Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 04.02.2026 05:17

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 5201 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 207, 208, 209, 210, 211, 212, 213 ... 347  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Mobiiltelefonide arutelu
PostitusPostitatud: 27.07.2014 19:47 

YouDog kirjutas:
Ehk iphone ostetakse staatuse näitamiseks, mitte midagi muud, sest samade funktsioonide eest saad teise telefoni kaks korda odavamalt.

Parandus: ostetakse, et teised arvaksid, et on tegijad (ehk "staatus"). Tegelikult enamus teab, et tahab lihtsalt äge välja näha.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.07.2014 09:58 

Mulle mahub väga hästi pähe, et nad rahul on. Miks ei peaks?
Kui keegi tahab kinnise süsteemi ori olla, siis palun väga. Androidimehed saavad oma elu sama mugavaks teha kui õunafännidel.

Üles
 Profiil  

Teema pealkiri: Mobiiltelefonide arutelu
PostitusPostitatud: 28.07.2014 10:28 
Kasutaja avatar

A nah mul vaja mudida midagi, mis erinevalt Androidist töötab out of the box veatult? Ei ühetgi kokku jooksmist pea 2 aasta jooksul, ei mingit häda ja seda vaatamata sellele, et saab mul põlvetaskus päevast päeva tolmu, kuumust, niiskust ja obadusi

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.07.2014 11:29 

Vahet pole, igaüks kiidab nagunii enda oma.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.07.2014 18:04 
Eliit
Kasutaja avatar

Kui aiföön nii hea on, miks siis uut üldse vaja osta on? 4 aastat vana junn peaks jooksma paremini kui mõni vägev android.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.07.2014 20:27 

Kui iga iP oleks jäänud sama op.süsteemi peale, mis enne uue mudeli välja tulekut peal oli, siis kõlbaks enamus veel praegugi suurema osa androididega joonestamiseks (v.a. uuema otsa tipud).

SGS5 ju iP3GS võrrelda ei saa. Samamoodi nagu SGS2 ei konkureeri iP5S-iga, aga iP4S ja iOS6 vs tänapäeva Samsungid alla GS5 ja vist ka Note3 saavad ikka sujuvuses/kasutusmugavuses põske.

Üldse on see androidi telefonide business kahtlane - loendasin praegu Tele2 e-poes näiteks 11 erinevat Samsung Galaxy mobiili, millest omakorda 8 olid Galaxy S-seeria omad. Miks ja kelle jaoks? :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.07.2014 20:42 
C4V6
Kasutaja avatar

Jaanus kirjutas:
Üldse on see androidi telefonide business kahtlane - loendasin praegu Tele2 e-poes näiteks 11 erinevat Samsung Galaxy mobiili, millest omakorda 8 olid Galaxy S-seeria omad. Miks ja kelle jaoks? :D

Sest heteromees kasutab üldse Sony ja arvutis windowsi. Kõik muu on selline kahtlase väärtusega värk. Kapist välja tulemiseks ei pea nii palju maksma jne....

Pilt

www.HLautoosad.ee HL'i Facebooki leht tanel@Hlautoosad.ee 53 039 002 E-R 09:00-17:30

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.07.2014 19:07 

.Alar. kirjutas:
A nah mul vaja mudida midagi, mis erinevalt Androidist töötab out of the box veatult? Ei ühetgi kokku jooksmist pea 2 aasta jooksul, ei mingit häda ja seda vaatamata sellele, et saab mul põlvetaskus päevast päeva tolmu, kuumust, niiskust ja obadusi

KUST on tulnud arusaam et kõik androidid hanguvad ja jooksevad kokku? võibolla 100 eurised tõesti. eelmine klots oli s2 ja nüüd varsti aasta täis nexus 5ga ja 0 kokkujoooksmist, arusaamatusi. 1 korra tegi klots lambist restardi( peale 4.4.3 installi kui mälu ei peta). nii palju kui tuttavatel fööne( ja oo neid on) siis 10st/8l on erinevatel põhjustel käinud asi garantiis. eriti vahva oli see kui tuli uus op süsteem iphonele ja siis kõik üritasid selga suruda seda oma vanadele käsnadele. 4 läks ikka ERI uimaseks(kogu menüüd liikusid uiamselt, safari avanes reaalselt sekund-2) , kui seda mainisin siis olin mina loll et ei suuda märgata aparaadi sujuvust :D vbl oli konkreetse telefoni viga. ütlen ausalt - vbl kasutaks õuna arvuteid aga ei taha proovida sest krt äkki hakkab meeldima :D iphonest ei hooli( harjund nüüdseks natuke suurema ekraaniga)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.07.2014 20:02 
Kasutaja avatar

Ilmselt ma pean sulle oma tehtud testi tutvustama. Mul oli enne iPhone5-te S2, kõlar hakkas tolmustes oludes krõbisema vist 3 kuuga, lasin korda teha, kasutasin edasi, 3 kuu pärast sama jama, tegin korda ja müüsin maha, võtsin i5-e. Ostsin teiseks telefoniks G2, kasutasin, kuid ei kannatanud seda libedat väliskesta, andsin järgmisel päeval naisele. Naisel sellega kokkujooksmis hädasid piisavalt olnud. Muidugi ei puutu asjasse aga naine pillas G2, mis oli siis juba originaal flip kestas, värske lume sisse, mille all asfalt ja plaks mõra ekraanis. Mis mu iPhone on läbielanud pea kahe aasta jooksul väljas tööd tehes, võid lugeda ülalt. Peale järjekordset siinset vaidlust ostsin endale teiseks telefoniks Z1-e. Proovisin ja töötas suht okeilt, tegin dussi alt telefonikõne jne, et testida, igatahes nädala pärast hangus, kui üritasin kõne vastu viia. Peale paari minutit ärkas ellu, sellest piisas, müüsin maha. Seejärel hankisin HTC One, mis mul siiani on ja noh, kannatan teda vaid paaril päeval kuus, kui Eestis kasutan, parem kui Z1, kuid kehvem kui G2. Ärritab telefoni tuim ekraan, kõne peab vastama mitu kord, nö ülesse ikooni libistama. Ilmselt kui ma oleks i5e vahele jätnud, oleks ma sigarahul G2-ga ja viskaks ka iPhone ostjate üle nalja, et seltskonda sulanduda ja end ägedana tunda.
Ma ei ütle, et ükski neist oleks kehv telefon olnud, kuid iOS-iga kõrvuti kasutades lihtsalt ajab iga pisiasi närvi. Kui sa oled samalaadse testi teinud siis kuulan selle tulemusi huviga.
Ahjaa, minuteada pole ükski neist telefonides siiani ka kasutatuna 100 euro kandis vaid kõigi näol tegu nö tippmudelitega.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.07.2014 21:03 
Kasutaja avatar

Kas i4 ja i5 on mõni väga suur erinevus, mis 5e tunduvalt paremaks teeb? Suure iphone kiidulaulu peale uurisin pool tunnikest õepoja 4ja ja selle ajaga küll ühtegi sellist omadust ei avastanud, mis ahvatleks omale ostma. Esimene suur miinus on liiga väike ekraan.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.07.2014 22:30 

.Alar. kirjutas:
Ilmselt ma pean sulle oma tehtud testi tutvustama. Mul oli enne iPhone5-te S2, kõlar hakkas tolmustes oludes krõbisema vist 3 kuuga, lasin korda teha, kasutasin edasi, 3 kuu pärast sama jama, tegin korda ja müüsin maha, võtsin i5-e. Ostsin teiseks telefoniks G2, kasutasin, kuid ei kannatanud seda libedat väliskesta, andsin järgmisel päeval naisele. Naisel sellega kokkujooksmis hädasid piisavalt olnud. Muidugi ei puutu asjasse aga naine pillas G2, mis oli siis juba originaal flip kestas, värske lume sisse, mille all asfalt ja plaks mõra ekraanis. Mis mu iPhone on läbielanud pea kahe aasta jooksul väljas tööd tehes, võid lugeda ülalt. Peale järjekordset siinset vaidlust ostsin endale teiseks telefoniks Z1-e. Proovisin ja töötas suht okeilt, tegin dussi alt telefonikõne jne, et testida, igatahes nädala pärast hangus, kui üritasin kõne vastu viia. Peale paari minutit ärkas ellu, sellest piisas, müüsin maha. Seejärel hankisin HTC One, mis mul siiani on ja noh, kannatan teda vaid paaril päeval kuus, kui Eestis kasutan, parem kui Z1, kuid kehvem kui G2. Ärritab telefoni tuim ekraan, kõne peab vastama mitu kord, nö ülesse ikooni libistama. Ilmselt kui ma oleks i5e vahele jätnud, oleks ma sigarahul G2-ga ja viskaks ka iPhone ostjate üle nalja, et seltskonda sulanduda ja end ägedana tunda.
Ma ei ütle, et ükski neist oleks kehv telefon olnud, kuid iOS-iga kõrvuti kasutades lihtsalt ajab iga pisiasi närvi. Kui sa oled samalaadse testi teinud siis kuulan selle tulemusi huviga.
Ahjaa, minuteada pole ükski neist telefonides siiani ka kasutatuna 100 euro kandis vaid kõigi näol tegu nö tippmudelitega.

okei. võibolla oleneb siis kes milleks telefoni kasutab? ise olen pigem tagasihoidlik kasutaja ja ehk selle mõnevõrra vähem probleeme?kuigi kõnele vastamine peaks nagu igal telefonil töötama :D s2 kukkus mul korduvalt ja korduvalt jäi elama. n5 on samamoodi mitu korda õnnetult kukkund aga elus veel - see vist täitsa joppamise asi iga klotsiga. pole mõtet vaielda ja kõvatada kellel rohkem kukkund :D ei ole teste teinud( omanud kokku 3 nutitelefoni ainult) aga 2 töötavat androidist piisab et mitte vihane kasutaja olla ja osta 600+euri klots. telefoni osas jään siiski arvamusele et kui varem oli iphonel mõnus/kalli maiguline välimus ( klaasist tagus?) ja tõesti võrreldes androidiga jooksis sujuvalt siis nüüdseks ajad muutunud. kunagi kui veel nokiat kasutasin siis mõtlesin kah et iial ei osta lg või sumsangi. aeg muutub,asjad muutuvad.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.07.2014 23:22 

Just 4 record, et kui palju siinsetest õunasõimajatest reaalselt üle 30 minuti mõnda iP katsuda on saanud?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 30.07.2014 00:15 
Kasutaja avatar

Jaanus kirjutas:
Just 4 record, et kui palju siinsetest õunasõimajatest reaalselt üle 30 minuti mõnda iP katsuda on saanud?

Mina, ma ei ütle et õun halb oleks ja samas ma ei kiida teda ka nii palju te seda teha üritate.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 30.07.2014 01:21 

Jaanus kirjutas:

Kogemust üle kahe aasta, läksin Androidile üle ja siiani ei kahetse. Out of the box töötav süsteem on tõesti lollikindel, aga ka äärmiselt piiratud võimalustega.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 30.07.2014 01:37 
Kasutaja avatar

ändi kirjutas:
Kas i4 ja i5 on mõni väga suur erinevus, mis 5e tunduvalt paremaks teeb? Suure iphone kiidulaulu peale uurisin pool tunnikest õepoja 4ja ja selle ajaga küll ühtegi sellist omadust ei avastanud, mis ahvatleks omale ostma. Esimene suur miinus on liiga väike ekraan.

Pigem vastupidi, Iphone eelis on normaalse suurusega ekraan, et ei pea mingit tahvelarvutit kaasas tassima (aga noh see on siin lõputu vaidlus olnud ja jääb selleks). Läbi selle ekraani saab kõik vajaliku tehtud, normaalselt töö tegemiseks on siiski süler, aga jookvalt vajaliku info saab Iphonega ilusti kätte (isegi 4-ga). Ma Iphone saadeski mõtlesin, et kus ma seda kandma hakkan, kuna enne oli nn Sony Ericssoni väiksuse tippmudel W880. Teinekord lauasahtlist avastades vaatad siiani kurbusega, et hea oleks jälle sellise väikse/õhukese vidinaga käia, aga noh enam ilmselt ei oskaks "infosulus" elada.

Signalisatsioonide, mugavusmoodulite, parkimisabide müük ja paigaldus - kõikide autode diagnostika, VAG immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 5201 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 207, 208, 209, 210, 211, 212, 213 ... 347  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis