Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 01.04.2026 12:35

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 12898 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 300, 301, 302, 303, 304, 305, 306 ... 860  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Söögiteema
PostitusPostitatud: 30.06.2012 13:20 
Kasutaja avatar

bomsch kirjutas:
superior kirjutas:
bomsch kirjutas:
kuhu sa ikka sööma lähed kui Tabas töötad.

Babybackis on päeval ju Happy Hour.

... ettetellimusi ei võetud ale ajal.

Tegelikult võeti küll, ma mitu korda seal nii käinud, et helistasin 16.30 ajal, kohale jõudsin peale 17 ja sain söögid poole hinnaga. Samas nt 2-3 tundi ette ei saanud jah tellida, ei meeldinud neile see variant, kuna liiga palju pidi olema tilganäppijaid, kes küll tellisid, aga kohale ei ilmunud.

Tõnu

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 30.06.2012 21:57 
Kasutaja avatar

Babybackis on varem ka suviti see ale ära kadunud. Tõenäoliselt tuleb sügiseks tagasi.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.07.2012 21:35 
Kasutaja avatar

Ma sinu asemel oleks selliste avaldustega ettevaatlikum, pärast ostad jälle uusi klaase :D :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.07.2012 22:16 
Kasutaja avatar

Heigo_K kirjutas:
räägus on hetkel mu tulevaste laste ema tööl :D

like!

Aga sirius on ülikõva koht, sai kanafileeburgerit proovitud. Oli vist 2.20, ports normaalne, mõnusalt grillitud sai, palju seemneid, hea paneeringuga liha, polnud kuiv. Salat ja kaste lihtne aga sobib, kui liha on hea siis ei peagi erikastet olema vaid lihtsalt kergelt maitsete esiletoomiseks. Kindel täisskoor (oli siin see 10 või 5?).

Juustuburgerile annaks 4punkti 5 palli süsteemis. Lihtne nagu klassikaline läbuburks aga sai väga mõnusalt pehme, maitse üle keskmise - puhtalt hea valmistamise vili, muidu võiks ka jama olla. Hind oli 1.10 mis on okei (ühtpidi odavam kui kõik Tallinna urkad aga samas saab eurosaver burgeri (väike aga maitsev) 1 euriga, nii et üsna õiglane).

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.07.2012 22:59 

bomsch kirjutas:
No ma olen vast 3x söönud seda Siriuse kanaburksi ja väidan ka, et kui Nõmme teel selline putka oleks siis teised võiks uksed rahulikult kinni panna... jäädavalt.

:hail

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.07.2012 23:31 
Kasutaja avatar

Ma juba ammu unistan, et Sirius võiks Jõgeval olla :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.07.2012 08:47 
Kasutaja avatar

Heigo_K kirjutas:
Ei pane mingit pilti.

Pärast üks foorumlane teeb äkki füüsiliselt haiget mulle :D

ära Squadile siis ütle :D Nime võiks ju ikka öelda, või kirjeldada
:evil:

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.07.2012 11:14 
Kasutaja avatar

Heh :) kiimafoorum :P
Aga käisin eile kristiine mcbbq-s (keskuses)...Teenindus oli kahjuks allpool igasugust arvestust,teenindajad ei teadnud ,kes mida tellis,kes tahab maksta..aga ometi suutsin nad lurinal juua kokteile leti taga ja valjust kommenteerida kõike ja kõiki.
Toit oli muidu nagu ikka...üllatusteta :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.07.2012 16:09 
Kasutaja avatar

Juustuburks ja kanawrap põhiasjad sirkas :rokib

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.07.2012 16:17 
Kasutaja avatar

Mina jälle ei arva sellest siruisest mitte midagi.

Aga nädal tagasi sai käidud sangaste moisa ligidal rukkitoas voi midagi sellist. Restorani moodi asi oli. Maja oli viiskas, menüü samuti pilkupüüdev ja toitude nimed erilised.

