rau1 kirjutas:
customspoilers kirjutas:
tuttofare kirjutas:
Mul polegi niipalju raha vaja ja kuulsust mulle piisakas 1miljonist eekust küll terveks eluks. Teen paar duetti Tommas Anniga ja võingi elu nautima hakkata.
Mulle pakub huumorit hoopis see, et keegi täna ikka veel miljonit krooni suureks rahahulgaks peab.
Võta keskmine palk 800 euri ja miljon krooni 64000 euri.
Miljonisse krooni mahub 80 keskmist kuupalka ehk kuus ja pool aastat tööd...
Rääkimata terve elu elamisest...
Miljoni euriga saad hakkama kui hulluks ei lähe. 1200 euri kuus järgmised 60 ja mõni aasta peale.
Nii lihtne see asi pole. 20 aastat tagasi oli keskmine palk ~1000 krooni? Normaalselt pidi siis ära elama 1500krooniga? 60 aasta peale teeb see ~1 000 000 krooni. Ehk kui raha väärtusest jääb 20 aastaga alles ~10%(palgad on tõusnud enamgi kui 10x, ostujõud vähem ehk siis see 10% on ka tegelikult liialdus), siis 60 aasta pärast, peale "miljoni-fondi" kulutama hakkamist saad sa õnnelik olla selle üle, et ühel päeval kuus saad lõunasöögi "tasuta".
Palju õnne, miljon eurot on vähe, kui seda kasutada ei oska.
Olen sellega täiesti päri - jätsin lisamata muudel samadel tingimustel. Aga loomulikult arvestades ajas muutuvat väärtust on seda ilmselt tõesti üüratult vähe.
Kui võtta oma pangaväljavõte - nt 5 viimast aastat eeldusel, et käiakse tööl, siis on üllatus päris suur selle koha pealt kui kallis on lihtsalt elada - mõistlikel tingimustel, ilma liigse luksuseta.
Miljon krooni tundub kunagisest ajast suur summa raha. Number on ka suur. Aga hakates mõtlema mida see miljon krooni sulle annab (eeldusel, et tegu on täiesti tavalise igapäevase eestlasega, mitte investeerimisguru või muu ärimehega kes seda kohe saja kordselt suurendaks kui ainult kätte antaks) siis on aru saada, et juba täna ei maksa see summa enam suurt midagi.
Teemasse ka:
Sain meili pealkirjaga sõjajubedused.
Sisuks õudus iraanis:
Ütlen ausalt, ma ei taha selliseid pilte enam kunagi näha.
Kui need pildid ei too Teile pisaraid silma, ei ole Teil hinge!
Nende julmusel ei ole piire !!!
Mõned neist olid 15, mõned 12 aastat vanad;
Mõned ei olnud sedagi...

VÄRDJAD!