Tänasel lõunapausil, viisid mu jalakesed (tegelikult siiski rattaksesed) mind Boksipeatusesse.
Kuna siin eelnevalt on kiidetud seda, siis panustasin Grillburgerile.

Esimese asjana, nagu galašnikovist, tulistasin letti, et tahan Grilburgerit (3.20€) juustu (0.40€) ja peekoniga (0.40€). Peale kassasse, selle kõige sisselöömist meenus ka teenindajale, et grillburgeris on juba mõlemad kohe olemas, mis oli väga meeldiv üllatus. Seega, jäi burgeri hinnaks 50 vana raha, ilma lisatasudeta.
Kahjuks pean siinkohal ütlema, et esimene rõõm jäi üürikeseks. Kuna enne mind oli kolm härrat, kes tellisid pelmeene, toasti, mingi burgeri ja kolmas suure juustuburgeri, siis läks asi käest ära. Lisaks käis üks veokijuht korra sabas seismas ja loobus ning lahkus ja üks härra passis järjekorras, kannatus katkes, võttis jäätise, viskas letile euri jagu kopikaid ja lahkus. Samuti XXL juustuburgeri tellijal oli 50€ rahatäht, millest polnud teenindajal tagasi anda, pidi härra minema rahavahetuskohta otsima, samas jäi tema burgeritellimus kehtima (kohe tuleb tagasi ja maksab). See kõik tekitas sedavõrd suure segaduse, et kiirtoidu ooteaeg venis jube pikaks.
Kuigi, antud kohas, on olemas ka kaardimakse termina, on see kahjuks jube aeglane. Ikka kiirem ja mõnusam on arveldada sularahas, mis on võimalikult täpne summa.
Burger käes, oli taaskord meeldiv üllatus- mina jään puhtaks, auto jääb puhtaks, burgeri lõpp ei ligune ära. LÄGA ei olnud vahel eriti. Oli küll miskit sinepit ja teab-mida-veel, kuid mõistlikult. Mugav oli süüa.
Kuigi, vist Tanel, kirjeldas seda burgerit, kui McDonalds'i Roadhouse Classic'u sarnast, võrdleksin mina seda, maitse poolest, pigem Hesburgeri peekoniburgeriga, mis mulle ka jubedalt maitseb. Kuid tuleb tunnistada, et Boksipeatuse grillburgeris on seda maitset, väiksema summa eest, palju rohkem
Üks parimaid grillburgereid, kui mitte kõige parem. Loodan, et selle kvaliteet alla ei käi.