Küll aga toidu kättesaades oli tõsine pettumus. Osadel polnud kastet pandud, toitu oli vähe, vale salat oli( teine mis menüüs), maitsetu, ühel oli kala toores, nii et kahvel ei läinud sisse.. igatahes lopuks ei olnud nous maksma asja eest ja minema läksimegi.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.07.2012 16:42 

Täna sai sõbraga käidud Peterburi maanteel Tallinna piiri ääres Rekkamehe Bistroos. Mina võtsin mingi Megaburgeri eine, sõber kanafilee eine, mõlemal hinnaks 4eur.
Friikaid on normaalselt, maitsevad paremini kui mäkis. Kahjuks aga burgerid kummagile mingit elamust ei pakkunud, siuke kahtlane pläust. Rohkem ei taha...
Jään ikka lemmiku Snackpointi pita juurde, no kurat ei tea mina paremat kõhutäit :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.07.2012 17:52 

skyaudi kirjutas:
freelander kirjutas:
Mina jälle ei arva sellest siruisest mitte midagi.

Aga nädal tagasi sai käidud sangaste moisa ligidal rukkitoas voi midagi sellist. Restorani moodi asi oli. Maja oli viiskas, menüü samuti pilkupüüdev ja toitude nimed erilised.

Küll aga toidu kättesaades oli tõsine pettumus. Osadel polnud kastet pandud, toitu oli vähe, vale salat oli( teine mis menüüs), maitsetu, ühel oli kala toores, nii et kahvel ei läinud sisse.. igatahes lopuks ei olnud nous maksma asja eest ja minema läksimegi.

Kuidas see personal sellesse suhtus, ütles lihtsalt, et ahah ei meeldinud ja ei maksa, ok siis.
Või pidite kõvasti vaidlema nendega?

Samas midagi on siin jutus mäda. Sest isegi toorele kalale läheb kahvel vabalt sisse ju...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.07.2012 21:03 

bomsch kirjutas:
Ilmselt ei olegi fenomeni, aga kuhu sa ikka sööma lähed kui Tabas töötad. Linna ei viitsi ju ka sõitma hakata. Päevakad on seal väga ok valdavalt.

Ise töötan ka Tabasalus ja tõesti ega väga kuskil mujal käia pole. Vahepeal sai Osvaldis ka käidud - suht mõistliku hinna/portsu tasemega koht. Samas ei jää ka Hüüru veski väga kaugele, kuigi sealseid päevakaid kommenteerida ei oska - kui käinud siis pastat või kala söönud.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.07.2012 22:20 
Kasutaja avatar

smi kirjutas:
skyaudi kirjutas:
freelander kirjutas:
...

Kuidas see personal sellesse suhtus, ütles lihtsalt, et ahah ei meeldinud ja ei maksa, ok siis.
Või pidite kõvasti vaidlema nendega?

Samas midagi on siin jutus mäda. Sest isegi toorele kalale läheb kahvel vabalt sisse ju...

Kahvel läheb peaaegu igalepoole, kui jõud appi võtta. Kus juures eriti ei vaielnud, kuna mul naine päris mitmeid aastaid olnud kokk yhes eesti tipp restoranis ja argumendid olid tugevad. Ytlesid vaid et vabandust, et neil uus menüü et tulge ikka uuesti, siis on juba kõik paremini.

Alguses tänu kastme ja muule jamale me ära ei jalutanud vaid ytlesin et loodan et need vead ka hinnas kajastuvad. Siis lubasid alet teha aga see kala asi oli viimane piisk. Igatahes viimanekord kui sinna jalga tõstan.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.07.2012 22:26 

Tanel kirjutas:
AntiL kirjutas:
kas rekkamehe bistrooks kutsutakse seda ropprõvedat nehatut?

Just. Jubehirmus peldik on see, teenindus on ka nii kõva, et viimane kord kunagi seal käies jätsin kogu oma söögi sinna lauale vedelema, sest see oli lihtsalt nii okse. Kes tahab ekstreemi teha, siis aega on veel paar kuud, see kuut tõmmatakse maha sealt.

Järjekorras oodates nägi mu naiska kuidas pihv põrandale kukkus ning teenindaja pani selle paljaste kätega ilusti purksi vahele tagasi. :rokib

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 12898 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 300, 301, 302, 303, 304, 305, 306 ... 860  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 4 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis