eclipse kirjutas:
ghozt kirjutas:
Diisliga ülevaatusel käinud, siis on küsitud, et kas rihmad ikka vahetatud, et tuleb pähe anda nüüd. Ilma küle küsimata ei ole tavaliselt kohe piirajasse lükatud.
Ära kujuta ette.
Mitte keegi ei küsi rihmade seisukorra kohta. Igal ÜV punktil on seinapeal kiri, et nemad ei vastuta.
Ei ole kohe piirajasse lastud?
Mitme diisliga sa oled ise ülevaatusel käinud?
Mingid müüdid liiguvad ka kokku jooksnud diislitest ülevaatusel jne.
Ei kujutagi ette. Olen kahe diiselautoga kokku ca 8 korda käinud. 8st korrast 6el on küsitud, ega rihm üle välba lastud pole. Kui olen öeld, et kõik on okei. Siis on hakatud tallama. Ca pooled korrad on tuugalt gaas põhjas piirajas istutud, teised pooled korrad on hoitud ~4000rpm juures. Kokku ei ole mul midagi jooksnud, ei tea ka lugusid, kus kellelgi on. Aga eks kindlasti on rihmapurunemisi ja muud sellist juhtunud ka ülevaatusel, muidu nad ei küsiks nii. Klient küll vastutab kõige eest, aga siis lükkab selle kusagile ajalehte, terve internet pasundab igalpool, et see üv punkt lasi mul mootori laiali. Lollid eestlased ei taju ära, et see on kliendi mure, et tal auto minemise ääre peal oli ja arvavadki, et sinna üv punkti minna ei tasu, sest seal kukutakse autosid lõhkuma.