Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 05.02.2026 00:45

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 5201 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 171, 172, 173, 174, 175, 176, 177 ... 347  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Mobiiltelefonide arutelu
PostitusPostitatud: 03.01.2014 14:44 
Kasutaja avatar

fedja. kirjutas:
kellegil blacberry z10 ga on kogemusi?
neil vist mingi oma op süsteem ka?mõtlen just,et kas äppe jms on saada?

mingi uuendusega pidi saama samu asju peale tõmmata mis androidile,kui reaalne see on?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.01.2014 14:56 

fedja. kirjutas:
fedja. kirjutas:

mingi uuendusega pidi saama samu asju peale tõmmata mis androidile,kui reaalne see on?

Surnud hobust osta pole mõtet. See firma vist hakkab vaikselt lakkama eksisteerimast

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.01.2014 15:00 

Pole siin nimekirjas ühtegi asja mida föönil ei ole.

Mida rohkem android ios'i moodi läheb, seda rohkem kikkis kasutajad on.

Mõlemad süsteemid on kasutatavad. Kõige suurema piirangu loob hind.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.01.2014 15:06 

eclipse kirjutas:
Pole siin nimekirjas ühtegi asja mida föönil ei ole.

Mida rohkem android ios'i moodi läheb, seda rohkem kikkis kasutajad on.

Mõlemad süsteemid on kasutatavad. Kõige suurema piirangu loob hind.

Et iföönil saab äppide vahele widgeteid lisada nüüd? Ma pole ios7ga kursis. Mõtlen nagu ilmateadet, kalendreid, lemmikkontaktide otseteed jne...

Edit: ja kas mitte ios ei läinud viimati androidi moodi? :) niipalju kui googeldada tundub hoopis nii.

Ps. Ei taha android vs ios kaklust alustada vaid paar fakti selgeks teha.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.01.2014 15:55 
Kasutaja avatar

Mulle on nagu selgeks saanud, et tulihingelised Androidi fännid on need, kel meeldib ajuoppi läbi pärasoole sooritada - äppide vahele, peale ja alla widgetid ja fännavad keerulisi lahendusi.
Mulle meeldib iOS lihtsus, ma ei tea ühtegi asja, mis mul oleks tegemata jäänud iOS-iga.
Mul One käes olnud juba mõnda aega ja no kuidagi ei tõmba igapäevasel kasutama, hangub kohati ja muidu puine. Ma ikka ootaks, et inimene, kes julgeb ühte või teist seadet või op. süsteemi maha teha, omaks mõlema kui mitte viimast siis vähemalt eelviimast (tipp)mudelit. Muidu on see haukumine minu jaoks tühine. See, käib nende kohta, kes targutavad, et kui kõva sõna nende S4 on iPhone 3G kõrval

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.01.2014 15:58 
Kasutaja avatar

Pole siin üheski nimekirjas olnud ühtegi asja, mida ükskõik milline nutitelefon ära ei teeks. Need asjad mille suurust paberil taga aetakse on siiski vaid mängude mängimiseks tarvilikud.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.01.2014 16:12 

.Alar. kirjutas:
Mulle on nagu selgeks saanud, et tulihingelised Androidi fännid on need, kel meeldib ajuoppi läbi pärasoole sooritada - äppide vahele, peale ja alla widgetid ja fännavad keerulisi lahendusi.
Mulle meeldib iOS lihtsus, ma ei tea ühtegi asja, mis mul oleks tegemata jäänud iOS-iga.
Mul One käes olnud juba mõnda aega ja no kuidagi ei tõmba igapäevasel kasutama, hangub kohati ja muidu puine. Ma ikka ootaks, et inimene, kes julgeb ühte või teist seadet või op. süsteemi maha teha, omaks mõlema kui mitte viimast siis vähemalt eelviimast (tipp)mudelit. Muidu on see haukumine minu jaoks tühine. See, käib nende kohta, kes targutavad, et kui kõva sõna nende S4 on iPhone 3G kõrval

Mis sellest keerulist on kui mul kalender on ühel homescreeni leheküljel ja et seda kiirelt vaadata teen ühe näpuliigutuse? Või kui tahan vaadata 3 päeva ilmateadet siis tipin avaekraanil kellaajaga ühes kastis olevale ilmawidgetile? Ei ole päris nii ka. Sina oled mulje jätnus pigem kui tulihingeline ios kaitseingel.

Siin lahmktakse rämedalt ja öeldakse et kõik saab ära teha. Palun nüüd ikkagi vastust, et kas iosi ükskõik mis versioonil on võimalik lisada/lisaks alla laadida nt. kalender mille lisan homescreeni mingile leheküljele ja panen sinna alla ntx ka mõne muu äpi käivitusikooni mis kalendriga ühel lehel on mulle endale hea ja asjakohane (kasvõi solaris kino vms?) aitäh. Ehk siis kas 7l nüüd saab? Vanematel ei saanud igatahes.

Edit: ja kalender peaks olema mingil kujul kohe nähtav mitte nii et käivitusikoon.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.01.2014 16:26 
Kasutaja avatar

Oot, Androidi eeliseks nimetad seda, et ühe vajutusega näed kalendrit ja teise vajutusega ilma? Neetud iOS näitab mõlemat korraga ühe näpuliigutusega... Ma ei kaitse iOS-i vaid olen 100% endale selgeks teinud, et iOS on tavakasutajale palju normaalsem igapäevaseks kasutamiseks, kui Android. Samuti näen, et ma olen antud hetkel ainuke, kes mõlemast parimat (ok, mul vaid i5) omab ja kõrvuti neid võrrelnud on.
Ma vist olen midagi sarnast öelnud ka, kuid Android on nagu tüüpiline maad kraapiv ehku peal koos seisev rat style, mida käivitades sa iial ei tea, mis juhtuda võib. iOS on jälle siuke soliidne poeuus auto - istud sisse ja lihtsalt sõidad, turvaliselt, mõtlemata, et mis nüüd küljest kukub.
Arvestades siinsete autoeelistusi ja ehk ka rahalisi võimalusi siis pole ju imestada, miks enamil punnilisi noorukeid rat style-i fännab :D

Palun nüüd ikkagi vastust, et kas iosi ükskõik mis versioonil on võimalik lisada/lisaks alla laadida nt. kalender mille lisan homescreeni mingile leheküljele ja panen sinna alla ntx ka mõne muu äpi käivitusikooni mis kalendriga ühel lehel on mulle endale hea ja asjakohane (kasvõi solaris kino vms?) aitäh. Ehk siis kas 7l nüüd saab? Vanematel ei saanud igatahes.
Loe nüüd uuesti minu võrdlust ajuopi tegemise kohta läbi per_e

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.01.2014 16:35 
Kasutaja avatar

Androidi eelis on see et androidi saab ka odavama otsa telefonidele, mitte ei pea endale 600 eurost telefoni ostma. Focus vs S-klass junõu.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.01.2014 16:41 
Kasutaja avatar

See "Androidide arutelu" teema siin hakkab teatud tunnuste poolest ühe enam meenutama Bmw-klubi foorumit.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.01.2014 16:44 

Welllo kirjutas:
See "Androidide arutelu" teema siin hakkab teatud tunnuste poolest ühe enam meenutama Bmw-klubi foorumit.

Bmw klubis siiski vaieldakse ühe margi üle ainult.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.01.2014 16:46 
Kasutaja avatar

See et siin on 180lk juba arutletud, mida androidi puhul kuidas appdeitida ja mida välja vahetada, et see asi kuidagi enamvähem talutavalt tööle saada, peaks ka juba ühtteist näitama.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.01.2014 16:59 
Kasutaja avatar

Welllo kirjutas:
See et siin on 180lk juba arutletud, mida androidi puhul kuidas appdeitida ja mida välja vahetada, et see asi kuidagi enamvähem talutavalt tööle saada, peaks ka juba ühtteist näitama.

Mõnes mõttes tõsi, sellepärast öeldaksegi, et Androidil on rohkem potentsiaali. Kui endal viitsimist saab sellest tõsiselt hea telefoni teha. Root'ga saab teha palju enamat kui Kui jailbreakiga. Mina olen enda androidi tweakinud ja sama kasutuse juures on tõusnud akuiga umbes kahekordselt, rohkem võimalusi teha android enda nägemuse järgi, kui hakkab igav, muuda jälle teistsuguseks.
Ios miinus ongi see, et see on lihtsalt liiga piiratud.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.01.2014 17:20 

.Alar. kirjutas:
Oot, Androidi eeliseks nimetad seda, et ühe vajutusega näed kalendrit ja teise vajutusega ilma? Neetud iOS näitab mõlemat korraga ühe näpuliigutusega... Ma ei kaitse iOS-i vaid olen 100% endale selgeks teinud, et iOS on tavakasutajale palju normaalsem igapäevaseks kasutamiseks, kui Android. Samuti näen, et ma olen antud hetkel ainuke, kes mõlemast parimat (ok, mul vaid i5) omab ja kõrvuti neid võrrelnud on.
Ma vist olen midagi sarnast öelnud ka, kuid Android on nagu tüüpiline maad kraapiv ehku peal koos seisev rat style, mida käivitades sa iial ei tea, mis juhtuda võib. iOS on jälle siuke soliidne poeuus auto - istud sisse ja lihtsalt sõidad, turvaliselt, mõtlemata, et mis nüüd küljest kukub.
Arvestades siinsete autoeelistusi ja ehk ka rahalisi võimalusi siis pole ju imestada, miks enamil punnilisi noorukeid rat style-i fännab :D

Palun nüüd ikkagi vastust, et kas iosi ükskõik mis versioonil on võimalik lisada/lisaks alla laadida nt. kalender mille lisan homescreeni mingile leheküljele ja panen sinna alla ntx ka mõne muu äpi käivitusikooni mis kalendriga ühel lehel on mulle endale hea ja asjakohane (kasvõi solaris kino vms?) aitäh. Ehk siis kas 7l nüüd saab? Vanematel ei saanud igatahes.
Loe nüüd uuesti minu võrdlust ajuopi tegemise kohta läbi per_e

Jällegi lahmid. Mina räägin widgetitest ekraanil, mitte äppidest mida ikoonilevajutusega avad. Vaid see et see äpp on sul reaalselt osaliselt lahti kuskil homescreenil. Sina lahmid mulle mingitest kuradi vajutustest. Jah ma võin ka tirida äpi kus on ilmateade ja kalender üheskoos. Su faktid on täielik iba (ratstyle et ei tea mis juhtub kui käivitad? Mis õnnetu kasutaja sa oled aru ma ei taipa, endal pole uuemate androididega enam mingit probleemi olnud).
Mis kuradi ajuopp läbi pee? See on ajuopp läbi pee kui ma lisan to-do listi omale widgetina ekraanile vasakpoolsele home screenile ja kui korra viipan vasakult paremale on mul seal asi olemas ja samas saan sealt samast alt käivitada kinoäpi või miskit muud mis ma vastavalt vajadusele olen omale sinna pannud ehk KOHANDANUD. Sina hetkel mängid tüüpilist õunafänni kes arvab et maailmas on ainult üks telefon ja et tema arvamus peab õige olema.

Minu küsimusele, et kas ios7 saab homescreenile lisada widgeteid, sa ikka ei vastanud vaid hämasid edasi.
Lisaks veel - kas äppide ikoone saab ümber tõsta vastavalt oma eelistusele? Mulle on näiteks oluline suure hulga äppide olemasolul kasutatavamad asjad tõsta sinna kust need edaspidi kiirelt leian.

Ps. Ei ole apple vihkaja ja kasutan ka selle firma tooteid aga lihtsalt minu jaoks pole iphone end siiamaani õigustanud. See ongi maitse ja vajaduste asi.

Edit: ja poeuue auto kohta: kas sa istet rooli jms paika ei säti poest välja sõites? Samastada võib seda sellega, et seadistan telefoni enda jaoks korra ära ja nii ongi. Kui mingi widget kunagi huvi pakub siis lisan selle või asendan....ja ma ei räägi rootimisest jms.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.01.2014 17:32 
Kasutaja avatar

RustyZ kirjutas:
fedja. kirjutas:
fedja. kirjutas:

Surnud hobust osta pole mõtet. See firma vist hakkab vaikselt lakkama eksisteerimast

okei,aga no krt pole midagi osta muud,ei taha sellist mis igal ühel on,keegi oskab veel midagi huvitavat soovitada?:D

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 5201 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 171, 172, 173, 174, 175, 176, 177 ... 347  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 5 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis