djstr kirjutas:
Teema on ju mis neist saanud on. See omakorda tähendab seda, et igaüks võib uurida mis ta autost saanud ja nagu ma ühe korra juba ütlesin, et ei ole ju vahet mis autost. Auto on iga inimese jaoks erineva tähendusega põhimõtteliselt ja mõne silmis ongi roostetav kadett või võõrandamis keeluga bmw väga hea auto. Killer666, sa ise pole siin teemas küsinud mis su autodest saanud? Kui oled siis tekib kohe küsimus, et kas sa ehitasid neid kõiki aastaid ja kõik olid samas seisukorras nagu oleks tehasest tulnud?
Ma ei tea , et oleks...?
Aga olgu.
1)ega keegi tea , mis sai mu sapakast. ixx mustveest ostis ta ära ja lubas metalliks teha , enam pole seda näha olnud

2)

3)

see accord jättis mulle tõsised mälestused , kuidas saab mõni auto nii mäda olla ja veel 20l/100 bensiini v6tta?
4)

5)

maailma mõttetuim auto
6)

7)

8

9

diisel SE ja SEL ,jällegi suht perses mõlemad.
Eriti huvitab , kus see hall on , kuna selle halli ostja lubas muga suvel paar õlut ära rüübata . Suht muhe tüüp oli.
10)
läbimäda comprex
11)

Sellele tüübile , kes mult selle äris on veel keretäis soolas. Käib rakvere kutsekas. Äkki keegi teab?
12)

13)

14)

15)

16

17

18)

Selle unustasime rakvere põhjakeskuse parklasse , kust ta imekombel kaduma sai .
19

20

vaiper puss
21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

oli kuskil jõhvikandis põlema läinud.
32

Keegi hästi minu olemus ära tabanud=)
33

34

35

36

Müüsin paar aastat tagasi.aga.. kes see m**n oli , kes kirjutas minu nimega ostumüügi lepingu selle aasta suvel??
Igastahes pidin mina käima mendis.
37

38

39

40

41

42

43

Nii härrased , andke tuld.
Upin seda mõtetut postitust senikaua , kuni kõikide rontide saatus on teada.