Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 07.10.2025 18:24

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 3089 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 164, 165, 166, 167, 168, 169, 170 ... 206  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Tõelised ostjad vs. tilganäppijad
PostitusPostitatud: 14.03.2014 10:32 
Kasutaja avatar

Tuleb ka taas tunnistada, et issanda loomaaed on kirju. turu odavama otsa 1500 eurosele autole tuli pakkumine 650 eurot. 60% alla on ikka ulme juba, ma saaks aru et mingi 8-10 000 autosel on mõistlik 900 alla kaubelda veel, aga üle poole alla :).

Lisaks juppe müües jälle üks härra tahtis valuvelgi, ütles et tuleb peale pühasid (vabariigi aastapäev järgi), ta on kindel ostja ja pole mingi tilganäppija. Kahjuks siiski oli tilganäppija, ma veel spets käisin turvapolti välja võtmas ühelt rattalt eraldi töökojas selle pärast (varuosaauto käru peal sinna).

Signalisatsioonide, mugavusmoodulite, parkimisabide müük ja paigaldus - kõikide autode diagnostika, VAG immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.03.2014 12:11 

helistas siis üks sell ja lubas 4 päeva tagasi õhtul põhjakaitset vaatama tulla, ütlesin ok helistan õhtul millal sobib, tõin isegi tallinna ära selle, et kutt ei peaks sakku sõitma, hiljem enam ei vasta ja järgmine päev ka mitte, ei tea sai surma ehk?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.03.2014 13:18 
Kasutaja avatar

Mul siin ühed valuvelgede kapslid müüa juba pikemat aega, foorumi kaudu 1 vend lubas vaatama tulla mingil õhtul. Sai kapslid spetsiaalselt auto pagassi tõstetud ja ca nädal nendega ringi sõidetud, peale 3-4 korda üleküsimist, et millal siis kaupa teeme, tuli vastuseks koguaeg, et tööd nii palju ja ei jõua kuidagi vaatama tulla. Läks ka nädalavahetus mööda ja nüüd juba teinegi ning huviline jäädavalt kadunud.
Suht tavaline värk samas.

Tõnu

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.03.2014 20:20 

Inimestel on ikka palju vaba aega, kui jõuavad selliste pisiasjade peale oma mõistust vaevata ning nende foorumisse kirjutamise peale aega raisata.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.03.2014 23:35 
Kasutaja avatar

MantaOwner kirjutas:
Mul siin ühed valuvelgede kapslid müüa juba pikemat aega, foorumi kaudu 1 vend lubas vaatama tulla mingil õhtul. Sai kapslid spetsiaalselt auto pagassi tõstetud ja ca nädal nendega ringi sõidetud, peale 3-4 korda üleküsimist, et millal siis kaupa teeme, tuli vastuseks koguaeg, et tööd nii palju ja ei jõua kuidagi vaatama tulla. Läks ka nädalavahetus mööda ja nüüd juba teinegi ning huviline jäädavalt kadunud.
Suht tavaline värk samas.

Tõnu

ma sõidan hetkel juba poolteist nädalat ringi muruniiduk pagassis :D 2 tüüpi on tahtnud kohe pealinans kätte saada, aga kumbki pole garaazi kohale jõudnud, krt niipalju mul vist ka mõistust pole,et see garaazi kuskile panna :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.03.2014 23:49 
Kasutaja avatar

Nuh mul jälle müüjad siin huvitavad olnud. Üks tuleb siiani tallinna, osad vaatavad juppide seisukorda üle mitu nädalat :D Kui ei taheta asjadest looduba siis milleks üldse müüa. Suht imelik peale ka pressida ,et millal nüüd lõpuks saab.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.03.2014 23:32 
Kasutaja avatar

Nii kirjutan ka just ühest huvitavast kõnest mis minu Renault Megane 2005a 1.5dci kuulutusele tehti .

Kõne oli ala 2 mini tagasi ehk 22.30 :? (see näitab juba ,et inimesel pole mõistust )

Helistaja : Õu , sul auto müüa
Mina : On küll
Helistaja : Pakun 1400 ja tulen kohe järgi
Mina : Mingit nalja teed minuga ?
Helistaja : aa, aga ilma valuvelgedeta ?
Mina : Vaata see on nkn turu odavaim omasuguste seas hinnaga 2500 eur järgmised on 3000+ eur
Helistaja: Aga mis viimane hind on ?
Mina : See onngi viimane hind .

Helistaja pani lihtsalt toru ära ilma midagi ütlemata .Ei saa aru kust sellised tulevad , ise helistan kuulutuse peale siis vaatan alati kellaaega , tutvustan ennast ja siis räägin mida ma soovin . Aga no helistada 22.30 tööpäeval , mil ma oleks võinud juba magada ja tingida telefoni teel ala pool autohinnast alla .. :kill Pole sõnu ühesõnaga :D

Helistati selliselt nr : 56962535

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.03.2014 23:36 

risto995 kirjutas:
Nii kirjutan ka just ühest huvitavast kõnest mis minu Renault Megane 2005a 1.5dci kuulutusele tehti .

Kõne oli ala 2 mini tagasi ehk 22.30 :? (see näitab juba ,et inimesel pole mõistust )

Helistaja : Õu , sul auto müüa
Mina : On küll
Helistaja : Pakun 1400 ja tulen kohe järgi
Mina : Mingit nalja teed minuga ?
Helistaja : aa, aga ilma valuvelgedeta ?
Mina : Vaata see on nkn turu odavaim omasuguste seas hinnaga 2500 eur järgmised on 3000+ eur
Helistaja: Aga mis viimane hind on ?
Mina : See onngi viimane hind .

Helistaja pani lihtsalt toru ära ilma midagi ütlemata .Ei saa aru kust sellised tulevad , ise helistan kuulutuse peale siis vaatan alati kellaaega , tutvustan ennast ja siis räägin mida ma soovin . Aga no helistada 22.30 tööpäeval , mil ma oleks võinud juba magada ja tingida telefoni teel ala pool autohinnast alla .. :kill Pole sõnu ühesõnaga :D

Helistati selliselt nr : 56962535

madiskaru number :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.03.2014 23:38 
Kasutaja avatar

Kellaajaline vaade puudub Eestis juba ammu, ma võiks väita et pea iga nädal helistab keegi peale 21t ja küsib autojuppe. Samas eks jah, teinekord peabki helistama, kui mõni auto just samal ajal müüki lükatakse, siis hommikul võib juba hilja olla, kokkulepped tehtud. Mul Saksa tuttav pidevalt loeb sõnu peale, et pole viisakas peale 19:00 tülitada, et seal maal nii kombeks. Me muidugi käisime mingit sõbra jubinat 20:30-21:00 paiku ära toomas :). Samas ühest Lexusest olen ka kunagi nii ilma jäänud, et üks tuttav leidis sellise hea hinnaga müügis ja teadis, et ma järgmine päev Saksa minemas. Leppisime siis kokku, et toob mulle hommikul raha ära. Kui ma 9 paiku hommikul müüja kätte sain selgus et mingile poolakale juba 24h-ks bron peal, seega toimus see õhtul väga kiirelt.

Signalisatsioonide, mugavusmoodulite, parkimisabide müük ja paigaldus - kõikide autode diagnostika, VAG immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.03.2014 23:40 
Kasutaja avatar

Kõne kõneks, aga ära selle hinnaga nii optimistlik ole, ilmselt saad selle auto eest kahjuks palju-palju vähem oodatust, niiet ära kõiki tingijaid kohe pikalt saada ka alati.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.03.2014 00:12 
Kasutaja avatar

kj kirjutas:
Kõne kõneks, aga ära selle hinnaga nii optimistlik ole, ilmselt saad selle auto eest kahjuks palju-palju vähem oodatust, niiet ära kõiki tingijaid kohe pikalt saada ka alati.

Ei loomulikult oleks ta pakkunud mulle mingi 2300 v midagi taolist oleks vast diil ka olnud . Ega ma esimest korda autot ei müü , kõik on läbirääkimise küsimus .

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.03.2014 00:43 
Kasutaja avatar

Tuli välja ,et tuttava tuttav tegi tüngakõne , niiet valehäire :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.03.2014 02:45 

Njaa, aga vahest võib ikka õigeid sõnapidajamehi ka kohata.
Avastasin BMW foorumist hea hinnaga ühed 17" veljed müügist, järgmine päev tõmbasin ka kõne selga ning lubasin ära võtta. Pakkusin isegi, et võin mingi osa summast arvele ära kanda, kuna järele minek oli Pärnu, kuid raha ei tahtnud ning lubas siiski kinni hoida.
Pärnu jõudes, veljed lubatud seiskorras ning minule nad pagassi tõstetud saidki :) Müüjal enne seda telefon kõnedest punane ning üritati hinda üle pakkuda :)

Tore selliseid sõnapidajaid mehi kohata :rokib

Fb.com/WROMD
Fb.com/EltonLauringMusic

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.03.2014 09:42 

Kas inimestel pole tõesti midagi paremat teha, kui niisama trollida suvalise autokuulutusega?

Selline kiri laekus 16a. vana, aastal 2005 Saksamaalt toodud diiselauto müügikuulutuse peale:

Tsiteeri:
juhin tähelepanu läbisõidunäidule.
2011 aasta ülevaatuse aeg olid sellised andmed ju :
31.10.2011 Korraline 31.10.2012 Tehniliselt korras 369054
Arvatavalt loodetavasti on see näit keritud tagasi enne seda,kui teie saite auto omanikuks.

:rokib

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.03.2014 10:24 
Kasutaja avatar

Saan ka kirja panna nüüd ühe seikluse. :D
Antud isend siis:
http://auto.motors24.ee/vehicles/417157 ... &sort=paid

Lugesin teksti ja hinda vaadates siis võiks küll niimoodi ju olla? Tõesti, roostet pole siis hinda võiks ta väärt olla.
Helistasin, küsisin vigade kohta. Ülevaatuselt ei olevat läbi läind sest kat universaalne ja polnud soojaks aetud enne gaasitesti. Esitules pidi ka mõra olema. Rooste kohta uurisin toonitavalt veel, tuues välja tüüpkohti - öeldi et võin kasvõi lambiga üle käia kõik, roostet pole mitte kuskil.
Pärast mainimist, et tartust hakkan tulema ka oleks hea ikka viimsed kui veadki teada saada et üllatusi poleks ning et diil sujuks sujuvalt, mainiti veel ära, et stanges on mõra ja poritiiva nurgal väikene mõlk. Küsisin ka salongi kohta, kuna pilte pole. Mainiti, et VÄGA korralik valge riidest sisu. Kas juhiiste on katki, öeldi et mitte.

Pilt siis mis kohalejõudes avanes.
Eemalt vaatad siis tõesti, näeb üsna hea välja (oli küll porine aga see selleks). Lähemal vaatlusel koopaääred värviparandus pintsliga vale tooniga millalgi üle käidud ja mullitavad. Tagumine luugiserv igalpoolt roostekirmet täis. Varuratta all samuti roostet. Ustel alt servad mullis/roostes. Ainus korralik detail oli juhipoolne esitiib, aga toda oli ka värvitud suunatule poolt nurgast. Väike mõlk oli aga paras avarii - tiival ees suur mõlk, tuleklaasist kild väljas, suunatuli teibiga kinni, stanget lapitud nipukatega ning udutuli kohekohe eest ära tulemas.
Täiesti tervest salongist oli paari tunnise sõiduga saanud alla keskmise salong - juhiiste tüüpiliselt katki, isegi tagaiste oli katki. Uksepolstritel riie lahti nagu tavaliselt. Kundepoolne aken ei läinud iseseisvalt üles enam ning juhipoolne käis ka supermani jõudu rakendades. Kunde polster oli ka lahti.

Mootoril oli tüüpiline tiks sees ning katt kolises põhjaall parajalt. Leidsime, et see pole auto sellisele inimesele, kes sai äsja load ja tahaks sõita.

Küsisin ka, et mille järgi kutt arvab et autol on LSD differ. Öeldi et kruusal jääb 2 jutti maha. :kill
Ütlesin siis, et minu lahtise diffriga auto jätab samamoodi kruusale 2 jutti. Sellepeale ei osatud midagi kosta.

700 eurosest korralikust autost tuli välja 400 eurine ront. Viimane hind millega nõus oldi, oli 500. Väga nadi värk. Teinekord nõuan jutule garantiid kasvõi kütuse korvamise näol, mida seekord tegema poldud nõus.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 3089 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 164, 165, 166, 167, 168, 169, 170 ... 206  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 10 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis