Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 29.03.2026 12:34

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 12898 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 166, 167, 168, 169, 170, 171, 172 ... 860  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Söögikohad
PostitusPostitatud: 07.10.2011 09:45 

Ma seni rämpstoidu asutustest Fastersit ja Siriust Tallinna alternatiividest küll paremaks pidanud. :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.10.2011 10:58 
Kasutaja avatar

fastersi eelis on vaid 24/7 lahtioleku aeg. hetkel jälle söön nende saslõki rulli, aa pole sel nägu ega tegu. vabatahtlikult olen vaid avades sealt prae võtnud ja pettusin täielikult. aru ma ei mõista miks inimesed toda kohta üldse kiidavad. söödav, aga iga kell võtaks enne sirka max-i või ükskõik mis muu toote siriuse menüüst.

räägut ootaks küll tartu, näiteks sirka parkla taksoparki, siis oleks hea valik. sirka või räägu :D
aa pizzapoe burksist rääkida, siis mõned üksikud (pakun umbes 100) inimesed on tolle täielikud fännid. samas sealt kannatab võtta jälle al capone. samamoodi uunis küll soejaks lastud, aa kannatab kuidagi sisse ajada. samamoodi on välja kujunenud 12 tooli burksi gurmaanid ja mu üks hea sõber väidab tõsimeeli, et ümera poe EES( üle riia tänava tamme kooli poole) burgeri putka valmistab tartu parimaid burkse. võta sa kinni kus tõde on...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.10.2011 11:42 
Kasutaja avatar

Mani kirjutas:
fastersi eelis on vaid 24/7 lahtioleku aeg. hetkel jälle söön nende saslõki rulli, aa pole sel nägu ega tegu. vabatahtlikult olen vaid avades sealt prae võtnud ja pettusin täielikult. aru ma ei mõista miks inimesed toda kohta üldse kiidavad. söödav, aga iga kell võtaks enne sirka max-i või ükskõik mis muu toote siriuse menüüst.

räägut ootaks küll tartu, näiteks sirka parkla taksoparki, siis oleks hea valik. sirka või räägu :D
aa pizzapoe burksist rääkida, siis mõned üksikud (pakun umbes 100) inimesed on tolle täielikud fännid. samas sealt kannatab võtta jälle al capone. samamoodi uunis küll soejaks lastud, aa kannatab kuidagi sisse ajada. samamoodi on välja kujunenud 12 tooli burksi gurmaanid ja mu üks hea sõber väidab tõsimeeli, et ümera poe EES( üle riia tänava tamme kooli poole) burgeri putka valmistab tartu parimaid burkse. võta sa kinni kus tõde on...

Ümera vastas on head burxid jeh, mõne tunni pärast hea meenutada kuskil wc's seda burxi..Samamoodi on ka Fastersi toiduga, tõmbab seest keerlema.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.10.2011 11:52 

Aru ma ei saa, mis juhtunud on. Mõtlesin mingit kohta proovida, kust ennem ostnud ei ole burksi. Läksin võru maantee ääres olevasse putkasse, no tore kaardiga maksta ei saa. Siis läksin pitsapoodi- jälle ei saa kaardiga maksta. Siis läksin 12tooli- ka seal ei tööta kaardimakse. Mis seal ikka, burgerit ma ostma tulin, siis burgeri pidin ka saama. Võtsin raha välja, läksin tagasi 12tooli, ostsin kotleti maxiburgeri. Suurust tal oli, aga maitse on nõme. Kotlet oli küll suur, aga maitsetu, salat oli imelikult hapu ja kaste jällegi maitsetu. Ühesõnaga järgmine kord keedan kodus suppi ja on elu palju ilusam. :rokib

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.10.2011 11:55 

Ah mida te vingute, kui ei meeldi minge tehke kodus midagi sellist parem. :)
Pilt

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.10.2011 13:19 
Kasutaja avatar

Kõht läks tühjaks seda teemat lugedes. Võtaks hea meelega ühe kebabi, tõsiselt hea asi ikka. Auto ka naise käes, ta tööl, ei saagi minna.

Edit: just kui olin vajutanud sisesta, siis naine helistas, et võtab mu peale ja lähme sööma:)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.10.2011 13:53 

100cc kirjutas:
Ah mida te vingute, kui ei meeldi minge tehke kodus midagi sellist parem. :)

See spagettide läbi vinkude lükkamine on küll leidlik, tekkis kohe isu järgi proovida ;)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.10.2011 15:08 

Käisin uno pizzas mustika keskuses. Võtsin kõige suurema (panni)pizza, kokku läks umbes 12.50. Kahekesi sõime ja lõpuni ei jõudnud. Hommikul oli veel umbes veerand pizzat alles. Maitse oli normaalne, söödav. Pizzaks oli siis Blue Monday (küüslauk, sink, jalopeno, mar.kurk). Kodulehel hind kallima, kuid ma ei tea miks mul odavam tuli (andsin 20 eurose sain üle 8 euri tagasi).

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.10.2011 16:55 
Kasutaja avatar

käisin hessis.. mina kui tulihingeline hessi fänn mõtlesin, et kui kõik nii jubedalt kiidavad, siis ei saa ju olla kebabi burger kehva. võtsin siis endale suure eine ja kui seda sisse hakkasin manustama, siis ma mõtlesin, et oleks pidanud ikka tavalise mega eine võtma.. ei tea miks, kuid ei meeldi mulle see kebabi burx

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.10.2011 17:33 
Kasutaja avatar

Gert13 kirjutas:
käisin hessis.. mina kui tulihingeline hessi fänn mõtlesin, et kui kõik nii jubedalt kiidavad, siis ei saa ju olla kebabi burger kehva. võtsin siis endale suure eine ja kui seda sisse hakkasin manustama, siis ma mõtlesin, et oleks pidanud ikka tavalise mega eine võtma.. ei tea miks, kuid ei meeldi mulle see kebabi burx

Üks sõber ka viskas pärast 3me ampsu minema. Maitse asi vast,aga tundub,et enamusele meeldib ikka :P

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.10.2011 18:03 
Kasutaja avatar

Läga on see kababi burger... Ei saa aru mis see endast kujutab. Ainuke pluss on see, et kotletis ei ole liha eriti peeneks jahvatatud, vaid on jämedamad tükid jäetud. Maitse poolest aga kahjuks kindlasti üks halvimaid Hessburgeri burgereid. Mega- ja Hessburgerile ei saa kuidagi ta vastu.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.10.2011 18:08 
Kasutaja avatar

Mulle see Kebab-burger meeldib millegi pärast ning ei ole ta nii õhetav midagi.
Tommi grillis käisin üks päev. Võtsin Tommi kebabi - 5Euri ning kõht sai nii täis, et kõike ei jõudnudki ära süüa.
Täna käisin Black Mount's - kehv. Võtsin mingi Maamehe prae. Seal oli siis mingi suitsutatud sink ja mõned kartulid, natuke kastet ja toorsalat + praetud muna. Kõhtu täis ei saanud, rohkem ei võta seda.

Kas keegi teab, kust Tallinnas paneeritud juustu saaks? Siia maani kõige parem, mis saanud olen, on Põltsamaal Hullava naise pubis olnud ning Märjamaal ka päris hea, kuid Tallinnas ei ole seda täheldanud või pole olnud meeles vaadata, kas on - täna aga tuli isu ning kes teab võid hõigata.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.10.2011 02:30 
Kasutaja avatar

ja nüüd tulen jälle mina vingus näoga ja ütlen, et see steffani ei kõlba ka kuskile :D okei, kui seal seda suvist järjekorda ei ole, siis ma ei tea öelda, kuid kui järjekorraga sealt pitsa osta, siis võib selle käki küll sinna samasse lauale jätta. eks see oleneb muidugi kokast ka mingil määral. peetri pizzast olen palju parema pizza saanud pärnus.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.10.2011 17:38 
Kasutaja avatar

Hesburgeri kebabi burger. :rokib Mulle maitses väga.
Ja täna sai proovitud statoili burger kanaga, mitte just kõige parem.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.10.2011 17:59 
Kasutaja avatar

macist võtsin selle tasty burksi, ei tea, ei meeldinud nii väga, kuidagi kahtlane tundus, veitsa kõrbend tundus ka mõne ampsuga.