Arvestades selle filmi keskmist hinnangut, siis olin lähedal samuti nagu mõni kinokülastaja sealt poolepealt lahkuma. Ühildun hetkel muu 29,xxx hääletajaga ja jätaks ise enda hinnanguks samamoodi 7,7 / 10st
Filmi sisu on keeruline ümber seletada, soovitan ära vaadata ja mõtlemis ainet küll.
EDIT: Kusjuures enne filmi algust treilerit vaadates ütlesin preilile ka, loodan et film pask pole sest praegu näitas ainult väga häid treilereid saabuvate filmide kohta... siis vahepeal tekkiski moment et tahaks ära minna ja pettumus kuid lõpp oli hea (Y)
Tundub et see on nö. taaslavastus originaal on aastast 1947 ?
Mul on plaanis ka Walter Mitty kindlasti ära vaadata. Ben Stiller iseenesest on suhteliselt igav ja mõttetu näitleja, kes tihtilugu teeb seda jalaga-perse-komöödiat, mis on mõttetu. See film tundub olevat aga teistsugune, ehk mu arvamus pärast seda muutub. Teisisõnu - kas see on rämedalt awesome või tüüpiline feil.
prelude20 kirjutas:
The Wolf of Wall Street - Pidi hea olema. Töökaaslane just lõpetas selle vaatamise. Ainus miinus pidi olema 180 minti pikkust
Oleneb kas see vaatamine möödub põnevalt, või peale 40 minutit hakkad mõtlema juba et millal läbi saab ... mõni film läheb kiirelt ( huvitav ) teised jälle venivad
mx7k kirjutas:
Mul on plaanis ka Walter Mitty kindlasti ära vaadata. Ben Stiller iseenesest on suhteliselt igav ja mõttetu näitleja, kes tihtilugu teeb seda jalaga-perse-komöödiat, mis on mõttetu. See film tundub olevat aga teistsugune, ehk mu arvamus pärast seda muutub. Teisisõnu - kas see on rämedalt awesome või tüüpiline feil.
Üllatuseks lõpust jäi silma, et ta oli director ka
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 4 külalist
Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis