Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 03.04.2026 01:48

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 12898 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 381, 382, 383, 384, 385, 386, 387 ... 860  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Söögiteema
PostitusPostitatud: 14.01.2013 20:42 

Seda enam.. mis paneb teid imestama, et asi on kallis ja ei toida :D? Ma olen vist statoilist ainult korra Tartus käies ostnud Hotdogi kuskil jalakäijate silla lähedal. Esimest korda elus Tartus (ei olnud õrna aimugi kust veel süüa saab) ja siiani pole hotdogi ostnud ühestki statoilist - mingi seletamatu rõve maitse on siiani meeles sellest asjast, ja isegi kui meelst läheb, siis kerge prae hind, või kasvõi paari juustuburgeri hind McDonaldsist võttes on kordades toitvam ikka kui see soe vorstivõileib.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.01.2013 21:03 

Ragnar74 kirjutas:
Seda enam.. mis paneb teid imestama, et asi on kallis ja ei toida :D? Ma olen vist statoilist ainult korra Tartus käies ostnud Hotdogi kuskil jalakäijate silla lähedal. Esimest korda elus Tartus (ei olnud õrna aimugi kust veel süüa saab) ja siiani pole hotdogi ostnud ühestki statoilist - mingi seletamatu rõve maitse on siiani meeles sellest asjast, ja isegi kui meelst läheb, siis kerge prae hind, või kasvõi paari juustuburgeri hind McDonaldsist võttes on kordades toitvam ikka kui see soe vorstivõileib.

Sa oled ikka päris terav pliiats vist. :P Killer just ütles ju, et kui tõesti enam muud varianti pole ja süüa tahad, siis ongi Statoil viimane õlekõrs. Kui oleks valida, kas Statoili burks või nt McDonaldsist mõni burks (selle hinnaga võrrelda, siis mingi BigMac vms), siis iga loogiliselt mõtlev inimene eelistaks McDonaldsit. Imestama paneb Statoili puhul see, et reklaamitakse, kui head tugevat, maitsvat kõhutäit soodsa hinnaga, aga tegelikkus on maitsetu, ilmetu rämedalt kallis pasakuhila.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.01.2013 21:08 

Vuffel kirjutas:
Ragnar74 kirjutas:

Sa oled ikka päris terav pliiats vist. :P Killer just ütles ju, et kui tõesti enam muud varianti pole ja süüa tahad, siis ongi Statoil viimane õlekõrs. Kui oleks valida, kas Statoili burks või nt McDonaldsist mõni burks (selle hinnaga võrrelda, siis mingi BigMac vms), siis iga loogiliselt mõtlev inimene eelistaks McDonaldsit. Imestama paneb Statoili puhul see, et reklaamitakse, kui head tugevat, maitsvat kõhutäit soodsa hinnaga, aga tegelikkus on maitsetu, ilmetu rämedalt kallis pasakuhila.

Adusin täielikult - minu jutu iva ei olnud vist piisavalt selge. Miks te imestate, et seal toit sitt ja kallis on :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.01.2013 21:20 
Kasutaja avatar

Jumal tänatud,et ennem stati minekut seda teemat vaatasin.
Nimelt plaanisin just minna proovima seda BBQ burksi,a peale seda kui nägin Tõnu pilte sellest,siis kindel ei.. :kill

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.01.2013 22:21 

Ragnar74 kirjutas:
Mis ajast inimesed statoili külastavad odava kõhutäie nimel?

Kui siin nüüd arvestada, et nad lausa kohvikunurga teevad mitmetesse sisse, siis ilmselt väga paljud :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.01.2013 22:25 
Kasutaja avatar

Seal külmas letis on miski sai , mille vahel on muna ja juust ja vist sink ja mingi malts? See on täitsa hea.
Vanasti, mingi aasta-kaks tagasi kui statis oli aint 1 burks valikus, siis oli päris hea , võib öelda et üks lemmikuid.
Kuigi tekitas kõrvetisi:D.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.01.2013 22:31 
Kasutaja avatar

Varsti saab statoilis erinevaid sorte suppe ka.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.01.2013 22:49 
Kasutaja avatar

Suitsulõhe võileib munaga on ka päris hea

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.01.2013 22:54 

mastr kirjutas:
Ragnar74 kirjutas:
Mis ajast inimesed statoili külastavad odava kõhutäie nimel?

Kui siin nüüd arvestada, et nad lausa kohvikunurga teevad mitmetesse sisse, siis ilmselt väga paljud :)
Formuleerime küsimuse ümber siis - mis statoilis odav ja hea on, et Te toidust sama ootate ja kirute kui seda ootust ei rahuldata?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.01.2013 22:58 

killer666 kirjutas:
Seal külmas letis on miski sai , mille vahel on muna ja juust ja vist sink ja mingi malts? See on täitsa hea.
Vanasti, mingi aasta-kaks tagasi kui statis oli aint 1 burks valikus, siis oli päris hea , võib öelda et üks lemmikuid.

See muna-juustu asi ongi see baquette, mida ma kiitsin. Lased selle veel soojaks teha ja kohvitopsi kõrvale väga mõnus suutäis. Üsna hästi täidab kõhtu kah.

Ragnar74- et mida? :D Keegi ei ole öelnud, et me ootame sealt odavust. Küll aga võiks olla toidu kvaliteet vastavuses hinnaga. KUI see burks oleks olnud tõesti midagi taolist, kasvõi ligilähedast sellele, mis pildil kujutatud ja mida reklaam lubas, ma poleks nurisenud ja oleks selle raha eest temaga ka rahul olnud. Pmst, enne sa ilmselt asjale pihta ei saa, kui sa ise lähed ja proovid ära selle burksi. Üle keskmise mõttetu on seda vaidlust siin venitada...või oled sa ise ehk Statoili töötaja, et siin niimoodi kaitsta ja õigustada üritad? ;)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.01.2013 23:06 

Vuffel kirjutas:
killer666 kirjutas:

See muna-juustu asi ongi see baquette, mida ma kiitsin. Lased selle veel soojaks teha ja kohvitopsi kõrvale väga mõnus suutäis. Üsna hästi täidab kõhtu kah.

Ragnar74- et mida? :D Keegi ei ole öelnud, et me ootame sealt odavust. Küll aga võiks olla toidu kvaliteet vastavuses hinnaga. KUI see burks oleks olnud tõesti midagi taolist, kasvõi ligilähedast sellele, mis pildil kujutatud ja mida reklaam lubas, ma poleks nurisenud ja oleks selle raha eest temaga ka rahul olnud. Pmst, enne sa ilmselt asjale pihta ei saa, kui sa ise lähed ja proovid ära selle burksi. Üle keskmise mõttetu on seda vaidlust siin venitada...või oled sa ise ehk Statoili töötaja, et siin niimoodi kaitsta ja õigustada üritad? ;)

:D

Statoilis töötan jah - ülemus annab tippi reklaami eest

Mu point on ikkagi sama - reklaamitakse ju TopShop-is ka ülivõrdes tooteid, praktikas on pask. Ma pole statoilist head asja saanud ja teiste juttu lugedes (ka teie), samuti. Mina imestan vaid selle üle, et kui aastaid on kõik järjest kirunud statoili toitu, siis kuidas siiani keegi imestab selle üle. Olgu siis määravaks faktoriks hind või kvaliteet, mõlemaga on statoil põrunud.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.01.2013 01:32 
Kasutaja avatar

Võtsime naisega vautseriga Zangezuri shaslõkki, sealiha oma. See armeenia koht Õikal, igatahes liha oli veits nätske, aga maitse oli üle ootuste hea. Lisandiks oli sitaks maitsev ahjukartul, mida sööks niisama ka, ilma selle lihata. Teinekordki.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.01.2013 02:05 

Kust kohast sinna vautšeri leidsite?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.01.2013 11:02 
Kasutaja avatar

Ragnar74 kirjutas:
Mu point on ikkagi sama - reklaamitakse ju TopShop-is ka ülivõrdes tooteid, praktikas on pask. Ma pole statoilist head asja saanud ja teiste juttu lugedes (ka teie), samuti. Mina imestan vaid selle üle, et kui aastaid on kõik järjest kirunud statoili toitu, siis kuidas siiani keegi imestab selle üle. Olgu siis määravaks faktoriks hind või kvaliteet, mõlemaga on statoil põrunud.

Kui seda teemat siin ennegi lugenud oled, siis Statoili teisi burkse/võileibu on viimase aasta jooksul päris palju kiidetud ja osad on tõesti head. Mis puutub sellesse, et miks keegi üldse nt lõuna ajal Statoilist süüa otsima peaks, siis osad inimesed käivad tööl juhuslikult iga tööpäev ja kui Statoil juhtub praktiliselt maja kõrval olema, siis nt korra-kaks kuus sealt lõuna ajal süüa osta on igati loomulik, iga päev ei käi ju ühes ja samas kohvikus nt söömas.
Kas keegi võlub mulle välja Statoili BBQ burgeri reklaampildi? Google ei aita ja Statoili kodulehel pole selle burksi kohta sõnagi.

Tõnu

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.01.2013 12:00 

Eks see lähe juba maitse üle vaidlemiseks. Minule sealsed toidud ei maitse üldse, mulje jäänud selline, et ka teised eriti ei kiida seda. Ju siis on vale mulje jäänud :).

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 12898 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 381, 382, 383, 384, 385, 386, 387 ... 860  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis