Terribleone1988 kirjutas:
Eestis - ise võin Timo Tattoo´d Pärnus soovitada.
Mõtlesin, et teen igaks juhuks häält. Ise sai ka pool aastat tagasi just tema välja valitud, kui tunnustatud Eesti parim. Lihtsa ambigrami teksti suutis ta jumala kõveralt teha, kirja kaared polnud sujuvad, vaid täiesti sakilised ja ühe
t-tähe horisontaalse kriipsu unustas ta üldse ära. Ise muidugi ei pannud seda peale tööd paistes ja osati veriselt nahalt tähele, lisaks kleepis ta katte peale. Suht mõnus on avastada Pärnust koju Tallinna jõudes, et asi on täiesti tuksis. Leppisin uue aja kokku ja läksin uuesti Pärnu. Tegi paremaks, aga mitte heaks. Minule jättis küll uskumatu käpardi mulje. Kolmas kord otsustasin kunagise tuttava Maarek Erm'i juurde minna, kes remontis asja ideaalseks. Isegi sellised kohad tegi paremaks, mida minu kriitiline silm algul nähagi ei osanud. Uurisin, et kui Timo on aastaid 15 (?) juba tätoveerinud ja auhinnatud tegelane, siis kuidas ta ei saa lihtlabaste asjadega hakkama. Vastuseks tuli see, et inimene on tõenäoliselt sellest kõigest tüdinenud ja teeb lohakalt. Juba töövõtted olid erinevad. Maarek toetus rinnaga vastu minu keha ja toetas mõlemat kätt, et miski ei väriseks. Timo istus toolil ja toetas vaevu masina käe rannet. Mina soovitan teil Timost mööda vaadata.
Panen teile võrdluseks pildi ka: