Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 29.03.2026 00:07

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 12898 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 143, 144, 145, 146, 147, 148, 149 ... 860  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Söögikohad
PostitusPostitatud: 24.08.2011 21:34 

Paide selveri juures olev burgeriputka, nimeks vist megabite vms ? - megaburger, maitses päris hästi ning hind ka üsna soodne 1.90, salat oli veits kehva ainult. Megaburgeri nime kohta äkki veits väike. Kindlasti külastan seda kohta veel. Joogid ainult megakirve hinnaga, 0.5l coca oli 1.50 eur vist

Tartu siriuse peekoniburger - mitte üht halba sõna, vaat et paljukiidetud kanaburgerist isegi parem.

Tallinna poolt minnes peale viitnat paar km burgeriputka - võtsin vist pihvi munaburgeri, muidu poleks peatunud, kuid uni kippus maru peale sõidu ajal. Söödav, kuid mitte midagi erilist.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.08.2011 20:03 
Eliit

Kadaka selveri juures olev putka on viimaselajal mu põhikohti (kuna mul ei ole üldjuhul võimalust mujale minna). mingi Tankla burger täidab isegi veidi kõhtu ja olen kaubeldes ka munaasemel hoopis rohkem peekonit saanud. Samas mida rohkem seal käin, seda enam see kuidagi vastu hakkab. Aegajalt kõlbab ka 2.30 eest viineripraad friikartulitega võtta. Vinkud ja friikad on head ja olen samamoodi saanud ka ilma salatiteta ja asjadeta, lihtsalt rohkem kartulit ja 4 viinerit.

5/10puntki

Eile käisin Jüris Kalevi juures seal putkas. Kõige suurem burger oli saia poolest tõesti suur kuid asju vahel vähe. Salat oli igav aga kaste ülihea. Sai samuti maitses vingelt, umbes nagu kodus küpsetatud.

6/10punkti

Täna käisin üle mõne aja jälle Laagris seal vanas legendaarses putkas ja kõige suurem burger ei maitsenud üldse enam hästi. Salat ja kaste olid väga puised, kotlett kuidagi väga kahtlane ja sai ka niru. Vanasti sai sealt ikka paremat. Suur Matkasai munaga aga on seal ikka ülim.

3/10punkti

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.08.2011 21:21 
Kasutaja avatar

Väike teaser, Eestis võiks ka sellist kusagilt saada :D

Pilt
Pilt

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.08.2011 21:57 
Kasutaja avatar

sealt estonia juurest üle tee olevast kebabi pleisist saab midagi sarnast ju, täitsa söödav ka. piltidel oleval moodustisel muidugi tundub kaubanduslik välimus (ja tõenäoliselt ka maitse) vähe parem :D

täna sai üle pika aja jälle paljukiidetud topelträäk võetud, maitsel pole viga aga normaalselt seda koormat küll süüa ei saa, kõigepealt pool tundi lõhkusin kahvliga kastet ja silo näost sisse, vahepeal pükse jms puhastades, siis hakkas purks ka lõpuks sealt alt välja paistma aga kui seda haukasin siis oli kohe selline tunne nagu oleks keegi mulle kastet pähe valanud, sest see krdi paberist paat oli kõik alles kastme ja salatijääkidega koos onju. siis ülejäänud pool tundi möödus vaheldumisi kuskilt paberivoltide vahelt väikseid kastmejärvekesi purksivahele ajades, et see liiga kuiv poleks ja peale igat ampsu nägu puhastades. lõpuks tuli veel väikest munamäge meenutav salfakate hunnik prükkarisse hiivata. järgmine kord peab vist ütlema, et salatit ja kastet poole vähem pandaks ja osa sellest võiks purgeri vahel ka olla :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.08.2011 21:58 
Kasutaja avatar

Kas Pärnus kuskil korralikku Kebabi ka saab?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.08.2011 22:09 
Kasutaja avatar

Ma pole lõunasel ajal väga pikka aega burgeriputkadesse juhtunud. Täna tegin proovi, esimese asjana ehmatasin täitsa ära, et pealkiri "kiirtoidukoht" ei iseloomusta eriti ei Staapi ega Rääku sel ajal. Pikad sabad looklesid mõlemas kohas. Olin pea käega löömas burgeriplaanile, otsustasin siis seda siingi räägitud Veska Grilli viimaseks vaadata.
No ei olnud sugugi halb.
Kohalik maxiburger vist oli nimeks, just selline oli, nagu ootasin. Suur jurakas, kõik seal vahel värske ja see mis soe peab olema, oli soe, mis külm - see külm ka oli.
Salfakaid antakse korraga pisut kitsilt, terve nägu on seda suppi täis hetkega. Aga maitse, kogus, värskus jne - ma annaks pea maksimumpunktid.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.08.2011 23:06 

Kebabi fännide rõõmuks on mustamäel mustika keskuses uus koht uno kebab pizza. vana pronto asemel
Sai siis seal kebabi igast erinevaid. friikad.lavass salat lootsik jne.
Sama kebab mis soome kohtades.

sai proovitud uno kebab specialit jättis väga positiivse mulje.
ports oli minu jaoks piisavalt suur ja maitsev, lisaks teenindus meeldiv.
Pizzat ka head ja kebab oli värske oma nähes lõigati.
soovitan kindlasti.
9 / 10

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.08.2011 23:42 
Kasutaja avatar

Laupäev tallinna ja kindlasti mekin seda;)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.08.2011 00:41 
Kasutaja avatar

whatever kirjutas:
täna sai üle pika aja jälle paljukiidetud topelträäk võetud, maitsel pole viga aga normaalselt seda koormat küll süüa ei saa, kõigepealt pool tundi lõhkusin kahvliga kastet ja silo näost sisse, vahepeal pükse jms puhastades, siis hakkas purks ka lõpuks sealt alt välja paistma aga kui seda haukasin siis oli kohe selline tunne nagu oleks keegi mulle kastet pähe valanud, sest see krdi paberist paat oli kõik alles kastme ja salatijääkidega koos onju. siis ülejäänud pool tundi möödus vaheldumisi kuskilt paberivoltide vahelt väikseid kastmejärvekesi purksivahele ajades, et see liiga kuiv poleks ja peale igat ampsu nägu puhastades. lõpuks tuli veel väikest munamäge meenutav salfakate hunnik prükkarisse hiivata. järgmine kord peab vist ütlema, et salatit ja kastet poole vähem pandaks ja osa sellest võiks purgeri vahel ka olla :D

Topelträägu söömine vajab omamoodi skilli ka muidugi. Kuna eelmine kooliaasta elasin räägule väga lähedal, siis sai suht tihti seal käidud ja lõpuks juba täitsa edukalt söödud, ilma midagi määrimata. :D Lisaks tsiteerides kellegi sõnu siit foorumist, siis kõigepealt sööd burksi ära ja siis pühid pea puhtaks. :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.08.2011 02:04 
Kasutaja avatar

[quote="VW"]Väike teaser, Eestis võiks ka sellist kusagilt saada :D

quote]

sellsit asja saab sakust bistroost :D sigaheaon.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.08.2011 04:15 
Kasutaja avatar

andres393 kirjutas:
Kas Pärnus kuskil korralikku Kebabi ka saab?

Enne kesklinna silda on üks kebabi punker...lavašši vahele oli pandud korralik hulk päris asjalikku kebab-liha, aga peale oli robustselt toorest sibulat puistatud. Kõik see oli kahe erineva (tomatipasta ja hapukoore baasil) gemüüsega üle valatud. Kokkuvõtteks: mäkerdas palju ja maitse ei olnud midagi erilist.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.08.2011 10:52 

whatever kirjutas:

Ma tavaliselt võtan topelträägu toidukarpi koos friikartulitega. Siis on pro. Saab noa ja kahvliga puhtalt süüa ka. Umbes nagu Mack BBQ, ainult odavam :P

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.08.2011 10:56 
Moderator
Kasutaja avatar

Sealt saab ka burksi. Minu elu kalleim burger on sealt ostetud (125 eeq vist). Ja see oli ka maitsvaim, mida ma söönud olen.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.08.2011 10:57 

Tanel kirjutas:
Ma pole küll mack'is käinud aga teiste jutupõhjal saab seal siiski sööki (liha n shit)

Tõsi.
Ja päris julmalt on seda sööki seal.
Suurest pizzast siiani paha olla. Ei olnud tark tegu seda kahepeale võtta.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.08.2011 11:00 
Kasutaja avatar

Sealne XXXL vms burger on ikka ülim.
Minul muidugi suht suured probleemid selle ära söömisel :D

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 12898 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 143, 144, 145, 146, 147, 148, 149 ... 860  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 11 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis