Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 30.03.2026 19:40

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 12898 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 224, 225, 226, 227, 228, 229, 230 ... 860  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Söögikohad
PostitusPostitatud: 18.02.2012 18:52 
Kasutaja avatar

no kuule, head isu tõesti

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.02.2012 18:58 

Asukoht: Mängult .Välismaa,soomes jne sarnastes kohtades kus teisedki sarnased piiksukotid
Äitähh äitähh :D Teile head päeva jätku :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.02.2012 19:16 

Sai siis käidud seda Mustakivi Maxi-burgerit proovimas.
sai, 2x juust, 2x kanapihv, soolakurk, kapsasalat, valge kaste, ketchup (sõna kirjapilt muutmata).
Mis seal ikka. 2 minutit läks aega, kui suurte küüntega preili mulle seda vaaritas ja päris kobakas ka ikka teine. Kuigi ma ei ütleks, et topelträägust oluliselt suurem. Salatit kõvasti vähem ka.
Sümboolne kahvel oli kah kaasas.
Preili ise hoidis kahe käega seda kui ulatas mulle, minul istus ühte kämblasse ära.

Pilt

Koduteel jõudis raip vähe jahtuda, uunis sai kergelt üle lastud veel, aga maitse oli siiski hea. Või noh, mis hea, söödav pigem.
Korraks toppis kõhu täis, aga nüüd on tunne juba nagu peale McDonaldsit, et tahaks veel midagi.

Mingil hetkel oli muidugi terve lõust kastet täis mul.
Soovitaks siiski mingit väiksemat sealt teistel võtta.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.02.2012 20:05 

Asukoht: Mängult .Välismaa,soomes jne sarnastes kohtades kus teisedki sarnased piiksukotid
Nojah sulle nüüd jäi ehk positiivsem mulje teenidnusest.Aga mul oli mingi muulasest noormees kes oli muidu lõpus viisakas algul oli kuidag i veidram nagu oelks alles ärganud umbes ja hilbud selga tõmmanud ja avas luugi ja siis luges muu mündid kokku ja kadus pimedasse putka sisemusse mõneks ajaks ja kuidas ta sea lseda purgerit teha võis ei tea ma siiani ,lihtsalt kuidagi mitte usaldusväärne ei tundunud ,sest alles luges münte ja kes etab mida ta ennem teinud oli ja siis meisterdas burxi seal puta sees.Ennem sügas kotte ehk -ah minge ära ma kardan rsk.
Räägus ikka on sesmõttes lust olla kui teenidaja vaikselt poseerib ja on kliendisõbralik igasmõttes ja kogu värk viiskama selgem.Kuigi kui täna ma sealt mustikast burksi võtnud oleks ,oleks ehk ka parem mulje,minesa tea.
Räägus kestis ka täna järjekord nagu kaua või tundus lihtsalt ,pärast tuli tagant ka ette paariline toiemtama ja läks kiiremaks asi.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.02.2012 21:16 

On ikkagist olemas kokk-mehhaanikud nagu kondiiter-keevitajad ja teised. :DNaisel veab ikka , kõht täis ja auto liigub + muud plussid :D
Üks 16 aastane andis ka oma suure raamtu välja-13kümnesena hakkas asjaga juba tgelema.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.02.2012 21:23 

oopc kirjutas:
Nojah sulle nüüd jäi ehk positiivsem mulje teenidnusest.Aga mul oli mingi muulasest noormees kes oli muidu lõpus viisakas algul oli kuidag i veidram nagu oelks alles ärganud umbes ja hilbud selga tõmmanud ja avas luugi ja siis luges muu mündid kokku ja kadus pimedasse putka sisemusse mõneks ajaks ja kuidas ta sea lseda purgerit teha võis ei tea ma siiani ,lihtsalt kuidagi mitte usaldusväärne ei tundunud ,sest alles luges münte ja kes etab mida ta ennem teinud oli ja siis meisterdas burxi seal puta sees.Ennem sügas kotte ehk -ah minge ära ma kardan rsk.
Räägus ikka on sesmõttes lust olla kui teenidaja vaikselt poseerib ja on kliendisõbralik igasmõttes ja kogu värk viiskama selgem.Kuigi kui täna ma sealt mustikast burksi võtnud oleks ,oleks ehk ka parem mulje,minesa tea.
Räägus kestis ka täna järjekord nagu kaua või tundus lihtsalt ,pärast tuli tagant ka ette paariline toiemtama ja läks kiiremaks asi.

Ei tea, ma olen varem jba öelnud ka siin teemas vist - kuni sees püsib ja tormi ei tee ja muid tüsistusi ei tekita, siis mu poolest tehku seda kuskil pimedas nurgas.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.02.2012 21:35 

Aga kui sa annad talle peotäie mündiseid ja ta neid näppides üle loeb ja siis kaob pimedusse purks ivalmistama ja libistab nede samade sõrmedega sulle burksi vahele juustu või ükskõik mida siis halvasti ,olgugi ,et nii ei pea olema.Ma ei usu et seal putkas kummikindaid kasutatakse :D ja kui juust maha kukub siis vaevalt et see prügikasti läheb.Sellisest burksist e isaa ju aru ka üldse ,sest nii pläust. :D Räägus näed ise oma silmadega ja oled isegi õnnelik kui teenindaja oma kätega juustu purksi vahele libistab :D
Võimalik,et liialt palju mõtleisn lihtsalt .

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.02.2012 21:42 

oeh... miks ma ennast JÄLLE kordama pean.
sellises putkas muretseda hügieeni pärast on suhteliselt rumal tegu.

kuskil babybackis või Glorias ma läheks närvi kui nii tehtaks, aga mitte putkas:D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.02.2012 21:46 

No seda küll aga siiski ei pea ja võibolla pole ka need putkad üldse nii koledad see oli lihtsalt minu kartus antud kohas.Ja oi oi mis värki võidakse suurtes kohtades ajad seda ei oska karta ainult ehk kõik aga võib hullemaid lugusi olla kui putkades.Lihtsalt isu ajavad ära teinekord kartused.
Pilt
Peab piima järgi minema ,loodetavsti puhumis üritusi ei toimu kusagil

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.02.2012 22:37 
Kasutaja avatar

Külastasin ühel kenal talvepäeval Veska Grilli (paldiski maanteel, Loomaaiast nats linnapoole).

Veska purks+ Nestea jäätee (3.50+1.20€)
Pilt

Burks oli mõnusa suurusega (täitis kõhu kenasti ära) ja veits saia jäi isegi alles. Suuremalt jaolt seepärast, et see kaste leotas saia läbi ja lõpp oli plägane... Üldmulje ja -maitse oli hää. Paraku oli seda salatit sinna ikka metsikult uhatud (ju lumealt korjatakse ja tasuta käes) ja kastet oli ikka korralikult nii, et pool molli oli koos, käte peale sattus ja isegi varrukas sai oma osa. Nentisin tõsiasja, et salfakaid anti defaultina kaasa väga napilt ja pidin ühe peotäie ikka lisaks küsima. Pluss on ka see, et putkal on olemas ka istumiskohad (talvel saad kenasti laua juures sisse lülitada ka "põrsalambi", mis veidike sooja annab. Piisavalt, et sõrmed kangeks ei jääks). Paraku võiks see putka ikkagi koguaeg inimväärselt soe olla, et sinna veel minna tahaks.

5 palli süsteemi juures annaks 3-3,5 palli :rokib

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.02.2012 22:58 
Kasutaja avatar

bomsch kirjutas:
oopc kirjutas:
Jõhkrat vaeva näevad iniemsed.

Tead, pole see nii jube midagi kui enam-vähem tead mida teed ja riistad käes püsivad.
Esimese pildi kanast jäid järgmiseks söögikorraks 2 koiba ja tiivad ning ülejäänud rümp sai juba puljongiks keedetud.
Homne menüü seega kana-nuudlisupp ja praeks kana käed ja jalad :D

Sellega saad selgeks, mis on rämpstoit ja milline mitte. Rämpstoit, selle ei ole vaja kohta ega lauanõusi, ajad sisse ja vegeteerid edasi.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.02.2012 23:06 

Veska grillist tahtsin ka kunagi võtta siis veel seda katusealust vist polnud kuid sealt vaade sealt kassa aknast sisse pimedusse kaotas usalduse + ainult sullist sai vist ja ku isull poel ei saa midagi.3.50euri on päris korrlaik väljamineks aga purks näeb iseensest kena ja huvitav välja ja tundub ka hea isegi pildil kuid 3.30 euri on palju min uarust.
Kunagi kusagil krim isaates näitas mingit jõhkrat vorsti tehast ja see oli jõhker ,et mida me osta võime enda teadmata.
Räägu ,staap jne on siiski kohad kus võib kindlam olla ,et kaup on kvalikteetne ja tehas korralik.
Veska burks on pildil üks kaunimaid mida näinud vist.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.02.2012 23:23 
Kasutaja avatar

Pole käinud räägus juba pikki aastaid,ning samuti on palju vett merre voolanud sellest ajast ,kui viimati kebabi s6in. Täna sai siis pyytud kaks kärbest yhe hoobiga. Valitud sai see 5 eurone versioon asjast. Lisandiks ahjukartul. Lauda istudes tundus ysna hapu olevat toore sibula kogus seal, kuna eriti ei soo seda. Liha ja ahjukartuli suhe oli paigast ära tugevalt. Liha rohkesti, ning kartuli kogus puudulik. Yllatus endalegi,segades liha ära toore sibulaga ning selle punase ollusega, andis yle ootuste hea maitse. Ports oli paraja suurusega minu sugusele suure isuga inimesele. Ning teenindus oli igati lahke ning abivalmis. l6pptulemus oli ysna rahuldav

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.02.2012 00:32 

Ma sõin friikatega kebabi ja koguste suhte kohta e ioska midagi kosta ,kebabi võiks ikka rohkem olla alati võiks rohkem olla sesmõttes ei oska kurta aga et 3 eurosel oli kaupa normaalselt siis ma tahaks näha seda 5 eurost.nag uräägu purkisgagi ,olen hakanud sööma poolikut mis ka normaalne.
Aga msi moodi te seda kebab isööte.Ma lahmasin algul kangemat sibulat jne ,et pärast leebemaga lõpetada enamvähem ,et pool taldrikut kaupa alles e ijääks või lõpus ära ei pidanuks sööma ja doseerisin ka muidugi.Võimalus olnusk ka ära vista ja ühteist läks kasti ka mingi juurikas see vist oli jalponee või mis iganes ,rohekas seda ma ei julenud süüa igaksjuhus kbvist oleks punastama pannud.Mingi kibeda huinja sõin ka kohe alguses ära.
Pole min uteema kebaab vähemalt see
ja seal.See kust nad seda liha võtsid rippus ka juba suht kondisena laes.
Ühed söövad üht ,teised teist .Pull värk

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.02.2012 01:49 
Kasutaja avatar

oopci söögielamuste vahele mainin ka ära, et täna oli suuremat sorti kokkamispäev.
lõunaks 2,5h haudunud sealiha-pada juurikate, chilli ja oma aia maitsetaimedega nii kuivatatud kui külmutatud kujul, miski närune pilt on ka, aga seal paistab see pigem koduse koeratoiduna.. igatahes võis praetud sibula ja porgandi lõhna paneks küll purki :)
ööooteks filmi kõrvale ajas kaasfoorumlane pizzaisu peale ja sai seegi teekond koos tomati-paprika-krevettide-singi-vorsti-chilliga ette võetud:
klikk pildil
Pilt

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 12898 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 224, 225, 226, 227, 228, 229, 230 ... 860  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 12 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis