Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 26.08.2025 07:24

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 14034 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36 ... 936  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Mis siis täna juhtus? €lame €nnast välja 2012 (VOL1)
PostitusPostitatud: 14.01.2012 17:14 

Lisan veel: palju aastaid kogemusi ei tähenda veel kvaliteeti. Tehakse ikka valesti. põhjendatakse: 5 aastat niimoodi teinud, keegi pole öelnud. Väike teooria põhi võiks ikka all olla.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.01.2012 17:20 

BirboRacyng kirjutas:
2 kuud olin Helsinki keskuses viimistleja,seda ei saaks nimetada isegi esimeseks töökohaks...Veel enam kui aastaid rohkem juba erinevate muude ametite peal olnud.

pljaad pohhui ei ole v?
Kedagi ei huvita mitu kuud sa kuskil keegi olid.. :kill
Point on jutus teine, kui käid tunkedes tööl siis suhtled ka enamjaolt tegelastega, kes kasutavad tööjuures tunkesid.
:twisted:

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.01.2012 18:13 

See on lihtsalt kirjeldamatu! kui ülbed ja julged on tänapäeva tatikad, see on lihtsalt kohutav!!! Mul tüdruk kõndis suure musta kilekotiga pandest läbi(ala 11-14a), ning keegi sealt lõi jalaga vastu kilekotti, ning küsimuse peale, et kas on probleeme, ei tehta väljagi. Krt kui leili ma selle peale läksin kui kuulsin seda, ning kohe meenus minu auto peale sülitamised(need millegipärast tigedaks ei ajanud). Süüdimatud tegelased.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.01.2012 18:19 
Kasutaja avatar

Ei ole hullu midagi, need on need rakvere väiksed "gängstrid". Millalgi enne jõule oli mul ka nendega vähe lähem kokkupuude. Läksin just turu kaubamajja ja need pägad seisid seal ees. Järsku mingi vend sealt kambast viskas mingi klaaspudeli keset autoteed puruks. Tahtsin ütlema minna a mingi vanamees jõudis ette ja noh sõimas ikka päris korralikult. :D Tatikad muidugi ülbitsesid vastu. Käisin poes ära, need veel julgemaks läind juba enamvähem norivad vanamehega tüli. Istusin autosse, et vaatan mis edasi saab. Järsku vaatan kuidas mingi a la 10 matsi peksavad vanameest jalgade ja kätega. Läksin ka autost välja tõmbasin mingi põhivenna pikali ja noh teised ehmatasid ka ära selle peale ja vanameest vähemalt ei pekstud enam. Hakkasin autosse tagasi minema, et võtan telefoni helistan menti. A selleks ajaks võeti juba mind sihtmärgiks. :D Tulid hakkasid seal auto juures iluvõimlemist tegema, hirmutasin veel paar korda ja sõitsin minema, sest ma ei viitsind küll pärast jeblada nende käest mingi raha saamisega, et autot korda teha.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.01.2012 18:20 
Kasutaja avatar

See ei olene vanusest. Suurematel on lihtsalt võimalus samad probleemid liikluses välja elada e striitreissiga tegeleda.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.01.2012 19:04 
Kasutaja avatar

Sellepärast tulebki käia mujal maailmas kogemusi hankimas. Kohutav on vaadata , mis sitta teevad KEK-i ajast ehitusel tegelevad ehitajad. See on ikka totaalne kräpp. Ma ka poel midagi õppinud, kuigi kahetsen, palju asju oleks vaja teoorias selgeks teha. Samas nyd tegelen suht kitsa osaga ehitusest ja ma ei vajaks seda teooriat enam. Siiski surfan netis ja pyyan omale asju selgeks/selgemaks teha.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.01.2012 19:53 
Kasutaja avatar

BirboRacyng kirjutas:
2 kuud olin Helsinki keskuses viimistleja,seda ei saaks nimetada isegi esimeseks töökohaks...Veel enam kui aastaid rohkem juba erinevate muude ametite peal olnud.

enam kui aastaid peaks siis tähendama aasta kümneid, sajandeid?
Mu vanamees on elujookusl olnud õpetaja, tüürimees kaubalaeval, traktorist, peainsener, majandi varustaja, peaarsti asetäitja, veoautojuht, ja pensile läks bussijuhina. Mingid ametid olid veel. Ise ta rääkib, et bussijuhi amet on olnud ainus, mis talle meeldinud on ja tahaks veel rahvast mööda maailma vedada, aga tervis enam ei luba. Õppinud koolis siiski tüürimeheks, aga selle amet jättis kohe kui lõi perekonna.
Ise samuti selle ameti peale ei ole, mida esimesena õpitud sai. Samas töötan põhimõtteliselt ikkagi samas asutuses, kuhu kõigepealt tööle läksin, aga ametikohad on aastate jooksu muutunud. Vaikselt karjääri redelit pidi vasakule paremale ning ülesse rühkinud.
Praegu mõtlen, et võiks olla väljaõppinud ehitaja. Hea lihtne omale elamist meisterdada. Pean lugu inimestest, kes omakätega midagi luua suudavad.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.01.2012 20:12 
Kasutaja avatar

Welllo kirjutas:
BirboRacyng kirjutas:
Just mainsin ,et ei ole ehitaja,ega ka hakka enam kunagi selleks...

Mis vahet seal on, millega praegu tegeled? Kui sa enne olid ehitaja, siis oledki sa oma olemuselt ehitaja.

Vaat sellega on nii, et kui kunagi buumi ajal alustasid ehitusega, siis tegid elu parima otsuse. Teenida palju raha, ilma oskusi omamata ja teenides sama, mis saavad inimesed kes on aastaid ülikoolis käinud! Ma ütleks "pole paha"!

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.01.2012 23:06 
Kasutaja avatar

Tänapäeval naistel mingine uus moodus,suvaliselt numbreid valides ja helistades??
Võõras number helistab. Vastan :Tervitab ja tutvustab ja siis küsimus,kas sa minuga lähemalt tuttavaks tahad saada jne :lol :lol :lol :lol
Kuhu ma sattund olen :kill

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.01.2012 23:12 

BirboRacyng kirjutas:
Tänapäeval naistel mingine uus moodus,suvaliselt numbreid valides ja helistades??
Võõras number helistab. Vastan :Tervitab ja tutvustab ja siis küsimus,kas sa minuga lähemalt tuttavaks tahad saada jne :lol :lol :lol :lol

Pilt

:D :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.01.2012 23:14 
Kasutaja avatar

irw,jumalaeest õnneks pole nii hull :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.01.2012 23:16 

BirboRacyng kirjutas:

Ilmselt teeb keegi sinu kulul nalja, kaalu ka seda varianti.

Ostsin just ploki a le coq, hinnaks 9,9 €. Saab sauna visata, et vajadusel sealt haarata pärast leili:)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.01.2012 23:19 
Kasutaja avatar

juba kaalutud,päris reaalne inimene

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.01.2012 23:45 
Kasutaja avatar

Tahtsid siis tutvuda?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.01.2012 23:47 
Kasutaja avatar

Täna siis hel yks somm, et kas saaksin bussiga tõmbama tulla. Peukar ei käivittu. Ulme paska need prantslased ikka toodavad. Nii kui talv siis hakkavad pranstlastel hädad peale. Auto oli mingi 2007 a juust(ei tea marki täopsemalt) Eelmine aasta oli kasutata uus peukar kaubik, no kartis kylma. Kyll piduri jääs, siis lukud ei toimi, signa peast loll, suunatuled panid segast + jõulupuu armatuuris.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 14034 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36 ... 936  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 15 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis