Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 22.08.2025 13:49

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 15309 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 136, 137, 138, 139, 140, 141, 142 ... 1021  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Mis siis täna juhtus? €lame €nnast välja 2011
PostitusPostitatud: 20.02.2011 00:20 

mis nurgast ta teemaväline oli?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.02.2011 00:23 
Kasutaja avatar

rohelinehiir kirjutas:
miks see bömmi varastamise teema kinni pandi, just kui asi hakkas huvitavaks minema?

mis sest mustast pesust ikka avalikkuse ees pesta. kui kodus pestud ei saa, võib ju pesumajja viia. :)

üldiselt sai üle 4 kuu jälle Lõuna-Eestisse koju tuldud. Autot vist enne kevadet lootust kätte pole saada. :D :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.02.2011 00:23 

Asukoht: Mängult .Välismaa,soomes jne sarnastes kohtades kus teisedki sarnased piiksukotid
To Zissu kui sulle see asi meelejärgi siis minul pole midagi teha ,minule selline asi väga ei istu,korraldus ,asjade käik jne kuid jah,eks seal karjas oli kindlasti ka teistsuguseid , omasuguseid ehk minule rohkem meelepärasemaid.Põhimõtteliselt kui põlis kohalik peaks seda putkat seal näppima minema siis tagajärjed ehk sarnased kui selle sulatatud metall käkiga kesklinnas.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.02.2011 00:27 

Kas ma olen öelnud, et see mulle meelejärgi? Aga ma ei hakka mingeid soperdisi postitama ja kümmet postitust tegema seepärast

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.02.2011 00:29 

Asukoht: Mängult .Välismaa,soomes jne sarnastes kohtades kus teisedki sarnased piiksukotid
Mulje jättis minule vähemalt ,et ma nõnda ja peaks ennast ravima.Soovita nendel end koolitada.Juhu minule see asi läks nõnda hinge ,et nõnda tegutsesin.
Ma kahtlen ,et see asi nõnda ei jää ja nädala algul hakatakse seda asja paisutama,praegu nädalavahetus.
Muudes kõvades,arenenud välisriikides pidavat ka juba tõsine jebla olema igsugu muulastega ja nende liikumiste,ühendustega.
Oma kodumaal elada ei taha ja siis lähevad maailma untsu keerama.Kui kõik elaks omades riikides ja need läheks tagasi kodumaale mida kummaradavad siis lahe.Aga siine variant on absurd mõistmatu ,et ollakse nagu vastumeelselt ja loodetakse ,püütakse mindagi korraldada.
Kui paljud eestlased näiteks räägivad muulasest eestlasega või eestlasega kes jätkuvalt muulased ,muulaste keeles siis möö.
Eestlane rääkigu selle muulasega eestikeeles ja see muulane jahugu oma sousti kui eestlane mõistab võib kasulik olla kui aga muulane ei mõista mida eestlane räägib siis saab nalja.Eestlane kui ka aru ei saa siis saab nalja.Aga nõnda et eestlane räägib vana vatiga tema keeles ja see vatt räägib eestlasega omas keeles siis see täielik möla ju.
Eestlane peab õppima kätepeal käima ,et vatile meeldida.Igatahes osade selliste vattide suhtumine jne,vanad inimesed ja ikka mitte midagi ei oska ,pole õppinud aga ühiskonnas tahavad eksisteerida.
On olnud olukordi kus vatt minile süütult soustib ning jätab mingi kirjaliku teabe ka omas kirjas ,et mis pull see on.
Aga kui ise küsid mõnes kaupluses mõnda kindlat asja siis ei saada mitte mõhkugi aru ise on teenindaja jne.
Ootan millal koolid,lasteaiad lähevad eestikeelsele õppele.tahaks näha kuda nad nendest asutustest välja tulevad kui mitte tilkagi ei mõika.

Viimati muutis oopc, 20.02.2011 00:46, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.02.2011 00:45 
Kasutaja avatar

C20XE kirjutas:
rohelinehiir kirjutas:
miks see bömmi varastamise teema kinni pandi, just kui asi hakkas huvitavaks minema?

Sellepärast, et asi läks juba väga teemaväliseks ja saite oma läbuisu välja elada küll.

Minu meelest see teema oli palju huvitavam lugeda ja huumori rikkam ka, kui nii mõnigi teine selle foorumi teema.. :D Aga loodetavasti ikka peale kohust hoitakse siinseid inimesi ka kursis asjade kulgemisega.

Aga teemasse kah:
Auto peal aku paisus ülesse (auto seisis 3 päeva paigal), tõin aku sooja tuppa ja see taastas peaaegu oma kuju, laadisin täis, panin auto peale, pool päeva sõitsin ja aku oli tühi, enam ei võta laadijaga ka voolu sisse.Aku kohe kohe aasta vana, kas mul on lootust sellisel juhul garantii korras uus aku nõuda ja saada või on mõtekam kohe uus sebida kuskilt?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.02.2011 01:18 

Audil sõitsin rehvi velje pealt maha rajal, pagassis oli tagavararatas, suverehviga, pagassi lukk jääs vms. tore tore, ok lõpuks avanes, panin teise velje ja rehvi sinna ja nüüd ta seal ongi, for life! Siis tõin sierra, sellel sain siduri põlema ja tagumise stange algosakesteks. Sidur oli küll müstiline, sita rehviga jäärajal, kolmanda piirajast neljandale vahetades läks libisema... ei oleks osanud oodata seda. Aasta vana kogu siduri komplekt.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.02.2011 01:50 
Kasutaja avatar

Q123 kirjutas:
Auto peal aku paisus ülesse (auto seisis 3 päeva paigal), tõin aku sooja tuppa ja see taastas peaaegu oma kuju, laadisin täis, panin auto peale, pool päeva sõitsin ja aku oli tühi, enam ei võta laadijaga ka voolu sisse.Aku kohe kohe aasta vana, kas mul on lootust sellisel juhul garantii korras uus aku nõuda ja saada või on mõtekam kohe uus sebida kuskilt?

Just omal oli samasugune jama, aku oli millegiparast tühjaks saand (arvatavasti alarmi huilgamise tõttu),
seejärel ärakülmunud ja ikka korralikult paistes. Muidu teine oli ca kuu tagasi ostetud...
Garantiis tehti kohe selgeks, et külmatunnustega aku ei lähe garantii alla (see ka garantiilehel kirjas),
kuna see mingi elektolüüdi tase oli alla mingi 1 ühiku mis soodustas külmumist..@..segane värk.
See tähendab et ma oleks pidanud seda akut siis koguaeg jälgima, et see mingi elektrülüüdi tase
alla 1 ei läheks!!! Isegi garantii tegelane ütles et sellel akul seda ise kontrollida ei saa, see ju kinnine!
Tegemist oli MonBat akuga. Nii tuligi 100€ korstnasse kirjutada. Sitt värk ühesõnaga.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.02.2011 05:33 

-aser- kirjutas:
Q123 kirjutas:
Tegemist oli MonBat akuga. Nii tuligi 100€ korstnasse kirjutada. Sitt värk ühesõnaga.

Ostke kõik neid "noname" akusid ja ärge kurtke pärast, et garantiiga vms teid puu taha saadeti :think
"MonBat" kuulub muidugi maailma juhtiva 700 akutootja hulka! :hail

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.02.2011 05:40 
Kasutaja avatar

Tänane sai jälle tõestust, et Pärnus peale Strandi normaalseid ja "olenstaartattnokk" vabasid klubisid pole.
:think

Poolvägisi sai üldse välja mindud aga lõppeks üks kuradima vahva ja naljakas õhtu/öö/hommik :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.02.2011 06:56 
Kasutaja avatar

iisak kirjutas:
-aser- kirjutas:
Q123 kirjutas:

Ostke kõik neid "noname" akusid ja ärge kurtke pärast, et garantiiga vms teid puu taha saadeti :think

Ja ma ei saa aru miks sellise tundmatu looma naha eest 100€ välja käia. Ise just ostsin varta 74 ah diisli aku 93€ eest. Tuleb välja, et noname akud on kallimad :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.02.2011 10:53 
Kasutaja avatar

Ronny kirjutas:
iisak kirjutas:
-aser- kirjutas:
Q123 kirjutas:

Ja ma ei saa aru miks sellise tundmatu looma naha eest 100€ välja käia. Ise just ostsin varta 74 ah diisli aku 93€ eest. Tuleb välja, et noname akud on kallimad :D

1* Sellepärast et MonBat on teada-tuntud militaarmasinatele (reaalsetele sõjamasinatele) akude valmistaja!
2* Sellepärast et antud aku (Monbat Heavy Duty 180Ah) letihind on 180€ ja kui keegi
fo-fo meestest või targutajatest mulle mingi nö "NIMI" firma sama võimsa uue aku müüb 100€
siis andke ainult teada, ostan hulgi!!!

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.02.2011 10:54 

-aser- kirjutas:
Q123 kirjutas:

Just omal oli samasugune jama, aku oli millegiparast tühjaks saand (arvatavasti alarmi huilgamise tõttu),
seejärel ärakülmunud ja ikka korralikult paistes. Muidu teine oli ca kuu tagasi ostetud...
Garantiis tehti kohe selgeks, et külmatunnustega aku ei lähe garantii alla (see ka garantiilehel kirjas),
kuna see mingi elektolüüdi tase oli alla mingi 1 ühiku mis soodustas külmumist..@..segane värk.
See tähendab et ma oleks pidanud seda akut siis koguaeg jälgima, et see mingi elektrülüüdi tase
alla 1 ei läheks!!! Isegi garantii tegelane ütles et sellel akul seda ise kontrollida ei saa, see ju kinnine!

Külmumise jutt peaks kõigil akudel garantiilehel olema. Ja ma usun et teemaks polnud antud juhul elektrolüüdi tase vaid see, et tühi aku jäeti välja külma kätte (misiganes põhjusel ta siis tühjaks sai, kui seisev auto tarbib niipalju voolu, et aku tühjaks saab, siis on ju kasutaja enda viga), oleks täislaetud olnud poleks külmunud sedasi. Mina saan asjast niimoodi aru vähemalt.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.02.2011 11:10 
Kasutaja avatar

Aku oli auto seisma jätmisel täis-kui-tinavile, autol peal selline "vaikne alarm" mis majarahvast ei ärrita,
sest seisab sellise koha peal, kus jalakäijad autodele toetuvad et teel püsida!
Pole mina ei akut ega müüjat milleski süüdistanud! Lihtsalt see oli paari si*a asja kokkulangemine...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.02.2011 11:41 
Kasutaja avatar

iisak kirjutas:
-aser- kirjutas:
Q123 kirjutas:

Ma nüüd ei tea, kas just samas klassis teema, aga ei anna ka Excide aitähh eest alati uut akut (teemaalgatajal muidugi pidev koormus taga ja seega suht mõistlik vastus maaletoojalt):
http://foorum.vwklubi.ee/viewtopic.php?f=54&t=69829

Signalisatsioonide, mugavusmoodulite, parkimisabide müük ja paigaldus - kõikide autode diagnostika, VAG immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 15309 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 136, 137, 138, 139, 140, 141, 142 ... 1021  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 6 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis