Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 30.03.2026 01:33

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 12898 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 189, 190, 191, 192, 193, 194, 195 ... 860  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Söögikohad
PostitusPostitatud: 05.12.2011 06:39 
Kasutaja avatar

Salatit ei söö siruses kunagi aga fastersis on salatid head .. Aga Dinks, sa proovi teinekord teist kastet, nn valge kaste(kurgi-majoneesi kaste) midagi juurde maksma ei pea, ütled et tahad lihtsalt seda kastet.. Kes ei tea seda kastet on võimalik ka poest osta, asja nimi on Felixi kartulikaste, ülihea asi! Seda kastet leiab fastersis ja siruses burgerite vahelt ka.

Ise olen hakanud fännama fastersis seda megamix burgerit.. Hind on vist 2:70 aga no kõht saab väga täis, seal vahel friikaid ja üleüldse täismäng :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 05.12.2011 22:44 
Kasutaja avatar

Käisin ühes väga kummalises hiinakas(?)
Red Dragon
Soo 42 tallinn.
Kõigepealt läks sõbranna ja tuli tagasi sest kaardiga maxta ei saa.
Tõi menüü ja valisime välja.
Helistasin,esimene vend eesti keelt ei räägi,teine midagi mõikas.
3-4 korda pidi ikka seletama.
Algul valitud riisist ja nuudlitest otsustasime loobuda sest nendega pidi minema tund kuna on väga keeruline toit :kill .
Sai siis pizzad valitud ja pidi minema 10 minti.
Viskasin siis plätad jalga ja dressi peale.(Asub kõrvalmaja all keldris :D)
Järjest 2 puidust ust ja väga kitsas trepikoda. Sisse astudes avanes järgmine vaade :D :
Pilt
Pildil kogu koht. 2 kohaga diivan ja 3 menüüd laual. Vasakul kogu ruumi ulatuses kardin ja nurgas silt sisenemine rangelt keelatud :D
Suur pizza (30cm) maksab 4-5 euri. Ja suht söödav, pilte hetkel pole aga ilmselt suurema näljaga külastab veel.
Põhi valik koosneb muidu pizzast ja sushist. Valikus riis ja nuudlid ainult kas kana või sealihaga.
Ühesõnaga suht ulme koht :D :D
E:
Ahjaa. hessi troopika burger on epic psk :(
Pilt

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.12.2011 18:18 
Kasutaja avatar

järve keskuse ampsus sai käidud ja võetud kebab sealihaga tortillas ning terav. Hea oli, piisavalt terav ning keskmise suurusega. Hindeks annaks 4+ kuna vedelat värki oli natuke palju ja peitis liha enda maitse ära.

Viimati muutis torms, 06.12.2011 19:04, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.12.2011 18:59 
Kasutaja avatar

123 kirjutas:
Käisin ühes väga kummalises hiinakas(?)
Red Dragon
Soo 42 tallinn.
Kõigepealt läks sõbranna ja tuli tagasi sest kaardiga maxta ei saa.
Tõi menüü ja valisime välja.
Helistasin,esimene vend eesti keelt ei räägi,teine midagi mõikas.
3-4 korda pidi ikka seletama.
Algul valitud riisist ja nuudlitest otsustasime loobuda sest nendega pidi minema tund kuna on väga keeruline toit :kill .
Sai siis pizzad valitud ja pidi minema 10 minti.
Viskasin siis plätad jalga ja dressi peale.(Asub kõrvalmaja all keldris :D)
Järjest 2 puidust ust ja väga kitsas trepikoda. Sisse astudes avanes järgmine vaade :D :
http://static3.album.ee/files/1045/10/l ... 9_bxvW.jpg
Pildil kogu koht. 2 kohaga diivan ja 3 menüüd laual. Vasakul kogu ruumi ulatuses kardin ja nurgas silt sisenemine rangelt keelatud :D
Suur pizza (30cm) maksab 4-5 euri. Ja suht söödav, pilte hetkel pole aga ilmselt suurema näljaga külastab veel.
Põhi valik koosneb muidu pizzast ja sushist. Valikus riis ja nuudlid ainult kas kana või sealihaga.
Ühesõnaga suht ulme koht :D :D
E:
Ahjaa. hessi troopika burger on epic psk :(
http://static3.album.ee/files/1045/10/o ... 9_tyPB.jpg

Hooramaja puhvet :D

Viimati muutis Risto88, 06.12.2011 20:34, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.12.2011 19:34 
Kasutaja avatar

hheix kirjutas:
Osteria di Bacco
Väike-Karja 8
Korra ära käid - lähed järgmine kord veel. Pizza on super, koht superhubane.
Rahakotile ei hakka, aga päris Räägupesa ka pole.
Cheers.

sai käidud nädalavahetusel enne kinno minekut. superhubane? kuidas kellegile, minus igatahes liiga palju väikseid ja ebamugavaid toole-laudu liiga väiksele alale kokku surutuna küll mingit hubasustunnet ei tekita. kuna pizza isu pold, otsustasime ülejäänud menüüst midagi proovida. kõik toitude nimetused on itaalia keeles, juba menüüd lugedes läks keel sõlme. kuna aega pold eriti, osutasime menüüst suvalistele toitudele, et "seda palun" mis oli muidugi viga. minu söögiks osutus faking makaronid mingi kalakonservi ja mustade oliividega, ports üliväike, hind 8euri sentidega :uhoh
Korra käisin ära - järgmine kord enam ei lähe.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.12.2011 14:43 

Kui juba hiinakatest jutuks laks, siis minu arust väga spets koht on Tartus Tsink Plekk Pang. Enda lemmikud seal on magushapu kana, kung po ja ameerika chopsy krõbe nuudliroog.
Eelmine nadal kaisin ka palju kiidetud&auhindu saanud Chedis. Tee mis tahad, täitsa mööda kohta. Hinnad kallid, portsud väiksed, maitse pole ka surem asi ja see kontingent..rikkuritest vanamehed oma 18 aastaste tibinatega. Söögi isu läheb sellist pervertsust vaadates ära ja parkimine... Üks RR oli ilusti treppi aetud ja lisaks sellele oli üks lohhh enda phaetoni täiesti risti parkinud. Minu auto oli muidugi nende kahe vahele nii kinni pargitud, et vägisi tekkis tahtmine tollel uhkel passati kärakal klaas sisse lüüa, käigu valits neutraali lükata ja see pask sealt samast mäest alla lasta.
Edit: teeninduse kohta ei oska ka uhtegi head sõna öelda. Miks peab ettekandja pidevalt ümber mu laua siiberdama. Kui ma tellida/nõu tahan, küll ma siis küsin. Ausalt, vihale ajas, kui ma kohvi tellisin ja ta mulle kohvi korvale mingit kamüüset pähe määrima hakkas. Viisake keeldumise peale ta ei lahkunud vaid soovitas juba järgmist asja.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.12.2011 15:42 
Kasutaja avatar

Paprika kirjutas:
Räägu rullkebaab on mahedalt hea. :rokib

Nagu ühepajatoit kebabi sees...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.12.2011 18:28 
Kasutaja avatar

Käisin tartus pizza kebabis. Võtsin kebabi friikartuliga. Täitsa hea oli minumeelest.
Pilt

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.12.2011 18:33 
Kasutaja avatar

ghozt kirjutas:
iliketits kirjutas:
Käisin tartus pizza kebabis. Võtsin kebabi friikartuliga. Täitsa hea oli minumeelest.

Kus see on? Mis see ports maksab?

Narva mnt. ja Jaama tn ristis.
4euri tavaline ports, saab ka poolikut ja xl portsu.
15.00-17.00 happyhour -10%.
http://www.kebabpizza.ee/

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.12.2011 19:25 

Kus Valgas sööma minna? Mitte pitsat ja burgerit.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.12.2011 20:23 
Kasutaja avatar

Gordon kirjutas:
Kus Valgas sööma minna? Mitte pitsat ja burgerit.

Nädal tagasi olin sama probleemi ees. Tee peale jäi ette kohvik Riia. Võtsin mingise snitsli, mis oli täitsa söödav ning hindki polnud liiast.

Ise sattusin üle pika aja Järve keskuse Gnoomi. Kunagi sai põhimõtteliselt igapäevaselt seal käidud. Toidud olid head ning kohvigi anti praega tasuta kaasa. Nüüd kahjuks tagasi sinna ei tõmba. Kui varem sai hinnakirja märgitud hinna eest vastava prae (kogu lisadega), siis nüüd maksad eraldi nii kartuli, kastme, salati kui ka kohvi eest. Jube pettumus!

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.12.2011 20:47 
Kasutaja avatar

Kui siin juba pilte lisatakse siis lisaks kah ühe. :) Bulgaarias mõtlesin, et võtan kerge kanaga club sandwich-i, päris suur ports oli ja maitse oli kah päris hea(tagant paistab ka üks korralik salat):
Pilt

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.12.2011 20:50 
Kasutaja avatar

käisime tüdrukuga söömas kohas, mil nimeks Kohvik Moon. Asub linnahalli lähedal.. Hinnad on suhteliselt kallid ja toidud on väga head. Mina võtsin eelroaks kuumad tatrapliinid siiamarjaga ning punase sibula ja hapukoorega. Tüdruk valis siis Värskendava rohelise salati grillitud ja marineeritud aedviljadega. Pearoaks valisin mina eestimaise veisefilee kartulipannkookide, peedipesto ja suhkruherneste
mustsõstrakastmes ning tüdruk valis pardifilee ahjus küpsetatud juurviljade ning sidruni-meekastmega. Peaks mainima, et küsiti isegi, kas soovin liha selliselt, et seest on punane.. Kõrvale valisime pudeli veini ja teenindus oli väga kvaliteetne. Kokku läks see lõbu meil maksma kuskil 60 eurot. Soovitan teil minna sinna.

http://www.kohvikmoon.ee

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.12.2011 23:37 
Kasutaja avatar

Gert13 kirjutas:
käisime tüdrukuga söömas kohas, mil nimeks Kohvik Moon. Asub linnahalli lähedal.. Hinnad on suhteliselt kallid ja toidud on väga head. Mina võtsin eelroaks kuumad tatrapliinid siiamarjaga ning punase sibula ja hapukoorega. Tüdruk valis siis Värskendava rohelise salati grillitud ja marineeritud aedviljadega. Pearoaks valisin mina eestimaise veisefilee kartulipannkookide, peedipesto ja suhkruherneste
mustsõstrakastmes ning tüdruk valis pardifilee ahjus küpsetatud juurviljade ning sidruni-meekastmega. Peaks mainima, et küsiti isegi, kas soovin liha selliselt, et seest on punane.. Kõrvale valisime pudeli veini ja teenindus oli väga kvaliteetne. Kokku läks see lõbu meil maksma kuskil 60 eurot. Soovitan teil minna sinna.

No jopt, 60rutsi teeb ju 12 suurt räägu kebabi :err

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.12.2011 23:40 

VW kirjutas:
Gert13 kirjutas:

No jopt, 60rutsi teeb ju 12 suurt räägu kebabi :err

Mõni lepib räägu kebabiga, mõni tahab midagi paremat. (ei halvusta räägu kebabi siinkohal, pole isegi proovinud seda kunagi :D ).
Aga see sinu võrdlus on samaväärne võrdlusega, et 1 ostab endale mingi e65 bmw ja teine mõtleb, et kurat selle raha eest oleks 25 sierrat saanud ju.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 12898 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 189, 190, 191, 192, 193, 194, 195 ... 860  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 10 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis