Tsiteeri:
Turuhind ei ole reaalne hind......
Unustasin ennast seda teemat lugema. Ja korduvalt käis läbi see fraas. Kuna tean ise ka paari rondiärikat, siis jah, nii nad mõtlevad. Aga nii, kui metallihinnaga kätte saadud romu on spray ja makroga üles putitatud, muutub turuhind jälle vägagi reaalseks argumendiks. Siis on juba järgmine seis selline, et kõige odavam pill maksab x€ ja nende oma ei saa ju jumala eest kõige odavam olla.
Teiseks ajab hinge täis olukord, kus mulle silma sisse lihtsalt valetatakse. Otsisin endale KORRALIKU KEREGA e36 bemmi. Oli jutt, et olgu mootor kasvõi osadena pagasnikus kaasas, aga kere olgu hea. Aga inimesed ei saa aru. Lähed kohale, pettud, ja siis hakkab tulema sesama jutt, et se ei ole uus auto

no kurat!! Ma tahtsin ainult head keret, kolisevate sildade, katkiste istmete ja klõbiseva mootoriga ju, ei tahagi uut autot ... Edaspidi kui vana toorikut vaja on, küsin kütuseraha õige jutu pandiks ette, enne kui vaatama lähen.
Õnneks mulle tundub, et enamus selliseid autosid ringlevadki taoliste ärimeeste ringis. Metalli kokkuostud võtavad ka kenasti kõik sellised vastu, raha makstakse probleemideta. Palun suunake oma "autoturg" neile.