Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 01.04.2026 12:35

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 12898 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 301, 302, 303, 304, 305, 306, 307 ... 860  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Söögiteema
PostitusPostitatud: 02.07.2012 22:32 

Sai vist laupäeva hommikul käidud Locas. Asub söögiplatsi taga kohe, samas majas kus mingi sekspood vist ka.
Võtsin XXL burgeri eine (burger, friikad ja mahl). 4 euri.
Selle raha eest väga hea isegi. Burgeri saiad olid mingist poes müüdavast kuklist tehtud, päris suured, pehmed ka.
Sõber võttis miskise pitsa endale.

Korralik kõhutäis sai. Loodan, et sellest uut Tacot ei saa. Oleks mõnus hommikuti söömas käia seal kui vaja kantseldada seltskonna parme.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.07.2012 22:39 

freelander kirjutas:
Mina jälle ei arva sellest siruisest mitte midagi.

Aga nädal tagasi sai käidud sangaste moisa ligidal rukkitoas voi midagi sellist. Restorani moodi asi oli. Maja oli viiskas, menüü samuti pilkupüüdev ja toitude nimed erilised.

Küll aga toidu kättesaades oli tõsine pettumus. Osadel polnud kastet pandud, toitu oli vähe, vale salat oli( teine mis menüüs), maitsetu, ühel oli kala toores, nii et kahvel ei läinud sisse.. igatahes lopuks ei olnud nous maksma asja eest ja minema läksimegi.

Tead!

Eriti hea on see, et olin samal ajal seal. Oma autot siin reklaamides jääd igalpool silma. Ma arvan et sa oma enda käitumisega tekitasid situatsiooni et toidud sellised said.

Mina tellisin 3 läiku .

1 Teenindus viisakas.
2 Teenindus saal ja lauad viisakad ja puhtad
3 Toidud tulid 25 minutiga.
4 Toidud serveeritu õieti
5 Toidud oli suured ja maitsvad
6 Magustoit ja eelroog oli värsked.

Mina kindlasti lähen veel

Hind täpselt selline kes tahab see vingub.

Minu poolt selge 9 p 10 st ja soovitan kõigil minna.

Menüü huvitav ja tooded kõik mahedad .

http://www.rukkimaja.ee/restoran

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.07.2012 10:57 
Kasutaja avatar

allud1 kirjutas:

Tead!

Eriti hea on see, et olin samal ajal seal. Oma autot siin reklaamides jääd igalpool silma. Ma arvan et sa oma enda käitumisega tekitasid situatsiooni et toidud sellised said.

Mina tellisin 3 läiku .

1 Teenindus viisakas.

Lihtsalt küsimus, mis moodi sa kujutad ette et inimene käitub, et siis talle valed asjad lauda tuuakse voi siis pooled asjad puudu mis prae juures kirjas menüüs või pool toitu toores? Kui sa ei oska vaadata ja sul on suva, mida sinna taldrikule pannakse siis voiks vabalt sama hinna eest osta 3€ maksa prae kusagilt mujalt, saad kõhu samamoodi täis. Mind eriti ka ei heidutaks kui kurgisalati asemel on kapsasalat aga kui spetsiaalselt valida seepärast praad, siis on küll halb.

Klienditeeninduse ja maja ning puhtuse kohapealt ma ei nurisenud üldse.
On kolm varjanti: kas sul vedas, kas sa tellisid täiesti erinevad toidud või siis sul oli savi mis seal taldrikul oli.
Ma ise täpselt enam ei mäletagi aga üks inimene tellis meist cesari salati kus ei olnud kastet peale pandud... peale küsimist vabandati ja toodi kaste juurde.

Üks võttis mingi kana värgi, kus oli lubatud kõrvale kurgisalat ning inimene valmis spetsiaalsetl selle, kuna ta ei söö kapsasalatit voi midagi sellist. Lauda toodes oli seal suvaline kapsasalat ja inimene palus see ringi vahetada kuna menüüs oli kurgisalat kirjas, vahetati ringi ja vabandati et uus menüü on neil.

Kolmas oli siis see kala, kus oli lubatud mingi eriline toorjuustu kaste voi midagi sellist, tegelikult oli lihtne tavaline ming alma toorjuust sinna peale visatud..ning tipuks oli siis üks paneeritud kala täiesti toores.

Ühesõnaga, kui sa valid spetsiaalselt sellise toidu mis sulle meeldib koos lisadega siis voiks ka nii olla, nagu menüüs kirjas. muidu ju sisuliselt tellid kana ja saad pozarski kotleti. Selleks ju menüü ongi et tellida selliseid toite nagu sina tahad. Okei saan aru uus menüü ja vigasid võib tekkida aga seda ei vabanda küll kuidagi välja kui kala on toores.

Mina sinna kindlasti enam jalga ei tõsta... maja, teenindus ok aga toidud.... hinna ja toitude suhe ei ole paigas. Selle hinna eest saab tunduvalt paremaid toite kas voi tallinna kesklinnas.

Ma ei ütle et kõigil peaks nii juhtuma aga minu kogemus oli selline igatahes.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.07.2012 19:14 
Kasutaja avatar

Eile ehmusin kui kella ühe ajal ööse räägus järtsi nägin :?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.07.2012 00:48 
Kasutaja avatar

allud1 kirjutas:
freelander kirjutas:
Mina jälle ei arva sellest siruisest mitte midagi.

Aga nädal tagasi sai käidud sangaste moisa ligidal rukkitoas voi midagi sellist. Restorani moodi asi oli. Maja oli viiskas, menüü samuti pilkupüüdev ja toitude nimed erilised.

Küll aga toidu kättesaades oli tõsine pettumus. Osadel polnud kastet pandud, toitu oli vähe, vale salat oli( teine mis menüüs), maitsetu, ühel oli kala toores, nii et kahvel ei läinud sisse.. igatahes lopuks ei olnud nous maksma asja eest ja minema läksimegi.

Tead!

Mina tellisin 3 läiku .

1 Teenindus viisakas.

Minu parim toiduelamus vist Rukkimajast, tänaseks küll antud praad menüüst kadunud kahjuks, samuti oli ka teenindus ülitasemel. Juhtus see mõned aastad tagasi ja teenindajaks oli üks tänaseks superstaarisaate kaudu kuulsaks saanud neiu (mitte küll võitja).
Väga positiivne oli, et meile pakuti peale hommikusööki pannkooke, mida meile ei olnud ette nähtud ja me ei olnud neid ka tellinud ning seda täiesti TASUTA. Ilmselt täna sellist asja ei juhtuks.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.07.2012 15:10 

Tankla burger
Maitset oli ikka 3x rohkem kui Räägupesa heinaburgeril.
Kurki, tomatit ja sibulat sai maitsetu kapsa asemel.
Kindlasti külastan veel.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.07.2012 16:13 

Jalutasin eile merimetsa jazzi suure burgeri isuga ja avastasin, et hesburgerit ei olegi. Jalutasin sisse näljase näoga, vaatasin, et kõik on võõras ja tegin ringi ümber laua ning jalutasin välja. Kas hessid kaovad ära nüüd jazzist v?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.07.2012 19:05 
Kasutaja avatar

superior kirjutas:
Tankla burger
Maitset oli ikka 3x rohkem kui Räägupesa heinaburgeril.
Kurki, tomatit ja sibulat sai maitsetu kapsa asemel.
Kindlasti külastan veel.

räägus saad ka kurki ja tomatit ja sibulat ju? mina teen alati topelträägu sibula-tomati salatiga

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.07.2012 19:07 
Kasutaja avatar

Räägus on minu teada kapsas+sibul+kaste.
Ja üle pika aja võtsin täna boksipeatuse xl burgeri. Väga hea oli, polnud üksluine, väga mitmekesine maitse ja mahlane.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.07.2012 22:07 

Küsida tuleb, siis saad ka teistmoodi gemüsega Räägust burgeri :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.07.2012 23:53 

No võikski olla siis juba miskit muud selle heina asemel. Või on tõesti kapsas nii nõutud kraam tomati-kurgi-sibula-jms asemel?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 05.07.2012 02:33 
Kasutaja avatar

Tanel kirjutas:
Ei saa lihtsalt mainimata jätta, et täna käisin rakveres üle väga pika aja. Põhja-keskuse hessi teenindus kiirus on selline, et Tallinnas ilmselt hakataks märatsema sellise asja peale, teenindajad lihsalt hängisid seal sujuvalt. Ega tooted ka head polnud, friikad olid rasvased ja toored...

On sitad. Samamoodi on vaalakas sitad. Mõlemis on hunnik gümnaasiumiealisi tööle võetud, võibolla see annab oma osa "aeglusele". Ma ei viitsi seal enam ammu käia, hädajuhul mõne burksi või tortilla võib veel võtta, kuigi viimane on ka ülisitasti koostatud.

a kui rämpstoitu tahad järgmine kord, siis mine võta kebabist kebab-burger või kadakast midagi.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 05.07.2012 08:23 
Kasutaja avatar

superior kirjutas:
No võikski olla siis juba miskit muud selle heina asemel. Või on tõesti kapsas nii nõutud kraam tomati-kurgi-sibula-jms asemel?

rohkem on neid, kes ei söö näiteks sibulat, kui neid kes seda silo ei söö. Suva, mis seal vahel on, rämpstoit on see niiehknaa....

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 05.07.2012 09:44 
Kasutaja avatar

superior kirjutas:

No kurat, kas siis peab ehk selle burksi läbi ka närima? seal ju kõik lisandid seina peal kirjas. Või oleks parem, et oleks veel nimekiri, topelträägupesa burger sibula-tomatiga. Topelträägupesa burger marineeritud kurgiga. kanasnitsel friikartulite ja marineeritud kurgiga, kanasnitsel ahjukartulite ja marineeritud kurgiga jne?? Suu on ju peas et küsida, mida tahad, ja kui suud küsimiseks ei oska kasutada, siis ehk ongi heina söömine sellele paras tegevus.
Minu meelest räägu ongi sellepärast hea koht, et sealt saad absull sellist gemüüset omale küsida, milleks ka laupäevaöine purjus aju võimeline on, ja tehakse sul kõik valmis

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 05.07.2012 13:51 
Kasutaja avatar

mastr kirjutas:
Sai vist laupäeva hommikul käidud Locas. Asub söögiplatsi taga kohe, samas majas kus mingi sekspood vist ka.
Võtsin XXL burgeri eine (burger, friikad ja mahl). 4 euri.
Selle raha eest väga hea isegi. Burgeri saiad olid mingist poes müüdavast kuklist tehtud, päris suured, pehmed ka.
Sõber võttis miskise pitsa endale.

Korralik kõhutäis sai. Loodan, et sellest uut Tacot ei saa. Oleks mõnus hommikuti söömas käia seal kui vaja kantseldada seltskonna parme.

No nii, istun ma siin Locas hetkel ja proovisin su eelmainitud XXL varianti. Ütleme nii et kriitikat kannatab see kompott küll, aga portsjon ei küündi väga sinna XXL tasemele.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 12898 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 301, 302, 303, 304, 305, 306, 307 ... 860  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 4 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis