olen sellest siin teemas ka kirjutanud:
MrIroonia kirjutas:
Külastasin, täna taaskord, Rahvaburgerit Jüris. Alustuseks pean kohe mainima, et pikaks ajaks kaotasid nad kliendi. Kuigi kohale sõites, oli üllatus, et autosi ja rahvast suht palju (umbes kella 13 ajal),
Ei tea, mis neil täna juhtus, aga mina tellisin kebab+friikartulid karbi sisse. Kõik oli kena. Isegi kaste oli eraldi, et friikad läbi ei liguneks. Kahjuks oli kogu sellest kompotist kõige parem marineeritud kurk. Teisel kohal sibul ja kolmas koht paljas leivaviiluke... Kuna kõht oli tühi, siis nokkisin vastu tahtmist ka suurema osa kebabi välja, mis oli pooltoores, kuid samas pealt nagu kärsanud. Kuid friikad olid klass omaette. nii s**ta friikat pole ma kuskil saanud. Need oleks justkui valmis tehtud üleeile ja täna mikrokas soojaks lastud. Väljast kuivand ja väga kuumaks kuumutatud (süüa polnud sellise kuumusega võimalik), kuid seest suisa toored. Samuti polnud neil mingit maitset (isegi soola maitset mitte) ja need lendasid kogu täiega prükkarisse.
Arvata võis, et kui uus koht on saavutanud mingi teatud klientuuri, siis käib kvaliteet kohe alla... Aitähh RAHVABURGER- rohkem ma sinna tulla ei taha. KUI, siis proovin veel mingit burgerit ja daipohh, kui see ka süüa ei sünni...