kevvare kirjutas:
Kuskil 1500€ bmw on esimeseks autoks näru valik? Kuidas juppidega neil lood on? Või Volvo V40? Audi a4 1.8t võiks ka isegi valikusse lisada või siis tõesti audi 100 2.0 85kw. Võite omalt poolt ka midagi pakkuda.
http://www.auto24.ee/used/1232526Ostma kohe ei ruttaks pigem hoiaks silmad siit sealt siis rohkem lahti.
Kuidas juba 1600ni jõuti, kui esimeses postis on, et mitte üle 1000. Samas nende 300-500 pillide kohta ütleks pigem nii, et sõida kaua sõidab ja siis mõned jupid küljes müüki ja ülejäänud kuusakoskisse kaalupeale. Heal juhul saab oma kulud isegi tagasi või jääb siis mõneeurone miinus. Muidugi see eeldab, et ta ostmise hetkel juba päris läbi aetud pole. Ma ise küll üritan enda autod alati igasugu kolinate vabad hoida, aga iseasi kas nii odavale autole on mõtet väga suuri investeeringuid teha. Parem ostad järgmise ja elu läheb edasi.
G3 diisel on tõesti suhteliselt hea soovitus, seal tõesti jupid ei maksa pea midagi ja neid on ka juba iselammutajatel ja lammarites üksjagu, et ka kallimaid juppe vajadusel sealt saada. Muidugi siis võiks TDI olla, aga eks neid 1000ga leida on selline, mis natuke otsimist nõuab ja peab pidevalt silma peal hoidma. Kuigi eks neid võib juba vaikselt kere rooste kimbutama hakata. Mul oli paar aastat tagasi üks selline üle ja kui turuhind oli siis 1500 kanti, siis 1000 euroga roostes karpitega ja Eesti registris mitteolevat keegi ei tahtnud. Vaatajaid oli palju, aga ainult üks hala. Muu tehnika oli ok ja liikus ilusti. Tegin ka hoopis juppideks ära ja tänaseks saanud rohkem kui see 1000 mis siis tundus kõigile palju. Muidugi see hiljem jupitamine ja varuosade müük eeldab, et on kohta kus seda teha ja asju hoida. Päris kortermaja ees nagu sellist asja ei tee, kuigi korra olen Ehitajate tee (Vilde ja Tammsaare vahel) ääres sellist aktsiooni näinud, kus kõigepealt lammutati ja siis lõigati veel relakaga tükkideks ka

.