Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 21.10.2025 22:44

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 2055 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56 ... 137  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Politsei ütlemised jms.
PostitusPostitatud: 27.02.2010 22:50 

Iff kirjutas:
Mina oleks kirjutanud sinna selgitusse et Kahetsen oma tegu ja järgmine kord teen möödasõitu lubatud kiirusega ning põhjustan 3 auto kokkupõrke.

Jaja, ma OLEKS veel lõppu kirjutanud, et kõik mendid on kuked.

Aga see kahtlane Partner seisis siiamaani Uuemõisas, ei saanud nagu üldse aru, mida kõik vilgutavad aga ju siis oli juba osadele teada.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.02.2010 22:54 
Kasutaja avatar

Täna varahommikul testisin tahtmatul JuPo närve Pelgurannas, kuna üleeile kukkus esinumber eest ära lumesaha mängimise tõttu siis vedeles too akna taga armatuuril, kuna mu ring Pelgurannas viis tee ääres passivast Transporterist 3 korda mööda siis viimase korraga haakisid sappa ja võtsid maha, lasti puhuda, teine mees jalutas oma MagLitega ümber bussi, kuni märkas puuduvat numbrid, küsis, et milles asi, vastasin, et sorri, jäi hange, alus katki, kontrolliti juhilube ja sooviti head teed, lahtise turvavöö kohta(mis mulle töö iseloomust tulenevalt on lubatud) ei öelnud kumbki miskit.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.02.2010 01:09 
Kasutaja avatar

Visible kirjutas:
Iff kirjutas:
Mina oleks kirjutanud sinna selgitusse et Kahetsen oma tegu ja järgmine kord teen möödasõitu lubatud kiirusega ning põhjustan 3 auto kokkupõrke.

Jaja, ma OLEKS veel lõppu kirjutanud, et kõik mendid on kuked.

Aga see kahtlane Partner seisis siiamaani Uuemõisas, ei saanud nagu üldse aru, mida kõik vilgutavad aga ju siis oli juba osadele teada.

Tartu-Valga maantee peal oli kah eelmisel nädalal, õnneks juba ajas kellegi teisega juttu, ma pääsesin õnneks mööda. Huvitav oli muidugi vaadata, mitte keegi eespool teistele ei vilgutanud tulesid, ma olin ainuke..

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.02.2010 01:43 

.Alar. kirjutas:
Täna varahommikul testisin tahtmatul JuPo närve Pelgurannas, kuna üleeile kukkus esinumber eest ära lumesaha mängimise tõttu siis vedeles too akna taga armatuuril, kuna mu ring Pelgurannas viis tee ääres passivast Transporterist 3 korda mööda siis viimase korraga haakisid sappa ja võtsid maha, lasti puhuda, teine mees jalutas oma MagLitega ümber bussi, kuni märkas puuduvat numbrid, küsis, et milles asi, vastasin, et sorri, jäi hange, alus katki, kontrolliti juhilube ja sooviti head teed, lahtise turvavöö kohta(mis mulle töö iseloomust tulenevalt on lubatud) ei öelnud kumbki miskit.

Kas neil on mingi teatud punkt kus seisavad kogu aeg? Öösiti olen korduvalt seda kanti läbi kamminud ning enamasti kohtan vaid patrullivat Patrolit ja ehk sõidab ka mõni transporter vastu. Otseselt tee ääres passimas polegi kordagi näinud seal kedagi.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.02.2010 02:34 
Kasutaja avatar

ladafan kirjutas:
Ei vabandagi ega hala enda nutulauluga. Esimene kord olin tõesti süüdi, aga teine kord võtta mind maha näiduga 104km/h möödasõidul. Teeb natuke kurvaks. Olen juhtunuga igati nõus ja ei kisa, et kõik mendid minge te.... Ja möödasõidu kohta. Ütle kas turvalisem on möödasõit kiirelt ära teha või uimerdada kaua vastassuunavööndi, tiksuda 5km/h kiiremini kui ees sõitev sõiduk. Palju ikka on teedel selliseid sirgeid kus saad nii uimerdada ja näha, et kas kaugelt tuleb keegi vastu või mitte. Kuid ega see politseid ei huvita, istuvad enda fööniga põõsas ja plaksutavad käsi. Reegel on reegel, kehtib kõigile. Lihtsalt lihtne elementaarsus. Kokkuvõttes omad vitsad peksavad. Nüüdsest sõidan püsikas peal ja möödasõitudel enam nii meelsasti kickdowne ei tee, muidu on hetkega 130 sees. Mina sain vähemalt õppetunni, kuid mis kasu sellest on, kui nüüdseks pean rolleriga sõitma.

Sõber Madis

Loodetavasti ei jää lubadest ilma, kuid tekib kohati tobe küsimus, et oli siis tõesti vaja mööda sõita?
Saan ka muidugi aru, et S4 kasutusjuhend ei näe ette vast päris 60 km/h kruiisimist. :D
Kokkuvõtteks võib öelda, et tõsiselt masendav tunne võib olla ronida soojast & ruumikast S4'st üle aeglase & ebamugava rolleri peale. :D

A endal oli suvel selline seik, kus liiklesin Tartus mööda Turu tänavat või on ta juba Ringtee tänav? (Igatahes pean silmas lõiku, mis algab Kuusakoskist kuni vanglani välja.)
Igatahes lugu siis selline, et oli ka toona päris kiire, aega vähe ning vaja kiirelt Elva jõuda. Startisin Annelinnast ning mõtlesin ennist, et kas minna mööda Riia mnt'd üles ringi peale & sealt Elva poole suruda või tulla üle Preimani purde, teha mahapööre ning sõita mööda Turu - Ringtee tänavat üles välja, Otepää poole ning peale raudteed koheselt paremale pöörata & sealt kaudu suruda Elva poole. Sai valitud millegi pärast viimane teekond. Algul kõik ilus & tore, raadio mängis, päris kõvasti veel, nokamütsigi olin unustanud pähe & aknad all. Kulgesin oma rüüsleriga sis mööda tänavaid ning jõudes sellele pikale sirgele (ringtee tn vms) sõitis ees autokooli auto, mõtlesin endamisi ''noopljää, siin taga võib küll otsad anda'' ning surusin oma ristkülikukujulise pedaali vastu auto põhja, kulgesin esimesest autost mööda, nii ei jäänud ka teine tulemata ega kolmas kuni olin jõudnud liinibussi taha. Hoog rauges ning uut hoogu kogudes & bussi tagant välja süstides sõitsin otse radarisse & seda siis 212,2 m pealt! Ilus sinine Superb ootas mind mööblipoe parklas, üks mees mõõtmas kiirust ning noorem jooksmas teele & käsutamas mind bussi taskusse. Algul ikka ehmatus maru suur, mõtlesin, et nooplää, seda jama veel vaja. Ilmselt mingi 600.- tuleb nüüd. Härra korravalvur küsis siis, et
'' Eelnevaid rikkumisi on ? ''
Ise nii ehmatanud, ei leidnud esimese hooga raadionuppugi üles, et volüümi maha keerata ning vastasin '' IKKA ''. Valetasin, kurat, tahtmatult.
Käis veel väike vestlus, uuriti nagu ikka, et kuhu nii kiire jne ning lõpuks käsutati Superb'i tagaistmele. Istun siis autosse ja hakkas peale jutt '' Seadus näeb ette sellise teo eest trahvi kuni 6000.-''
Siis kukkus karp konkreetselt lahti, adrenaliin peksis vastu kõrinibu, silmad tahtsid pähe ära sulada ning esimene mõte oli, et kui siit ka 6000.- tuleb, otsin pagassist nöörijupi üles & jooksen vangla taha metsa. Lõpuks siis jõudis kätte murranguline hetk, kus teele jooksnud korravalvur küsis paarilise käest '' Noo palju teeme ? ''
Vanem & kogenum kolleeg vastas '' noo mina ei tea, vaata ise '' ja mõõtis kiirust edasi. Siis käskis seletust kirjutada, esimese hooga ei osanud nagu midagi kirjutada, panin mingid sõnad paberile kirja. Siis küsis midagi ,vastasin & küsisin kohe järele, et pean seda ka kirjutama vä? Korravalvur vastas, et muidugi pead, ma ju küsisin su käest & ise vastasid. Seda kõike sellise üleoleva tooniga. :ouh
Siis tehti kiirmenetluse otsus teatavaks '' Trahv siis 2250.- '' või midagi sinna kanti + kaduma läinud küte ning Elva ma toopäev ei jõudnudki. Lahkudes anti viisakalt mõista, et kui aasta otsa sama asjaga vahele jään, lähevad load ajaloomuuseumi arhiivi. Tegemist oli ka üsna lolli kiiruseületamisega, nemad mõõtsid välja 84 km/h & seda linnas. :oops:
Südant ei kergendanud ka see, kui lahkudes parklast, vasakpööret sooritades jooksis seesama noormees, aktiivne ning töökohustusi tõsiselt võttev politseinik, jälle teele ning käsutas bussitaskusse / parklasse Porsche Cayenne'i, mida kaunistamas Venemaa numbrimärk, ilmselt seal määrati juba täie rauaga. Ja kui või kaks hiljem jäi seal üks noor vahtraleht vahele, kui sõitis radarisse kiirusega 127 km/h.

Endiselt jääb mulle arusaamatuks, et mille pärast on Tartus, Ringtee tn-l kiirusepiirang 50, mitte 70 ? ( just lõik Kuusakoskist vanglani ) Minu mäletamist mööda oli aegu tagasi oli seal hoopistükis 70?!

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.02.2010 02:44 

Kas tollel tänaval on reguleerimata ülekäiguradasid?

Rikkumist tavaliselt tunnistan ning käitun korravalvuritega viisakalt, ent see üleolev suhtumine tundub neil väga tavaline olevat. Olgu rutiinne kontroll või neljasajaga radarisse - iga jumala kord peab ennast korralikult tagasi hoidma, et mitte vastu haugatada ja suhtumise korrigeerimist käskida.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.02.2010 10:24 
Kasutaja avatar

Ragnar74 kirjutas:
Kas tollel tänaval on reguleerimata ülekäiguradasid?

1 kindlasti. Sellel lõigul on erinevates kohtades iga jumala päev patrull väljas.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.02.2010 11:14 
Kasutaja avatar

"Endiselt jääb mulle arusaamatuks, et mille pärast on Tartus, Ringtee tn-l kiirusepiirang 50, mitte 70 ? ( just lõik Kuusakoskist vanglani ) Minu mäletamist mööda oli aegu tagasi oli seal hoopistükis 70?!"

Eks ka asustuse pärast, vanasti polnud seal elu nii tihe(polnud vanglat, suuri ladusid jne)
Samamoodi oli kunagi ju lõunaka juures 70km/h

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.02.2010 14:21 
Kasutaja avatar

vectrac/dc kirjutas:
"Endiselt jääb mulle arusaamatuks, et mille pärast on Tartus, Ringtee tn-l kiirusepiirang 50, mitte 70 ? ( just lõik Kuusakoskist vanglani ) Minu mäletamist mööda oli aegu tagasi oli seal hoopistükis 70?!"

Eks ka asustuse pärast, vanasti polnud seal elu nii tihe(polnud vanglat, suuri ladusid jne)
Samamoodi oli kunagi ju lõunaka juures 70km/h

Kui oli 70 sõideti 90, nüüd kui on 50 sõidetakse 70 :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.02.2010 16:14 
Kasutaja avatar

Ragnar74 kirjutas:
Kas tollel tänaval on reguleerimata ülekäiguradasid ?

Üks peaks olema, Sepa turu juures, mida kasutavad jalakäijad, kes tahavad teiselt poolt teed bussipeatusest turule saada, kuigi pole kunagi näinud seal mõnd jalakäijat.. Kuid fakt on, et see foorideta ülekäigurada on seal olemas!

Tunnistan oma viga ka minagi & eks ta korralikku õppetunni eest oli. Üleolevat suhtumist olen üritanud ise vältida & seda nii tasandil mina kui liikleja - politsei, kui ka mina kui liikleja - kaaskodanik, olgu viimane siis kas autojuht või jalakäija.

timmo095 kirjutas:
Kui oli 70 sõideti 90, nüüd kui on 50 sõidetakse 70 :D

Nõus! Proovisin ka hiljem sõita mööda seda teed 50 km/h & ütlen ausalt, et päris mannetu tunne tekkis - täpselt nagu takistaks meelega liiklust. Õnnetuseks pole autol püsikat ka. Lõpuks loobusin üldse antud teelõigu kasutamisest, et seadust mitte rikkuda ning sõidan teistpidi Tartu kesklinna. Või äärmisel vajadusel sõidan seda pikka Ringtee sirget kellegi taga, kuigi tavaliselt kipub ka see kerge ''seaduserikkumine'' olevat, kui eessõitja just mõni nooremat sorti pensionär ei ole, kes esindusest uue Dacia'ga mõned tunnid tagasi välja veerenud. :ouh

Tea kah, kas õigusemõistjad, siis ise nii suured illikukud, et tööväliselt ei rikuta mitte ühtegi paragrahvi? :uhoh

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.02.2010 16:21 
Kasutaja avatar

Ragnar74 kirjutas:
.Alar. kirjutas:

Kas neil on mingi teatud punkt kus seisavad kogu aeg? Öösiti olen korduvalt seda kanti läbi kamminud ning enamasti kohtan vaid patrullivat Patrolit ja ehk sõidab ka mõni transporter vastu. Otseselt tee ääres passimas polegi kordagi näinud seal kedagi.

JuPot näeb sealkandis haaramas vast üle kuu, Paljasaare teel tuli vastu ka 002AAE, kohalikud mind ei puudu seal, kuna teavad mind ja mu tegemisi ja ega kohalikud väga kohapeal ei istu, kui siis Kopli ja Sõle nurgal ja Sõle ja mis iganes tänava ääres, kus kasiinod ja Swedbank. Üks patrull on kaval ja vahel sätib end Sõle tn Statoili kõrvale kahe sõidusuuna vahele.
Aga Patrol? Sõidan seal 6 ööl nädalas ja pole Patrolit kordagi näinud. Või sa mõtled Navarat? Seda nägin vaid tol ööl, kuis Sitsis maja õhku lasti.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.02.2010 17:03 

Navara vist ikka jah, ajasin segamini. Seda olen korduvalt näinud seal sõelumas ent minu vastu pole ta huvi tundnud

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.02.2010 20:28 
Kasutaja avatar

sygnus kirjutas:
Nõus! Proovisin ka hiljem sõita mööda seda teed 50 km/h & ütlen ausalt, et päris mannetu tunne tekkis - täpselt nagu takistaks meelega liiklust. Õnnetuseks pole autol püsikat ka. Lõpuks loobusin üldse antud teelõigu kasutamisest, et seadust mitte rikkuda ning sõidan teistpidi Tartu kesklinna. Või äärmisel vajadusel sõidan seda pikka Ringtee sirget kellegi taga, kuigi tavaliselt kipub ka see kerge ''seaduserikkumine'' olevat, kui eessõitja just mõni nooremat sorti pensionär ei ole, kes esindusest uue Dacia'ga mõned tunnid tagasi välja veerenud. :ouh

Tea kah, kas õigusemõistjad, siis ise nii suured illikukud, et tööväliselt ei rikuta mitte ühtegi paragrahvi? :uhoh

Tekib küsimus, et kus sa sõitma õppisid? Kui pole püsikat või kedagi ees liikumas, siis on sul kohe 70+ rauas? :D Ära hala ja proovi rohkem spidomeetrit vaadata. Isegi kui sul on võimas auto (äkki on) ei tohiks eriti raske mõnikord spidomeetrit jälgida ja see kiirusetunnetud paika panna.

Anyways, teemasse ka.
Sai eelmine aasta suveõhtul linnast väljas veidi bikega rahulikult kulgetud. Vaatasin kaugelt, et ees mingid tuled u km kaugusel (pime oli juba). Ees oli ristmik, kust see auto ära keeras ja mina siis mingi ajapärast järgi talle. Siis kui olin peateele välja keeranud mõtlesin oma "shiftligh"-i proovida, oli seatud 13krpm-ile. No keerasin siis korra peale nägin tule ära, tõmbasin teise ka rauda ja vist kiirendasin sekundi veel ja siis klõpsisin käigud üles ja lasin vabahooga. No kiirus esimese käigu lõpus on 160+ niiet jõudsin sellele eessõitvale autole suht kiiresti järgi ja kui lähemale jõudsin tundsin kohe superb-i tagatuled ära :think . Jäin siis politsei auto taha kulgema rahulikult aga need võtsid teeäärde ja lasid kohe mööda ning võtsid sappa kohe. Süda puperdas rinnus juba ja mõtteid käis peast läbi päris palju, et sõita eest jne ja palju trahvi saan. No lõpuks löödi vilkurid tööle ja korralik nagu ma olen jäin ilusti tee äärde seisma (see mõte käis juba peast läbi, et saan puuduvate suunakate pärast kordus ÜV, kuna ei viitsi kruttida neid külge, + reg. number on sügaval tagaotsa all, et tagasõitja suht napilt näeb seda+ veel tume visiir ka). No tuleb siis politseinik minu juurde:"Noh poiss, kiire kuskile?" Mina: "Ei, niisama rahulikult sõidan..". P:"Ei no kui sa ristmikult suurele maanteele keerasid, siis oli meil vahe umbes kilomeeter ja kilomeeter hiljem olid sa meil sabas juba ja meie sõitsime lubatud sõidukiirusega" Mina:"Hmm..." enne kui midagi üles tunnistada jõudsin segas politseinik vahele "Ära põe, ega me ei mõõtnud tegelikult kiirust.." :) Küsis siis veel igast küsimusi ratta kohta ja rääkis, et ei tasu kihutada, metsloomad teel ja asfalt ka külm ning libe. Ma ütlesin tänks ja soovisin neile head õhtut ning sõitsin naerulsui edasi. Meeliv ja õpetlik kogemus jälle.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.02.2010 23:22 
Kasutaja avatar

LauriJ kirjutas:
sygnus kirjutas:

Tekib küsimus, et kus sa sõitma õppisid? Kui pole püsikat või kedagi ees liikumas, siis on sul kohe 70+ rauas? :D Ära hala ja proovi rohkem spidomeetrit vaadata. Isegi kui sul on võimas auto (äkki on) ei tohiks eriti raske mõnikord spidomeetrit jälgida ja see kiirusetunnetud paika panna.

Eiei, sa mõistsid nüüd mind natuke valesti. Tegemist ei olnud siiski avaliku ulgumise ega halamisega, vaid lihtsalt oma loo ära rääkimisega. Ütlesin ka ennist, et antud juhtum oli ilusa õppetunni eest. Tean, et see on juba minu viga, et ei suuda stabiilselt oma sõitu sõita, kuid see selleks.. :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.02.2010 23:56 
Kasutaja avatar

Tartus seal Turu tn. on sellepärast juba pikemat aega 50km/h sest kunagi olla kõva pauk olnud seal,kus kannatajateks mitte ainult autod-vaid ka jalakäijad.......vähemalt sellise vastuse sain politseilt-kui nende autos istusin-sepa turu lähedal :D

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 2055 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56 ... 137  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 15 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis