.Alar. kirjutas:
Ilmselt ma pean sulle oma tehtud testi tutvustama. Mul oli enne iPhone5-te S2, kõlar hakkas tolmustes oludes krõbisema vist 3 kuuga, lasin korda teha, kasutasin edasi, 3 kuu pärast sama jama, tegin korda ja müüsin maha, võtsin i5-e. Ostsin teiseks telefoniks G2, kasutasin, kuid ei kannatanud seda libedat väliskesta, andsin järgmisel päeval naisele. Naisel sellega kokkujooksmis hädasid piisavalt olnud. Muidugi ei puutu asjasse aga naine pillas G2, mis oli siis juba originaal flip kestas, värske lume sisse, mille all asfalt ja plaks mõra ekraanis. Mis mu iPhone on läbielanud pea kahe aasta jooksul väljas tööd tehes, võid lugeda ülalt. Peale järjekordset siinset vaidlust ostsin endale teiseks telefoniks Z1-e. Proovisin ja töötas suht okeilt, tegin dussi alt telefonikõne jne, et testida, igatahes nädala pärast hangus, kui üritasin kõne vastu viia. Peale paari minutit ärkas ellu, sellest piisas, müüsin maha. Seejärel hankisin HTC One, mis mul siiani on ja noh, kannatan teda vaid paaril päeval kuus, kui Eestis kasutan, parem kui Z1, kuid kehvem kui G2. Ärritab telefoni tuim ekraan, kõne peab vastama mitu kord, nö ülesse ikooni libistama. Ilmselt kui ma oleks i5e vahele jätnud, oleks ma sigarahul G2-ga ja viskaks ka iPhone ostjate üle nalja, et seltskonda sulanduda ja end ägedana tunda.
Ma ei ütle, et ükski neist oleks kehv telefon olnud, kuid iOS-iga kõrvuti kasutades lihtsalt ajab iga pisiasi närvi. Kui sa oled samalaadse testi teinud siis kuulan selle tulemusi huviga.
Ahjaa, minuteada pole ükski neist telefonides siiani ka kasutatuna 100 euro kandis vaid kõigi näol tegu nö tippmudelitega.
okei. võibolla oleneb siis kes milleks telefoni kasutab? ise olen pigem tagasihoidlik kasutaja ja ehk selle mõnevõrra vähem probleeme?kuigi kõnele vastamine peaks nagu igal telefonil töötama

s2 kukkus mul korduvalt ja korduvalt jäi elama. n5 on samamoodi mitu korda õnnetult kukkund aga elus veel - see vist täitsa joppamise asi iga klotsiga. pole mõtet vaielda ja kõvatada kellel rohkem kukkund

ei ole teste teinud( omanud kokku 3 nutitelefoni ainult) aga 2 töötavat androidist piisab et mitte vihane kasutaja olla ja osta 600+euri klots. telefoni osas jään siiski arvamusele et kui varem oli iphonel mõnus/kalli maiguline välimus ( klaasist tagus?) ja tõesti võrreldes androidiga jooksis sujuvalt siis nüüdseks ajad muutunud. kunagi kui veel nokiat kasutasin siis mõtlesin kah et iial ei osta lg või sumsangi. aeg muutub,asjad muutuvad.