Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 26.08.2025 17:25

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 3278 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59 ... 219  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Mis siis täna juhtus? Elame ennast välja.
PostitusPostitatud: 07.06.2009 23:38 
Kasutaja avatar

Lxc kirjutas:
haha, uued uudised, keskerakond sai ikka 2 :beer

Kesikud lasid oma õnnepalees ennast ühiskondlikult täis nüüd :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.06.2009 23:39 
Kasutaja avatar

ma ei tunne kedagi, kes tunneks kedagi, kes valis keskerakonda :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.06.2009 23:54 

Kusjuures mind panebki imestama, kuidas nad saavad alati nii palju hääli. Mina ka ei tea kedagi, kes teaks kedagi, kes valiks keskerakonda.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.06.2009 00:58 
Kasutaja avatar

trykmann kirjutas:
Kusjuures mind panebki imestama, kuidas nad saavad alati nii palju hääli.

terve idaplokk valib KE. Sinna kuulub lasnamägi, maardu, ja idapoolsed "osariigid" :kill

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.06.2009 00:59 

C4V6 kirjutas:
Mul on absoluutselt kogu väga suurest tutvuskonnast üks keskerakonna pooldaja :D

Ma siiani tean ka ainult üht... ja ta ei käinud valimas....

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.06.2009 01:10 
Kasutaja avatar

andrusd kirjutas:
terve idaplokk valib KE. Sinna kuulub lasnamägi, maardu, ja idapoolsed "osariigid" :kill

Paljud Lasnamäelased on siiski Eestlased ja ei vali Keskerakonda. Okei, enamuses on siin venelased. AGA. Neil venelastel on paljudel hallid passid, seega nad ei saa valida. Ja paljud ei lähegi valima.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.06.2009 01:57 
Kasutaja avatar

Kõik, kes valivad KE ei ole venelased. Näiteks minu vanemad. Ei ole nad pensionärid ega venelased. Muidu alati on nad KE valinud, kui EL parlamenti nad seda ei teinud, see selleks. Küsisin aga neilt, miks nad valivad KOV kui ka parlamendi valimistel KE, neil oli lihtne vastus ja pani natukene ennastki mõtlema. Vastus siis: ,, Kõik teevad, mis nende võimuses, et Savisaar ei saaks võimule. Valin nii kaua tema poolt, kuni ta korra saab võimule ja kui ta siis ebaõnnestub, rohkem ei vali. Kuid mis on see, miks KEEGI ei taha teda võimule lasta, on just see mis mind huvitab. Mida ta suudaks ja oleks võimeline tegema. ''

Tean, et siit tuleb nüüd ulme möla ja hakatakse mu vanemaid idiootideks sõimama, kuid päris idioodid nad olla ei saa. mõlemad kõrgharidusega ja üks juhataja teisel oma firma.

Dunno, mind pani igatahes see lause mõtlema. Ise ei vali KE poolt. Olen hoopis sotside pooldaja.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.06.2009 02:10 
Kasutaja avatar

Valimistega kedagi sõimata või maha teha pole vast meie lihtkodanike asi, selle sopa loopimise võiks täies mahus nendele jätta, kelle üle kogu see karneval käib .
Ise sai ka viimastel minutitel valimisosakonda mindud, ning omapoolne panus antud.
Keda ma valisin jätan enda teada, aga ei olnud see Kesk Erakond.
Samuti enda tuttvus ringkonnast ei meenu hetkel kedagi kes keskerakonna poolt kunagi olnud oleks? !

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.06.2009 02:17 

Jep mu famiil valis ka KE.Mind aga poliitika üldse ei koti ja ei kavatse vist küll kunagi valima minna.Don't vote,who cares!!! :? :D

Samas ei saa aru ka miks kõik seda Ansipit pooldavad. :? Kus see viie rikkama riigu hulka lubadus jäi nüüd ja muud lubadused.

Samamoodi nagu Siim Kallas pani 10 milli hakkama ja nüüd euroopas irvitab mõnitavalt näkku!Kus see raha jäi rsk ah?? :kill

Ehe näide koolist kuis kõik klassikaaslased pooldasid Partsi, kui see lubas korra maja lüüa.Pärast kui kõik persse läks, siis absul kes ennem pooldasid,nüüd kirusid Partsi.Mina aga vaatasin pealt ja hirnusin omaette habemesse,nii koomiline kui see ka pole. :)

Ilmselt nüüd hakkab alles sitta ventilaatorisse lendama.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.06.2009 02:23 
Kasutaja avatar

mina vaatan asja nii et need kes valivad las vinguvad kui riigil kehvasti läheb. aga need kes ei vali olgu vait kui kõik kehvasti on, sest nemad oma panust andnud ei ole :think

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.06.2009 03:02 
Moderator
Kasutaja avatar

Säuts kirjutas:
Kus see viie rikkama riigu hulka lubadus jäi nüüd ja muud lubadused.

Sellest võiks rahvas ükskord aru saada, et praegust (ÜLEMAAILMSET!) olukorda ei osanud keegi ette näha. Ning kõige vähem on selles süüdi Ansip :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.06.2009 03:14 

Blacku kirjutas:
Säuts kirjutas:
Kus see viie rikkama riigu hulka lubadus jäi nüüd ja muud lubadused.

Sellest võiks rahvas ükskord aru saada, et praegust (ÜLEMAAILMSET!) olukorda ei osanud keegi ette näha. Ning kõige vähem on selles süüdi Ansip :)

kuidas siis ei osanud, savisaar ju ütles, et ansip tõi maailmasse majanduslanguse :lol

okei, vb tõesti ei toiminud see ansipi valitsus majanduslanguses kõige paremini, kõigil on ju hea öelda, et nad teeks paremini jne... kui võrrelda Eestit lätiga siis on meil olukord ju palju parem, kuigi nende majandus kasvas majandustõusu lõpul ju kiiremini.
eks see oli teada ka, et reformil enam nii suurt toetust ei ole, mina loen seda omamoodi võiduks et savisaar ainult 2 kohta sai.
põhjus veel miks ma ansipit valisin on see, et ta täitis oma lubaduse ja koristas pronkssõduri ära, mitte nagu laar, kes lubas ka mõned aastad tagasi peaministriks saades seda teha.
ja veel, ma saan vähemalt savisaarele öelda tema lause peale (ma ei kujuta ette kes ansipit valiks?) et mina valin!

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.06.2009 09:44 
Kasutaja avatar

Soovitan sadama juurde piiluma pinna üht viimasel ajal ehitatud suurimat luksusjahti-Mayan Queen IV. Eelmisel aastal ehitatud 93m pikk alus, mina igatahes ilastasin aia taha suure loigu :P
Pilt kah: http://yachts.monacoeye.com/pages/blohm ... n_003.html
Kuulub muuseas Mehhiko rikkuselt teisele mehele.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.06.2009 10:47 
Kasutaja avatar

Kõik tegelt salaja hääletavad KE poolt:D See on nagu joobes peaga sõitmine, karjutakse, et kunagi ei istu joogisena rooli, aga ikka istutakse :D
A muidu kanakitkuja viktori mölast on kopp ees :angry

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.06.2009 10:59 
Moderator
Kasutaja avatar

Renegade kirjutas:

A muidu kanakitkuja viktori mölast on kopp ees :angry

Aga kuskohast Sa tead, et ta kanu kitkub?

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 3278 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59 ... 219  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 5 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis