Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 28.03.2024 22:28

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]




Tee uus teema Vasta teemale  [ 1 postitus ] 
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Asics GT-1000 8 G-TX Graphite Grey/Sour Yuzu
PostitusPostitatud: 08.06.2021 09:30 

Liitunud: 08.06.2021 09:16
Postitusi: 2
Pilt


Als een van de mid-range opties van Asics is de GT 1000 7 een goede oplossing voor colorgoedkoop.com hardlopers van alle niveaus. Maar de betaalbaarheid van de schoenen betekent niet dat ze prestatie opofferen en daarom is het belangrijk om te weten dat je betere resultaten kunt zien als het gaat om een ​​beter algemeen comfort tijdens het gebruik van deze dagelijkse trainingsschoenen. Met dezelfde principes die Asics beroemd hebben gemaakt, bieden de schoenen een lichtgewicht gevoel met een gedempte tussenzool voor ultiem comfort.


Deze Asics Schoenen Rood voor dames is ontworpen met FlyteFoam™ Propel-technologie die een opmerkelijk lichtgewicht kwaliteit biedt. De GEL™-technologie biedt schokabsorptie met hoge dichtheid om het comfort over de afstand te vergroten, terwijl de TRUSSTIC SYSTEM™-technologie zorgt voor verbeterde stabiliteit in het midden van de voet. Bovendien levert het DuoMax™ ondersteuningssysteem verbeterde ondersteuning.


Uitzonderlijke prestaties komen samen met ongelooflijke waarde wanneer je je opstelt in de Asics GT-1000 8 G-TX Graphite Grey/Sour Yuzu hardloopschoen. Evenwichtige ondersteuning gecombineerd met geleide stabiliteit is geschikt voor lopers van alle niveaus. Gemaakt met organische supervezels om het inpakken te verminderen, terwijl de Trusstic System®-technologie het gewicht van de zool vermindert terwijl de structurele integriteit behouden blijft. De eerste GT-1000 met FlyteFoam-technologie voor een soepele, responsieve rit die kilometer na kilometer standhoudt.


Met zijn uitgebalanceerde ondersteuning en geleide stabiliteit, zijn deze slanke 100% Authentiek ASICS GT-1000 8-hardloopschoenen voor heren gemaakt om je voeten te beschermen en je te helpen verder te rennen dan ooit tevoren. Met een ORTHOLITE-inlegzool en een duurzame AHAR-loopzool is dit schoeisel gemaakt om lang mee te gaan en ondersteuning te bieden bij elke stap van je reis.


https://www.colorgoedkoop.com/


Üles
 Profiil  
 
Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 1 postitus ] 

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]


Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist


Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis

Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
phpbb.ee 3.0.7