Pildid mida saatis mulle müüja, kuna kuulutuses olid suht väiksed, ja mitte huvitava nurga all.
Omanik töötas pangas.

Auto oli kunagu "Jaguar Club of Denmark" liige, krt olen Taanist autosi toonud küll kunagi, aga ei jaga ma seda keelt mitte sõnagi, leidsin selle klubi koduka, aga kus vaadata eelmiseid liikmeit jne ei saanud aru.
Eile käisin Mitsut viimas rehvivahetusele Mustamäelt Koplisse, kell oli nats 6 läbi, ja suht tihe liiklus oli (ma sõitsin jagiga ees, naine sõitis mitsuga järgi, kuna ei oska eriti linnas sõita), ja peale seda sõitsime Surupisse, õel seal maja, ja pidasime seal minu abikaasa sünnat. Imelik see, et raisades ca 1 tund ummikude peale, ja nats sõites maantel keskmine kütusekulu kukkus 12l - 11,9 liitrini

Suht öko pill sellise mootori kohta.
Teine imelik pull, tahtsin netti teel teha kindlustust, ja iizi.net-is lõin kõik andmed sisse, ja tulemuseks oli 831 eek 3 kuud koju saatmisega.. Siis sõitsin enda endise töökohale, kus ma ise olen teinud kunagu QBE kindlustust, ja andsin enda pomole ära teha 3ks kuus ja koju saatmisega, ja tulemuseks 570 eeki 3 kuud.. kust selline vahe ei saa aru, maaklerid tahavad kõvasti teenida vä?