Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 30.03.2026 19:09

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 12898 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 223, 224, 225, 226, 227, 228, 229 ... 860  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Söögikohad
PostitusPostitatud: 16.02.2012 23:09 

Fundukis käidud, arve ( võtsime juua ka, keefir maitses hästi ) koostati 17:01 ja toit saabus 17:40. Vahepealse aja sisustasime vestlusega, kuid eks selline pikk ootamine oleks vähe raskem olnud kui nälg oleks näpistanud. Aga toit oli söödav, vaid 1 neist kolmest lihast ei olnud just kõige maitsvam enda ja kaaslase silmis/maitses. Sibulat oli korralikus koguses :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.02.2012 01:44 
Kasutaja avatar

Käisin eile (kellaaja järgi üleeile). Ootasin küll vähem, kui sina, aga noh..ütleme nii, et 16€ eest seda lihavalikut ei ostaks. Otseselt midagi viga ei olnud, aga mingit meeldejäävat elamust ka see koht oma toidu ja kõige muuga ei pakkunud. Mitte, et peakski.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.02.2012 01:58 

tuust kirjutas:
Akadeemia teel Skype peahoone-fuijtsu kandis olla ka üks taskukohane ja hääde toitudega söögikoht. Oskab keegi täpsustada, mis koht ja kus? Üks tüüp rääkis, aga seletusest ma aru ei saanud. Too tüüp ise pole ka seal käinud, aga kuulis seda kolmandalt isikult, kes ka sellest kohast seletas.

Heliose söögituba on selle koha nimi.
Keskmine praehind on 3-3.50 ja salat tasuta(buffet-tüüpi salatilett)
Ise käin igapäevaselt seal lõunal. Sealses piirkonnas(Kadaka kant) on see konkurentsitult parim söögikoht lõunatamiseks :hail

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.02.2012 10:32 
Kasutaja avatar

Funduki kannatab ette helistada, nagu ka korra juba soovitatud sai.
Me helistasime viimati 11:55 (ametlikult tehakse kell 12:00 lahti). Lubati, et 12:20 on toit laual. Ja suht nii oli ka, ma lasin töökaaslased 12:22 maha ja käisin ise veel ületee garaazis oma "autoremontija" juures teda elektrialaselt nõustamas. 12:25 tuli kolleegidelt kõne, et tule nüüd, toit on juba laual.

Signalisatsioonide, mugavusmoodulite, parkimisabide müük ja paigaldus - kõikide autode diagnostika, VAG immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.02.2012 12:27 
Kasutaja avatar

dellu kirjutas:
Funduki kannatab ette helistada, nagu ka korra juba soovitatud sai.
Me helistasime viimati 11:55 (ametlikult tehakse kell 12:00 lahti). Lubati, et 12:20 on toit laual. Ja suht nii oli ka, ma lasin töökaaslased 12:22 maha ja käisin ise veel ületee garaazis oma "autoremontija" juures teda elektrialaselt nõustamas. 12:25 tuli kolleegidelt kõne, et tule nüüd, toit on juba laual.

Kahju neist. :(

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.02.2012 19:43 
Kasutaja avatar

Lõpetasin just Räägu kebabi söömise. Võtsin väikese ja maheda portsu, hinnaks 3€. Salatis oli kurk, hiinakapsas ja tomat, eraldi olid veel marineeritud sibula rõngad. Kaste oli täitsa asjalik ja piisas friikate jaoks, liha jaoks oli ketsupit. Kõhtu päris täis ei saanud, aga maitses hästi, teinekordki.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.02.2012 20:02 

Asukoht: Mängult .Välismaa,soomes jne sarnastes kohtades kus teisedki sarnased piiksukotid
Oled sa väga suur või suure isuga tavaliselt ,oli ka plaanides ära proovida kuid kardan ,et nüüd ei saa kõhtu täis sellest 3 eurosest äkki.Pole kunag isellis tasja saand u ja välimuselt siinsetel piltidel ka afatlev ei paista aga seda suurem huvi ,et mis selles siis meeldivat on.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.02.2012 20:40 
Kasutaja avatar

oopc kirjutas:
Oled sa väga suur või suure isuga tavaliselt ,oli ka plaanides ära proovida kuid kardan ,et nüüd ei saa kõhtu täis sellest 3 eurosest äkki.Pole kunag isellis tasja saand u ja välimuselt siinsetel piltidel ka afatlev ei paista aga seda suurem huvi ,et mis selles siis meeldivat on.

Ei ole suur ja isu on keskmine. Suure eest küsitakse muidu €5. No kui ma piltidelt vaatasin siis kutsus kõige ennem sööma räägu kebab võrreldes "Tankla" ja Espaki putka omadega.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.02.2012 20:50 
Kasutaja avatar

Seda Espaki jura ma ei suuda süüa enam. Räägu oma ikka parim, kes proovinud pole, tehke seda kindlasti, terav on eriti hea !

Keegi küsis siin Rahvaburgeri kebabi kohta, täiesti söödav asi, ja mulle isegi maitseb, ainult rohkem võiks teda portsus olla ainult.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.02.2012 16:36 

Good work :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.02.2012 16:41 

Vabsje, ma pole kuskil söögikohaski nii isuäratavat taldrikutäit näinud viimasel ajal :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.02.2012 17:35 

bomsch kirjutas:
Proa käis eile Suurhallis mingit dj Pauli kuulamas ja hommikul kurtis, et pea valutab ja tahaks teravat.
Ma siis armastava mehena pidin poodi "jahiretkele" minema.
Bomsch püssi ja panniga :D
Pilt
Sisse vokkisin juurikad kanaga, ma spetsiaalselt ostsin gaasipliidi koju, et saaks normaalselt praadida
Pilt
välja kukkus sellised tortillarullid, said ahjust ka läbi lastud koos juustuga:
Pilt

Õnnelik naine sul. :D :D :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.02.2012 17:49 

Asukoht: Mängult .Välismaa,soomes jne sarnastes kohtades kus teisedki sarnased piiksukotid
Jõhkrat vaeva näevad iniemsed.
Täna siis oli see päev muidu kus võtsin kätte ja katsetasin räägu 3 eurose väikse kebabi ära.Toote kohta ütleks lühidalt ,viisakalt ,et negatiivne kui valida sõna positiivne ja negatiivse vahel.Pealeg ioli see leige isegi kohe sööma hakates pesas.Võimalik ,et mina pole kebaabi tüüp kuid minuarust on see kohutav ,võikaim asi mis sealt saanud ja kui juurde võtta kõiki erinevaid punkte selle roa juures siis valus.
Tore samas kui siiski niipaljudele asi sobib ja see on kõigile kasulik nagu siit mulje jääb aga ise ma ei mõista seda.Ja hind minuarvates eh kkui 2eurone oleks aga siiski see ei rahuldaks vist.Aga keda kotib on ka muid valikuid :D
Kraami samas taldrikul oli ja mõtlesin ,et kudias näevb välja siis 5 eurone ports üldse.3 eurost tundis kõhus siiki ka.
Muidu ka nag umõtetu asi et viineripraad nagu asjalikum tunduks või ükskõik milline teine asi võib olla hea diil-minujaoks.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.02.2012 18:35 

oopc, õhtul siis võid kasutada kohe muuda nuppu, kui kõhu lahti viskab :D .

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.02.2012 18:45 

Linnapeal olles kergelt hiljem tundsin miskit seedimises ja hiljem koju jõudes käisin ka kohe potipeal kuigi oli juba linnas käia aga vahepeal kadus nagu tunne ära aga nii see päris ei ole nagu nüüd tunduda võib ja seda ma välja ei mõelnud.Aga no eks selle roa juures oli ka igasugust kraami mida ehk igapäevaselt purgeriga kohaneud organsim koheselt ei tunne.ja ei saa öelda ka et ennem seda söömaaega ma polnud üldse potil käinu ,ikka olin ja eks ole erinevaid olukordi ettetulnud nagu paljudel.Kunag iei tea väga milles asi.Põhiline ,et püksi ei tule rsk.
Mõni snitesl ja värk palju mõusam minu meelest.Burksid head soojad samuti.
Potil käisin ka paari tunnipärast umbes.Aga peale seda kebabi pidi pakk suitsu ära tegema ja nätsu sööma ja tavliselt kohe peale sööki suitsedades võib püksi teha.
Pilt
Pärast staabist mööda sõites nägin ja mõtlesin ,et kas Staap kolib ära ,sest platsil oli suur vaexpressi kolimis rekka ja kaks nende kaubikut :D Aga vist käidi söömas

Viimati muutis oopc, 18.02.2012 18:58, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 12898 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 223, 224, 225, 226, 227, 228, 229 ... 860  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 5 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis