siag kirjutas:
Selliste punnide( Kas just konkreetse) mõttest saate aru, kui elate Tallinna vanalinna laadses linna. Nagu seda on siis Helsingi keskusest suurem osa. Kitsad yänavad, veel kitsamad majadevahelised sissesõidud, kahel pool tänavat pargitakse, nii, et laius on kohati napilt 2 pisema auto laiust. Oma ligi 5m pika autoga olen suht tihti närvis, sest tööasjus vaja objektilt objektile liikuda ja ütleme nii, et kesklinnas parkimiskohta leida on suht raske. Oleks, kui auto oleks nii 3-3,5m pikk. Näide tänasest päevast neile, kes Helsingi keskust tunnevad. Objekt oli Unioninkatu 7, töömeestele oli vaja viia suur pakk pabereid ja 2 kohvrit tööriistu. Unioninkatul ega seal lähedal olevatel tänavatel parkimiskohta polnud, nii pidin auto jätma Makasiiniterminali parklasse, kus esiteks on parkimise hind 4 euri tund ja teiseks see asus objektilt nii umbes pool km. Ja siis kanna neid kohvreid ja kiru. Sellistel puhkudel mõtlen isegi, et oleks mingit rollerit või mopoautot vaja

kas sa oled objektidel ori?
Mina oleks vilet lasknud ja ahvid oleks ise oma tavaarile järgi kapanud. Nahh** mul tarvis mingite kompsudega ukerdada. Kehvemal juhul oleks objekti juures ohukad peale, eelnevalt ette helistanud rähnidele, et kobigu tänavale, tavaari üle andnud ja selle 2 minuti seismise pärast küll keegi ei sure...