kaabakaz kirjutas:
Mul on selle starmaniga viimased kaks kuud vahelduva eduga mõni kanal...
Viimasel nädalal pole ühtegi olnud.
Helistasin, ühtegi tarka vastust ei saanud. lõpuks peale igasuguseid uuendusi ja muud jama öeldi, et mul on antenn lahti.
No kui lahti, siis lahti, tuleb normaalse asjaga liituda, lõpetan selle lepingu!
See saab põnevam olema. Ma olen kunagi liitudes tellinud modemi (vaja välja osta) jne, summa järgmise kuu arvel alles. Igasugu lepinguid muutnud jne. Mitte kunagi ei huvitanud kedagi, kes sa ise oled. Kui aga lepingut lõpetada tahtsin, siis täitsin netis kõik vähegi vajalikud väljad ära, aga tutkit. Ei saa ikka isikut tuvastada ja nii lepingut lõpetada ei saa

. Kuna vahepeal sai veel telefon võetud, siis andsid nad mulle uue modemi ja minu kunagi väljaostetu jäi neile. Nüüd viisin neile enda oma tagasi ja siis polnud neil mulle midagi tagasi anda. Lubati see hiljem anda. No mingi hetk ise uurides siis öeldigi, et jah on esinduses ja tulge järgi. Kui avaldasin arvamust, et teie ei suutnud mulle modemit tagastada, kui mina teile teie oma tõin, siis äkki toote ise. Olid nõus, et tehnik saab tuua küll, aga siis maksa ala 200 krooni. Ühesõnaga vaidlesime mis me vaidlesime aga mingit normaalselt lahendust sealt ei tulnud ja pidin ikka ise ära käima.