.Alar. kirjutas:
Oot, Androidi eeliseks nimetad seda, et ühe vajutusega näed kalendrit ja teise vajutusega ilma? Neetud iOS näitab mõlemat korraga ühe näpuliigutusega... Ma ei kaitse iOS-i vaid olen 100% endale selgeks teinud, et iOS on tavakasutajale palju normaalsem igapäevaseks kasutamiseks, kui Android. Samuti näen, et ma olen antud hetkel ainuke, kes mõlemast parimat (ok, mul vaid i5) omab ja kõrvuti neid võrrelnud on.
Ma vist olen midagi sarnast öelnud ka, kuid Android on nagu tüüpiline maad kraapiv ehku peal koos seisev rat style, mida käivitades sa iial ei tea, mis juhtuda võib. iOS on jälle siuke soliidne poeuus auto - istud sisse ja lihtsalt sõidad, turvaliselt, mõtlemata, et mis nüüd küljest kukub.
Arvestades siinsete autoeelistusi ja ehk ka rahalisi võimalusi siis pole ju imestada, miks enamil punnilisi noorukeid rat style-i fännab
Palun nüüd ikkagi vastust, et kas iosi ükskõik mis versioonil on võimalik lisada/lisaks alla laadida nt. kalender mille lisan homescreeni mingile leheküljele ja panen sinna alla ntx ka mõne muu äpi käivitusikooni mis kalendriga ühel lehel on mulle endale hea ja asjakohane (kasvõi solaris kino vms?) aitäh. Ehk siis kas 7l nüüd saab? Vanematel ei saanud igatahes.Loe nüüd uuesti minu võrdlust ajuopi tegemise kohta läbi per_e
Jällegi lahmid. Mina räägin widgetitest ekraanil, mitte äppidest mida ikoonilevajutusega avad. Vaid see et see äpp on sul reaalselt osaliselt lahti kuskil homescreenil. Sina lahmid mulle mingitest kuradi vajutustest. Jah ma võin ka tirida äpi kus on ilmateade ja kalender üheskoos. Su faktid on täielik iba (ratstyle et ei tea mis juhtub kui käivitad? Mis õnnetu kasutaja sa oled aru ma ei taipa, endal pole uuemate androididega enam mingit probleemi olnud).
Mis kuradi ajuopp läbi pee? See on ajuopp läbi pee kui ma lisan to-do listi omale widgetina ekraanile vasakpoolsele home screenile ja kui korra viipan vasakult paremale on mul seal asi olemas ja samas saan sealt samast alt käivitada kinoäpi või miskit muud mis ma vastavalt vajadusele olen omale sinna pannud ehk KOHANDANUD. Sina hetkel mängid tüüpilist õunafänni kes arvab et maailmas on ainult üks telefon ja et tema arvamus peab õige olema.
Minu küsimusele, et kas ios7 saab homescreenile lisada widgeteid, sa ikka ei vastanud vaid hämasid edasi.
Lisaks veel - kas äppide ikoone saab ümber tõsta vastavalt oma eelistusele? Mulle on näiteks oluline suure hulga äppide olemasolul kasutatavamad asjad tõsta sinna kust need edaspidi kiirelt leian.
Ps. Ei ole apple vihkaja ja kasutan ka selle firma tooteid aga lihtsalt minu jaoks pole iphone end siiamaani õigustanud. See ongi maitse ja vajaduste asi.
Edit: ja poeuue auto kohta: kas sa istet rooli jms paika ei säti poest välja sõites? Samastada võib seda sellega, et seadistan telefoni enda jaoks korra ära ja nii ongi. Kui mingi widget kunagi huvi pakub siis lisan selle või asendan....ja ma ei räägi rootimisest jms.