Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 30.03.2026 00:03

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 12898 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 188, 189, 190, 191, 192, 193, 194 ... 860  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Söögikohad
PostitusPostitatud: 03.12.2011 04:50 
Kasutaja avatar

revolt kirjutas:
ja kui ma muidu sibulat ei söö siis selle sees sai söödud küll. :D

Kui juba moslem ajab "kogemata" sealiha näost sisse, siis ei tee see sibul ka midagi mehele :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.12.2011 14:44 
Kasutaja avatar

Fastersis , sai proovitud suurt kanarulli.
Meeltult hea ikka :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.12.2011 22:15 

ok! kirjutas:
käisin "uut" laagri pubi kaemas. tellisin hiidpannkoogi ja midagi kurta küll pole, täitsa kobe asi.
korra varem sai käidud ja praadidest proovisin mingit metssea värki (päris kallis aga tuli ju ära testida). neil on üldse veidi ebatavaline menüü. igatahes julgeks soovitada küll.
päevapraed on seal 2.5 eur tuuris.

korraliku lõuna saad pubi alt kohvikust.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.12.2011 00:15 
Kasutaja avatar

Sai samuti räägu suur kebab alla võetud. Üleprahi ma ütlen, järgmine kord jälle 8)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.12.2011 05:13 
Moderator
Kasutaja avatar

sai siis täna Tartus Siriusest kanasteigi praad võetud. kartulid, salat, kaste ja liha olid väga hea maitsega ning 2,30 tundus ka päris mõistlik hind olevat.

pilti ka:
Pilt

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.12.2011 13:38 

bomsch kirjutas:
Ma olen sinust kompetentsem antud küsimustes. Naerma ajaski see jutt, mida sa ajasid, stiilis, et ära kassi mikrolaineahjus kuivata. Mina olen alas reaalselt 14a sees olnud, enne seda koolis ala õppinud praktikad läbinud, hügieenikoolitused jne jne.

Asi nüüd mida väljatuua - toitlustusasutuse hügeenikoolitus. See ongi ju ala ära kassi mikroahjus kuivata.

Jällegi julge väide aga no kui see sind rahuldab, siis palun väga. Oma 14a võid ka oma lasnamäe burksiputkat pidada ja mida see sulle annab?
Mina puutun jällegi väga tihedalt kokku selle tervisevaldkonna poolega kus probleem on see, et rahvas ei tea mida ta endale õieti sisse ajab ja vajaks rohkem infot. Kardan, et su kompetentsus selle kohapealt küll kõrgem ei ole. Tuginedes hetkel su jutule ja välimusele.
Kõigil kasutajatel pole ei toitlustamise ega tervishoiu alast suuremat kokkupuudet ning see "pealehüppamine" mida sa varasemalt näitasid küll nagu väga targast/haritud küljest sind ei näidanud.

Minupoolt sel teemal kõik.

Teemasse -
Löwenruh´ist jällegi hea kanašašlõkk saadud - http://www.lowenruh.ee/
Ülejäänud köök on omaniku järgi aseri-pärane.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.12.2011 13:42 

Dinks kirjutas:
sai siis täna Tartus Siriusest kanasteigi praad võetud. kartulid, salat, kaste ja liha olid väga hea maitsega ning 2,30 tundus ka päris mõistlik hind olevat.

pilti ka:
Pilt

Millisest tartu siriuses käisid?
Ma siit annelinna omast võtnud, siis alati on kartulid maitsetud ja kuivad olnud ja salat on eriti kuiv, sööks nagu kapsast, millest vedelik kuskil pressi all välja pigistatud.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.12.2011 14:43 

Räägu rullkebaab on mahedalt hea. :rokib

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.12.2011 16:35 
Moderator
Kasutaja avatar

ghozt kirjutas:
Dinks kirjutas:

pilti ka:

Ma siit annelinna omast võtnud, siis alati on kartulid maitsetud ja kuivad olnud ja salat on eriti kuiv, sööks nagu kapsast, millest vedelik kuskil pressi all välja pigistatud.

Annelinna omas käisin jah. kartulid olid täitsa okeid, kuivad ja maitsetud nad kohe kindlasti ei olnud, kuid salati koha pealt olen nõus jah.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.12.2011 20:19 
Kasutaja avatar

Dinks kirjutas:
ghozt kirjutas:
Dinks kirjutas:

pilti ka:

Annelinna omas käisin jah. kartulid olid täitsa okeid, kuivad ja maitsetud nad kohe kindlasti ei olnud, kuid salati koha pealt olen nõus jah.

Selle salatiga on nii kuidas joppab, vahepeal lausa ujub vedelikust ja vahepeal on tõesti nagu pressi alt läbi käinud ja kuiv.
Siriuse praed on minumeelest väga normaalsed, vähese raha eest saab kõhu korralikult täis.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.12.2011 20:22 

jarxz kirjutas:
Dinks kirjutas:
ghozt kirjutas:
Dinks kirjutas:

pilti ka:

Selle salatiga on nii kuidas joppab, vahepeal lausa ujub vedelikust ja vahepeal on tõesti nagu pressi alt läbi käinud ja kuiv.
Siriuse praed on minumeelest väga normaalsed, vähese raha eest saab kõhu korralikult täis.

Rääkige nendest sirka prae kastmetest, millega on mõistlik võtta? See tavaline siriuse kaste on juba ammu koppa visanud, vahepeal ostsin siin selle kanakastmega praadi, a nüüd see ka üle visanud. Et mida head valida ?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.12.2011 23:19 
Kasutaja avatar

Proovisin ka mahedat räägu kebabi. Ports igati korralik (väike variant) aga jumala maitsetu ja kuidagi bläss. Salat nagu vesi ja ainus mida kiidaks oli friikas -see kord oli kuidagi hästi välja tulnud.
Kõrvale topelträäk muidugi tase nagu alati, imo parima kastmega burks!

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.12.2011 23:56 
Kasutaja avatar

Statoili kebabitasku, ei midagi suurt ega erilist aga maitse poolest suht hea, mõnusalt terav ja liha ja sai ka hea

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 05.12.2011 00:20 
Kasutaja avatar

bomsch kirjutas:
Käisime Mihkliga palju kommenteeritud Mõigu burglas. Võtsime 2.50 eest burksi naturaalse kanasnitsliga + coca. Krt, täitsa hea suutäis oli. Kapsas oli mõnusalt mahlane ja hästi maitsestatud, snitsel ei ajanud öökima, sai oli pehme, kaste sama mis räägu burksil (Anne) ja tädi oli sõbralik. Igatahes täiesti 4+.

Tuleb suht erinevalt neid sealt. Ise võtan ka alati naturaalse snitsliga, see hakksnitsel pole seal nii hea. Aga viimane oli mul burger jumala laiali vajunud et ei osanudki seda süüa korralikult. Muna ka vahele ja norm küll.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 05.12.2011 01:49 
Moderator
Kasutaja avatar

ghozt kirjutas:
jarxz kirjutas:
Dinks kirjutas:
ghozt kirjutas:
Dinks kirjutas:

pilti ka:

Rääkige nendest sirka prae kastmetest, millega on mõistlik võtta? See tavaline siriuse kaste on juba ammu koppa visanud, vahepeal ostsin siin selle kanakastmega praadi, a nüüd see ka üle visanud. Et mida head valida ?

ei oskagi midagi arvata, võtsin tavalise kastmega ja mina jäin sellega täitsa rahule. :)

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 12898 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 188, 189, 190, 191, 192, 193, 194 ... 860  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 11 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis