pokemon kirjutas:
Peterburi teel tegi ta mingit suitsu või põiepausi ja siis, kui meie kolonn temast mööda sõitis(meie liikumiskiirus oli max 80km/h), siis vaadati, oh mingi kruiis läheb, läheme vaatame, kus lähevad ja mis teevad. Nii trügiti rivivahelt läbi, sõideti vasakus reas poolest kolonnist mööda ja siis reastuti minu ette, kuna mina hoidsin pikemat pikivahet kiiruse kõikumise stabiliseerimiseks. Keeras koos meiega Piibele ja kui lennuka lõpus ringi keerasime rahulikult, siis bemmil oli vaja põlema lasta ja teha kannakas, kus mina sain kividega, uhati jälle osadest mööda, kuna peale tagasipööret ei keeranud kolonn enam sõidurajale vaid jäädi nö 0 rajale. ja kui meie sinna kõrvalrajale maha keerasime, siis trügiti veel rivi vahele, aga nii palju minust kaugemal, et ma enam ei näinud, kuhu ta seal meie vahel trügis ja millal ta sealt kõrval rajalt minema läks, sest kui mina juba sinna jõudsin, siis meie seltskond parkis ja selletõttu oli sinna kõrvalrajale sissesõit kaunis aeglane, parkisin enda auto ära, aga enam seda bemmi kuskil näha polnud.
Ma ise lootsin, et saan ta seal samas kõrvalrajal kätte.
pull shit, bemm oli roccast saadik olemas. Tegi peatusi ja filmis kogu kolonni. Ja mingit trügimist seal ma nüüd küll ei näinud. Kui oma sõnades nii kindel oled ss eks uploadi oma video üles ja näita meile kah, need trügimised ja kivilendamised ette.