Mina tahtsin eile vaadata, mida pakutakse selles putkas, mis asub hipodroomi ristmikul (sellest pitsaputkast üle tee), kahjuks olid selle luugid kinni. Kas üldse kunagi lahti on?
Siis sai suundutud TROLLI SÖÖGITUPPA.
Noh jah... Tagasihoidlik koht ja suunatud siiski vist trollijuhtidele odavsaasta söögikohaks. Raha seal eriti palju ei küsita, aga süüa ka suurt miskit pole- mingi tavaline makaron hakklihaka ja muu selline lihtne ja odav sodi. Kahjuks, ei olnud selletõttu ka midagi pildistada...
Täna hommikul käisin jälle Seewaldi Amps'us komplekti söömas. Sel korral oli miski rukkihelbepuder (väga hea)+lihapirakas+kohv ja hinnaks ikka 1.99€. Sel korral ei pidanud vajalikuks putru pildistada

Lõuna ajal kimasin mööda, Marja keskuse juures asuvast Kebabhouse putkast.
tehke mis tahate, aga ka sel korral, ei pidanud ma pettuma sealses Pita Kebabis (3.20€). Ainult selle kohaga ma nõustun, et minu arusaamist mööda (ja samuti ka piltide järgi) on pita sai ikka pita moodi.

Sel korral oli letitaga miski noor, kõvera ninaga, hindu poiss, kes püüdis kuidagi ka eesti keelt purssida. Ja olgem ausad- see pita kebab OLI HEA! Kes arvab, et seal ,iskit saasta pakutakse, siis arvake. Mingeid friikate jms mudru kvaliteedi kohta ma muidugi kosta ei oska, aga eelmisel korral, kui puldis oli mingi tibin, ei olnud see pita pooltki nii hea

Sealsamas tekkis hoopis küsimus, kas keegi on käinud seal kõrval asuvas, mingi "xui vam dam" söögikohas? oli kohe seal kõrval asuvas kasiinomajas. Ukse ees oli reklaam, et a la lõunasöögikomplekt kätte 2.80€-ga. Kuna mul oli jube kiire, siis valisin siiski kiirtoidu, kuna ei tea, mis süsteem ja kaua ooteaeg on.