Esmalt küsiti minu isikut tõendavat dokumenti ja auto asju ei küsitud.. aga siis nähti, et tagumine küljeklaas puru.. (lõhkusin eelmine nädal ära, võtmed jäid sisse) ja küll uuris siis klaasi ja autot.. küsis auto dokumente.. esitasin.. siis tuli probleem, et auto pole minu nimel.. tahtis O/M lepingut.. no sellega läks ikka veidi aega et see leitud sai autost.. aga ilma seda nägemata ei tahtnud kuidagi ära ka minna.. sai siis leitud see leping ja kuna leping on aasta tagasi sõlmitud ja auto enda nimel pole, siis mainis midagi, et peaksin oma nimele vormistama (Kas tõesti on mõni seadus, et O/M leping kehtib mingi aeg?) Selline soovitus tuli nende poolt, et tegelikult võib trahvi ka saada..
Eks kontrollisid autot, et ega varastatud pole.. soovisid lõpuks head päeva ja läksid minema..
Aga ikkagist ajab naerma, et on selliseid tobusid, kes ise ei julge otse näkku öelda
PS! Ma pole eriline liiklushuligaan, aga no tõesti oli vaja seal parkida
Auto mark ei oma tähtsust. Kui sul raha ei ole, et autot enda nimele kirjutada, siis miks sa üldse ostsid omale auto? Või milles probleem?
Ei meeldi mulle siuke eelmise omaniku nimel ringisõitmine. Mina tavaliselt autot müües võtan 5 päeva peale diili auto arvelt maha. Ei huvita.