MantaOwner kirjutas:
Tsiteeri:
Real Steal
viimase aja parimaid kinoelamusi.
Huvi pärast, mis selles lastefilmis nii head oli? Ma saan aru, kui sa 12-13 oled, siis on võib-olla tõesti äge, mulle piisas küll treileri vaatamisest.
Tõnu
Kui ma lähen kinno komöödiat vaatama siis tahan selle 1,50 minuti jooksul naerda nii , et tilk püksis. Õudukas peab kananaha ihule ajama. Romantiline draama peab pisara silma tooma. Märulit vaadates peavad sõrmed rusikasse minema. Kui filmiga ei kaasne vastavaid elamusi siis järelikult on tegu saastaga.
Võibolla selle pärast , et oli "lastefilm" oligi ta hea. Ei mingit lohisevad stenaariumi. Hoogne, tempokas ja kaasakiskuv kaamera töö. Vähem möla ja rohkem tegusi. Ei olnud mittemidagi selles filmis üle ja ma ei saa öelda , et midagi sealt puudu oli. Ma sain seda , mille eest ma maksin. Kui keegi löömafilmist mingit sügavat filosoofiat ootab siis loomuliklult võib pettumus suur olla.
Käisingi oma naise ja pojaga seda vaatamas. Lapsed võiksid olla enamusel filmidel , mille sisu on möll ja märul ja sekka ka lihtsat inimlikust, olla testigrupiks.
Treilierit vaadates ei tekkinud ka minul mingeid erilisi tundeid. Ei plaaninud isegi vaatama minna.