Minu isiklik tähelepanek nüüd:
Kui Iirimaal saaks tööle eesti politsei, st nagu vahetusprogramm, tuleks Iirimaa kahe aastaga masust välja

Politsei lihtsalt ei pööra tähelepanu vales kohas teed ületavatele jalakäiatele, avariisi pole (noh et jalakäiad linnas auto alla jääks vms), kõigil lihtkodanikel on silmad lahti ja on üksteise mõistmine. Liiklus on kordades rahulikum.
Põõsas passivaid pollareid siin ei eksisteeri, kõik puhuvad programmi kohtab kord aastas ehk, 0.5 promilli keres nagunii lubatud.
Rahvas on rahul, pole sinikuubesi, kes neid igapäev ajudesse "k*pib"
Selline eesti moodi alaline (võimude vastane) hirm ja vaesus teeb rahva üldjoones tigedaks ja protestlikuks.
Samas on hirm juba nii suur, et ei juleta avalikult ka võimu vastu hakata, anonüümselt teinekord kuskilt kuuleb säutsu, aga enamuselt on rahvas suht taltsutatud juba.
Meenutagem protesti aegasi 10 aasta tagustest aegadest, kui STRIITREISS elas oma elu, tänaseks olete te siin enamus taltsad ja vagurad lambukesed

SEADUS on siin kakandeerias pühaks piibliks saanud ....
Vabandust veelkord, aga see foorum on raha eest maha müüdud ja toodab seadusekuulekaid kloune, kes igapäevaselt üksteist peppu saadavad +10 kiiruse ületamise eest ja väikse rehvipõletamise eest ...
Ise ei saa te aru, et isegi see foorum pole enam ammu see, mis ta oli ja milleks ta loodi ?
Jah, säästke ennast vaevast, ma olen siiani ketser ja selle algupärase foorumi pooldaja koos mõtleva sõnavabadusega, mitte lahmiva solvamise ja lammastumise ....