m6mmix kirjutas:
MK: mu vastus ei olnud halvustavalt mõeldud, kuna ma ei tea asjast miskit siis eeldasin et see pole tähtis.
Aga edasi siis.. kui ma tahan teha seda dimmeri süsteemi niiöelda futureproof kuna plaanis lähiajal makk millegi etema vastu välja vahetada(alpine 9887/9885) siis kas tasuks tekitada sinna eraldi toiteahel kuhu ühest otsast tuleb 12V sisse, siis vahele paneks reostaadi ja otsa paneks dimmeri kaabli? kui nüüd praeguse süsteemi juurde tagasi tulla siis kas selleks et dimmer tööle hakkaks tuleks dimmer kaablile 12V peale anda või piisab dimmeri aktiveerimiseks ka madalamast voolutugevusest? Põhjus miks ma seda küsin on see et mingi hetk talvel sai ostetud plasmaglow kella taustad ja kuna need on üliheredad ja neil eraldi heledust muuta võimalik pole siis mõtlesin et äkki saaks 2 kärbest ühe hoobiga. ühendaks nii maki kui taustavalguse läbi ühe reostaadi ja selle abil timmiks pimedas nende heledust maha.
Kas mul tasub asjaga edasi pead vaevata või tasuks see eos juba ära unustada?
M
Ok, hetkel jääb natukene arusaamatuks ka siiski mis sa teha tahad. Kas sa tahad auto kellade valgustust tuhmimaks või maki oma. Kui ILM otsale reostaat panna siis asi ei toimiks. Seal on 2 asendit vist kas on või off ja sujuvalt ei saa. Juhe koos.