Hydration kirjutas:
Alwayslate kirjutas:
lihtsaltsiim kirjutas:
http://f.postimees.ee/f/2011/06/22/641002t41hc5f5.jpg
Mis kuradi haige vajadus see on ,et peab autoga vette sõitma ?
Kui ma peaks kunagi peale sattuma kui keegi mul suvila juures vees sõidab ilma asjata,siis ma teen endast kõik ,et see omanik oma karistuse saaks.Kui paati ei jaksa osta siis ära merre trügi.
Mul tekkis hoopis küsimus, kas see on ka sinujaoks vees sõitmine, kui paati, skuutreid vms vette lastakse või vastupidi?
Hakkasin just mõtlema, kas mõnikord jeebiku perse on veest välja jäänud, aga ei meenunud kordagi, alati poole persega vette sõitnud

See on juba täiesti OT ,aga vastan siis. Ei ,see kui paati ,või jetti vette lased pole probleem.See ajab harja punaseks kui niisama käiakse vees lõbusõitu tegemas.Jaanipäev oli sellest ehe näide kuidas üks ajugeenius öösel pimedas atv-ga mööda randa ringi lasi.Ilmselt oli veel vähe käredama väljalaskega pill ,paukus ja lärmas päris korralikult.
Mõned aastad tagasi parkis üks seltskond slaavi tegelasi oma auto otse kuivade kõrkjate peale.Mis te arvate kas läks see asi auto all suitsema või jaa.Siis oli paanika,andke kustutit ja tooge vett jne.Pärast kui mainisin,et võiks vähemalt niipalju normaalsed olla,et mulle kustuti täitmine kinni maksta siis saadeti kenasti na.ui mind.
Nendest idiootidest kes ennast liiva sisse kinni on sõitnud või pärast ilgema laga maha jätnud ei viitsi üldse kirjutamagi hakata.Korralikud parkimiskohad on 50 meetrit eemal,kus on ka prügikastid,aga mõnel on ikka vaja endast korralik pasalasu maha jätta.
Jätkame nüüd teemas ,või kui tahate pikemalt arutada quote-ige see jutt "mis täna juhtus" teemasse ja jätkame seal.