, 293, 294, 295, 296, 297, 298 ... 860  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis