Minu eilane päev...
Külastasin lõunasöögiks TTÜ läheduses (Üliõpilaste tee 1) asuvat Pirosmani'.
Kõik eelarvamused, kuidas see koht on urgas ja muffigi seal süüa pole ja kindlasti ei ole söödav hea, oli müüt... Paraku, mis mulle selle koha juures ei meeldinud, oli see, et menüüst puudub keefir ja piim, millest viimast mina meeldeldi lõunasöögi kõrvale tarbin.
Samuti, selgus hilje,m et ooteag oli jube pikk, aga arvestades, et maja oli rahvast täis (ja on seda koguaeg, ei ole väga nuriseda.
Küljeluu tellis omale miski seasaslõki, mida proovides olin nõus, et see on jubehea ja oleks pidanud oma seakarbonaadi asemel ka seda võtma.

Paraku, minu toidul oli
default kõrval ka kartul, mida kaasa toidul ei olnud..
Hiljem, õhtul, otsustasime suurema seltskonnaga väisata Hiiu Pubi (see, kus piljardit saab toksida). Kahjuks selgus kohapeal, et ainuke mäng, mida seal mängida saab on taskupiljard, kuna teine korrus oli reserveeritud
No sitta sest. Joome siis allkorrusel
Mingi meessoost ettekandja oli korralik kelbas. Vähe sellest, et ta ei suutnud korralikult tellimusi üles kirjutada (et ta teaks, mis ta kirjutad), ei suutnud letitagune tädi seda käekirja samuti lugeda...
Esimene lauatäis "snäcke" (juustupallid, kanakäed, küüslaugu-juustu leivad, mingid rõngad jne) oli enam- vähem. teisel ringil kadus juba juust leibadelt silmnähtavalt.
Sama õlu serveeriti iga kord erinevas anumas (esimene kord klaasist õllekann, siis kõrge kitsas klaas, siis jälle õllekann), toole ei jätkunud. Samuti sai teise ringiga otsa nii jää, mida panna nii Tullamoori, kui ka coca cola sisse, kui ka sidrun, mida sai vaid mu kaasa 2 klaasi kokaakolaga aja oligi finiito...
Kuna tundus, et selle koha me õhtul paljaks sööme, oli aeg sealt sääred teha. Kaks autot rahvast täis pakitud ja teekond võis alata Baieri keldrisse (roosikrantsi tänaval).
Juba sinna kohale jõudes, olin ma hämmingus, miks me kohe alguses sinna ei läinud.
Väikestviisi tutvusi kasutades saime majataha kolm parkimiskohta (hiljem lisandus veel üks buss), saime omale eraldi saali, mis oli väga mõnus ja hubane.
Toidud olid seal megahead, joogid maitsvad, hinnad taskukohased (väike söök ja jook läks ca 20€). Ka pakuti seal juba "jõulumenüüd" mida paljud kohad ei paku, oli see valik otse kümpi.
Ja sealt keldrist tuleb ka päeva mõttetera: