ändi kirjutas:
Kõikide uute nutikatega kursis olemine on täiskohaga töö aga tekib küsimus, milleks seda kõike vaja on? Ostad 500-600 eest uue aparaadi aga poest välja kõndides on juba tegu uunikumiga, kuna kusagil tehakse jälle paremat ja võimsamat. Ajuvaba tundub see värk.
See ju valejutt sul lihtsalt. Esiteks on pragused uued telefonid väga kiired (sisulist vahet kiiruses enam millegil ei ole,sest suudavad kõike mängida ja näidata ) see tähendab,et ega midagi eriti enam ei muutugi lähiajal . Ekraanid on väga head jne.) suured hüpped saaks toimud ala aku kestvuses,need aga kergelt ei tule. Kumerad ekraanid tulevad ka kindlasti lähiaastatel moodi.
Mul naisele antud minu vana Samsung S2 ,hetkel siis ca 3a vana, ikka töötab ja toimetab.
2011 oli launch ja siiani neid ju paljudel minuteada. Preagune mu uus tel on selle kõrval muidugi kõva püss juba ja erinevused on suured. Aga eriti ei suuda ette preagu küll aimata,et 3 a pärast oleks praegustest tippmudelitest mingid räme kõvemad olemas.
Umbes nagu telekadki , viimased 5-7a nad üsna sarnased ju poes juba, muutused sisemised ja eks 5 a tagune telekas näitab ka head pilti siiamaani.