ladafan kirjutas:
Ei vabandagi ega hala enda nutulauluga. Esimene kord olin tõesti süüdi, aga teine kord võtta mind maha näiduga 104km/h möödasõidul. Teeb natuke kurvaks. Olen juhtunuga igati nõus ja ei kisa, et kõik mendid minge te.... Ja möödasõidu kohta. Ütle kas turvalisem on möödasõit kiirelt ära teha või uimerdada kaua vastassuunavööndi, tiksuda 5km/h kiiremini kui ees sõitev sõiduk. Palju ikka on teedel selliseid sirgeid kus saad nii uimerdada ja näha, et kas kaugelt tuleb keegi vastu või mitte. Kuid ega see politseid ei huvita, istuvad enda fööniga põõsas ja plaksutavad käsi. Reegel on reegel, kehtib kõigile. Lihtsalt lihtne elementaarsus. Kokkuvõttes omad vitsad peksavad. Nüüdsest sõidan püsikas peal ja möödasõitudel enam nii meelsasti kickdowne ei tee, muidu on hetkega 130 sees. Mina sain vähemalt õppetunni, kuid mis kasu sellest on, kui nüüdseks pean rolleriga sõitma.
Sõber Madis
Loodetavasti ei jää lubadest ilma, kuid tekib kohati tobe küsimus, et oli siis tõesti vaja mööda sõita?
Saan ka muidugi aru, et S4 kasutusjuhend ei näe ette vast päris 60 km/h kruiisimist.
Kokkuvõtteks võib öelda, et tõsiselt masendav tunne võib olla ronida soojast & ruumikast S4'st üle aeglase & ebamugava rolleri peale.

A endal oli suvel selline seik, kus liiklesin Tartus mööda Turu tänavat või on ta juba Ringtee tänav? (Igatahes pean silmas lõiku, mis algab Kuusakoskist kuni vanglani välja.)
Igatahes lugu siis selline, et oli ka toona päris kiire, aega vähe ning vaja kiirelt Elva jõuda. Startisin Annelinnast ning mõtlesin ennist, et kas minna mööda Riia mnt'd üles ringi peale & sealt Elva poole suruda või tulla üle Preimani purde, teha mahapööre ning sõita mööda Turu - Ringtee tänavat üles välja, Otepää poole ning peale raudteed koheselt paremale pöörata & sealt kaudu suruda Elva poole. Sai valitud millegi pärast viimane teekond. Algul kõik ilus & tore, raadio mängis, päris kõvasti veel, nokamütsigi olin unustanud pähe & aknad all. Kulgesin oma rüüsleriga sis mööda tänavaid ning jõudes sellele pikale sirgele (ringtee tn vms) sõitis ees autokooli auto, mõtlesin endamisi ''noopljää, siin taga võib küll otsad anda'' ning surusin oma ristkülikukujulise pedaali vastu auto põhja, kulgesin esimesest autost mööda, nii ei jäänud ka teine tulemata ega kolmas kuni olin jõudnud liinibussi taha. Hoog rauges ning uut hoogu kogudes & bussi tagant välja süstides sõitsin otse radarisse & seda siis
212,2 m pealt! Ilus sinine Superb ootas mind mööblipoe parklas, üks mees mõõtmas kiirust ning noorem jooksmas teele & käsutamas mind bussi taskusse. Algul ikka ehmatus maru suur, mõtlesin, et nooplää, seda jama veel vaja. Ilmselt mingi 600.- tuleb nüüd. Härra korravalvur küsis siis, et
'' Eelnevaid rikkumisi on ? ''
Ise nii ehmatanud, ei leidnud esimese hooga raadionuppugi üles, et volüümi maha keerata ning vastasin '' IKKA ''. Valetasin, kurat, tahtmatult.
Käis veel väike vestlus, uuriti nagu ikka, et kuhu nii kiire jne ning lõpuks käsutati Superb'i tagaistmele. Istun siis autosse ja hakkas peale jutt '' Seadus näeb ette sellise teo eest trahvi kuni 6000.-''
Siis kukkus karp konkreetselt lahti, adrenaliin peksis vastu kõrinibu, silmad tahtsid pähe ära sulada ning esimene mõte oli, et kui siit ka 6000.- tuleb, otsin pagassist nöörijupi üles & jooksen vangla taha metsa. Lõpuks siis jõudis kätte murranguline hetk, kus teele jooksnud korravalvur küsis paarilise käest '' Noo palju teeme ? ''
Vanem & kogenum kolleeg vastas '' noo mina ei tea, vaata ise '' ja mõõtis kiirust edasi. Siis käskis seletust kirjutada, esimese hooga ei osanud nagu midagi kirjutada, panin mingid sõnad paberile kirja. Siis küsis midagi ,vastasin & küsisin kohe järele, et pean seda ka kirjutama vä? Korravalvur vastas, et muidugi pead, ma ju küsisin su käest & ise vastasid. Seda kõike sellise üleoleva tooniga.
Siis tehti kiirmenetluse otsus teatavaks '' Trahv siis 2250.- '' või midagi sinna kanti + kaduma läinud küte ning Elva ma toopäev ei jõudnudki. Lahkudes anti viisakalt mõista, et kui aasta otsa sama asjaga vahele jään, lähevad load ajaloomuuseumi arhiivi. Tegemist oli ka üsna lolli kiiruseületamisega, nemad mõõtsid välja 84 km/h & seda linnas.
Südant ei kergendanud ka see, kui lahkudes parklast, vasakpööret sooritades jooksis seesama noormees, aktiivne ning töökohustusi tõsiselt võttev politseinik, jälle teele ning käsutas bussitaskusse / parklasse Porsche Cayenne'i, mida kaunistamas Venemaa numbrimärk, ilmselt seal määrati juba täie rauaga. Ja kui või kaks hiljem jäi seal üks noor vahtraleht vahele, kui sõitis radarisse kiirusega 127 km/h.
Endiselt jääb mulle arusaamatuks, et mille pärast on Tartus, Ringtee tn-l kiirusepiirang 50, mitte 70 ? ( just lõik Kuusakoskist vanglani ) Minu mäletamist mööda oli aegu tagasi oli seal hoopistükis 70?!