Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 04.02.2026 02:37

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 5201 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 214, 215, 216, 217, 218, 219, 220 ... 347  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Mobiiltelefonide arutelu
PostitusPostitatud: 14.09.2014 15:03 
Kasutaja avatar

Ma õnneks nii andekas ei ole, eile piirdusin kõigest S5 kõrvaklappide pesemisega. Kusjuures nüüd püsivad palju paremini kõrvas. :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.09.2014 15:16 

.Alar. kirjutas:
Sain lõpuks teada, et mis läheb vaja, et iPhone-i tappa :D Selleks osutus pesumasin. Kahjuks ei anna korralike tööriistu omamata seda osadeks võtta, niiet kuivatasin ööpäeva riisikausis. Panin laadima, tuli see laadimismärk isegi ette ekraanile, teeb hääli, vibreerib aga pilti ette ei võta. Igatahes lootsin loomulikumat surma kui pesumasin :D Võtsin siis HTC One sahtlist asemele ja seedin, et mida asemele soetada, kas i6 või ehk miskit muud.
Muuseas, viimane telefon, millega samamoodi väga rahul oli, Nokia E52, pesin ka pesumasinas ära :kill

Siiani olen iosi pealt androidkale üleminejatele soovitanjd huawei p7 ligi võtta. Välimuselt nagu õhuke ja ilusam iphone, sisult opsüs sarnane selle poole pealt et äpid avakuval aint ja kraam lükatakse kinni kui ekraani sulged (saad valida ka kui midagi lahti tahad jätta).

Sai ka selle europe consumer smartphone auhinna nagu eellane p6.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.09.2014 15:17 
Kasutaja avatar

Ma Huaweid ei võta just seepärast, et sa seda siin igal lehel haibid. Nii kehv nüüd elu ka pole ja pealegi sarnaste näitajatega telefon hetkel taskus :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.09.2014 15:26 

.Alar. kirjutas:
Ma Huaweid ei võta just seepärast, et sa seda siin igal lehel haibid. Nii kehv nüüd elu ka pole ja pealegi sarnaste näitajatega telefon hetkel taskus :)

Ma ei tea mis kompleks sul on aga see et huawei hind on soodne ei tee seda teistest halvemaks. Aga eks ego vist ei luba tundmatu tootja staffi osta. Haibin kuna on haipimist väärt.

Edit: sa lihtsalt kardad et pärast ongi hea :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.09.2014 15:28 
Kasutaja avatar

Mul pole kompleksi, mul pole lihtsalt kahte pmst ühesugust telefoni vaja. Üks võiks vähe asjalikum olla, ilmselt ootan i6e ära

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.09.2014 17:59 
Kasutaja avatar

Ma kunagi lugesin siin head soovitust Prestigio telefoni ostmiseks. Hinna ja telefoni võimekuse suhe oli hea. Reaalselt hakkasid probleemid esimese kuuga. Telefonil vist oli mälu 8gb aga appidele ainult 1gb. 500mb tühi oli, siis hakkas juba kisama, installi midagi maha ja reaalselt need app-id mis telefonis olid, enam ei toiminud nii nagu ettenähtud. Sai siis moepärast Like pandud ka Prestigio facebooki lehele ja see mis sealt lugeda oli... Iga probleemiga soovitatakse pöörduda lähimasse esindusse. Softi uuendust sain 1 korra kahe aastase kasutuse järel. Läks hullemaks, nemad ainult tootsid uusi mudelinimetusi juurde ja vanad kliendid võisid oma probleemide puhul oodata, oodata, oodata.
Üks teema oli neil tahvelarvutitega. Kirjutas klient kelle tahvelarvutil vajus peale vajutamist on/off nupp sisse. Garantii seda ei hüvitanud. Tegemist oli suhteliselt uue tahvelarvutiga. Kuna neid probleeme tekkis niivõrd palju, siis lõpuks läks garantii alla. See on loomulikult normaalne käik, et esimesed kliendid maksavad ise, kuid selliste pisiasjade kehv kvaliteet!?
Ei osta kunagi enam vähetuntud telefoni või tahvelarvutit, olgu hind hea kui tahes.
Ahjaa! Prestigio telefon andis 2 aastaga otsad. Kadus võimekus, lihtsalt muutus järjes aeglasemaks. 2 Sim kaarti sai ka sisse panna, kuid targem oli peale softiuuendust kasutada ainult ühte, sest teine number oli kättesaadav väga väga harva, kuigi telefon näitas levi ja sai ka helistada sellega.

Pole mõtet promoda tundmatuid tooteid, mille kvaliteedis ei saa kindel olla.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.09.2014 18:08 

Huawei ei ole tundmatu toode. Mdb, ära tule näppu m*nniga võrdlema. Ja asjalikkuse jutt on Alari poolt jälle õunameeste pseudoprobleem (kuigi nad ise seda ei tunnista).
Tänapäevalgi on telefone millel on äppide jaoks aint 1gb, ei tea milleks.

Tundmatu toode valitakse europe consumer smartphoneks teist aastat jutti? Pealegi on huawei üks suurimaid võrguehituskompomentide tootjaid ning enamis lte võrke maailmas on nende tehnikaga ehitatud.

Prestigio - nõustun, teeb siiani suht kräppi va paar lowend tahvlit mis on lapsele mängimiseks suht ok hinna/kvali suhtega.

No offence aga pole mõter lahmida.

Praegu ostes ükskõik mis tootja tipu telefoni väga rappa astuda ei saa tgelt niiet valida tuleks mis käes istub ja mille opsüs meeldib ja vsjoo. (va mingid eriti patsiga poisid - siis jah võimalikult palju igasugu kulinaid vaja)

EDIT: http://www.engadget.com/2014/07/15/huaw ... p7-review/

Viimati muutis RustyZ, 14.09.2014 18:12, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.09.2014 18:10 

.

Viimati muutis allan1, 24.12.2020 19:26, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.09.2014 18:15 
Kasutaja avatar

AntiL-il oli kunagi hea allkiri, mis selle Huawei jumaldamise hästi kokku võtaks: Kui oled terve elu harjunud keskpärasuse pulgakommi imema, ei oskagi sa midagi paremat tahta. Või midagi sellist. Tõesti, Peugeot 308 on ka Aasta Auto jne jne, kas ma peaks kohe teda selle alusel jooksma ostma? Ei pea. Kui ma tahaks tõesti iPhone-i laadset toodet, hangiks ma Samsung Alpha
Ma ei ütle, et Huawei paha on aga ma ei saa su kiitlust tõsiselt võtta sest kogumused piirduvad sul vaid selle telefoniga, Apple kasuks aga räägib ta lihtsus, mida mina nt hindan kõrgelt.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.09.2014 18:39 

Olen korduvalt öelnud et ma olen kasutanud nii iphonei, samsungi kui ka sony aparaate pikemalt kui 1 päev. Htcd eriti mitte sest see htc android ei meeldind ja lgst olen lihtsalt eemale hoidnud (peale nexus 4).
Seleta nüüd ära, misotsast see iphone arenenud ja parem on? Hind kallim aint ja selle hinma eest ei paku rohkemat kui teised. Pigem vähem.

Ja misotsast iphone keskpärasusest rohkemat näitab? Ka ainult hinna poolest. On sul mõni vettpidav fakt ka selle kohta et see nii 6 nii hea on või piirdudki ainult oma väidetega?

Lisaks: kui üks mees ostab euro eest tonni herneid on see päris äss diil. Kui ta kõrval on mees kes sama või väiksema koguse eest on nõus soti lauale panema on tegu ikka puhtatõulise laristajast eneseimetlejaga.

Ma olen nõinid et su ego siin foorumis on piisavalt suur et sa seds teemat ei jäta aga kindel on see et ühtegi vettpidavat fakti sa ei leia.

Saagida saagida saagida jah.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.09.2014 18:48 
Kasutaja avatar

Võtame veel kokku, mida olen mitu korda maininud. Numbripeded ei hakkagi aru saama. Isegi mu HTC on paremate näitajatega kui i5 oli, kuid igapäevaselt kasutasin ikkagi oma sujuvuse ja laitmatu töökindluse tõttu iphone-i. HTC on muidugi eriline saast teiste tippmudelite kõrval, mida ma kasutanud olen. Mulle meeldib iPhone sujuvus, see, et ma pole kordagi pidanud vanduma, et mõni äpp hanguks või läägiks. Kuna sa oled väga tark selles vallas (ilmselt) siis kuidas on võimalik, et palju palju "ägedamaid" numbreid omavad telefoni ei oma seda sujuvust ja kasutusmugavust? LG, Samsung, Sony - kõik toodavad häid telefone, kuid neist kõigist on MULLE meeldinud see, kuidas Apple toimib. Ma loodan, et sa pole nii juhm ja aru ei saa, et ma räägin sellest, mis mulle meeldib. Palun, räägi ausalt, kas sul pole oma Huaweiga MITTE kui ühtegi probleemi olnud? Mitte kordagi pole hangunud või midagi "näkku pannud"? Kui sa ütled ei siis 90% tõenäosusega sa valetad

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.09.2014 19:04 

Korra vist olen pidanud resa tegema kuna tegema kuna levipostidejuures haigutas tühjus aga muidu null probleemi. Ja olen näinud ka probleeme iföönidega ja ma ei valeta. Mul pole põhjust ifööni maha teha, endale ei meeldi lihtsalt iosi juures mõningad nüansid. Mul apple tooteid endalgi. Aga seda hinda ta väärt kindlasti ei ole. Ja nüüd palun fakte lisaks sinu arvamusele sest varem oled sa jahunud ka lihtsalt sellest et iphone teistest igas asjas üle on. Iphone on kaotamas oma turuosa, järelikult vist ikka on midagi mis rahvale ei meeldi?

EDIT: üks probleem mis meelde tuli on see et FB äpp ei taha selle EmotionUI-ga läbi saada ja millegipärast läägab just selles äpis trükkimine. Muu on ok. Proovitud ka third party klaviatuuriäppe sama keiss. Mujal fungab normaalselt...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.09.2014 23:01 
Kasutaja avatar

Sa haugud puu all mis enam liiki ei vaheta. Alar on juba 50 ju ja eks vanadus võtab juba oma. Mida lihtsam seda parem. Ja eks androidil on 0.387s lääg millest ainult õuna mehed aru saavad.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.09.2014 09:35 
Kasutaja avatar

Eks ta ole. Sellest on lausa hobi saamas. Piisab kui ütlen, et minu jaoks on iPhone parem, kui mõni teine ja siuke sõda läheb lahti. See on nagu mainiks, et TDS on saast (mida ta tegelt ka on) ja kohe bemmimehed moodustavad ühisrinde :D
Kõige hullem on see, et põhivennad, kes kohe Apple toodangut maha teevad, on need, kelle kogemus õunaga piirneb Kristiine keskuses hängides Apple poest mööda jalutamisega

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.09.2014 11:00 
Kasutaja avatar

No nii väita
.Alar. kirjutas:
et TDS on saast (mida ta tegelt ka on)
on ka inetu...
Nagu ma,kes kasutan nuppude ja nädal aega kestva akuga telefoni ütleksin,et nutikad on kõik saastad...Tegelikult ei ole ju :)

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 5201 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 214, 215, 216, 217, 218, 219, 220 ... 347  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis