Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 04.02.2026 12:15

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 5201 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 192, 193, 194, 195, 196, 197, 198 ... 347  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Mobiiltelefonide arutelu
PostitusPostitatud: 08.02.2014 20:01 
Kasutaja avatar

HTC One-ile sai ka nüüd KitKat-i peale. Aru küll ei saa, et midagi muutunud oleks :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.02.2014 20:25 

MDB kirjutas:
HTC One-ile sai ka nüüd KitKat-i peale. Aru küll ei saa, et midagi muutunud oleks :D

ilmselt nagu kõik muud, ei saanud ka see täit funktsionaalsus transparent nuppude ja ülemise notification bari näol jne. Selle sai aint nexus 5 vist.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.02.2014 22:13 

Tellisin ka hiinast kõige odavama digitizeri oma xperia go'le. Ütleme nii et toimib, aga märja sõrmega paneb segast, ei saa vahel aru mida ma seal ekraani peal nühin(originaal toimis hästi). Lisaks kahe sõrmega zoomimine ei tööta enam chrome browseris üldse ning pildigaleriis töötab kuidagi väga kaootiliselt.

Ütleme nii et eesmärk oli lihtsalt odavalt telefon töökorda saada, 10 eurone fix ja ei kurda puuduste üle, sain seda mida maksin. Kuna alles vahetasin töötamise lõpetanud lcd ekraani ära siis ei tahtnud palju raha välja käia ja ei raatsi uut telefoni ka osta.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.02.2014 10:13 
Kasutaja avatar

Six-Fo kirjutas:
Tellisin ka hiinast kõige odavama digitizeri oma xperia go'le. Ütleme nii et toimib, aga märja sõrmega paneb segast, ei saa vahel aru mida ma seal ekraani peal nühin(originaal toimis hästi). Lisaks kahe sõrmega zoomimine ei tööta enam chrome browseris üldse ning pildigaleriis töötab kuidagi väga kaootiliselt.

Ütleme nii et eesmärk oli lihtsalt odavalt telefon töökorda saada, 10 eurone fix ja ei kurda puuduste üle, sain seda mida maksin. Kuna alles vahetasin töötamise lõpetanud lcd ekraani ära siis ei tahtnud palju raha välja käia ja ei raatsi uut telefoni ka osta.

No mul läks päris puruks digitizer kui auto üle sõitis. Ekraan jäi alguses terveks, aga hiljem kui pealmine klaas pehme oli läks displa ka sassi. Läksin nii närvi ja saatsin täie jõuga vasta seina legoks. Siis sõber pakkus enda god , mis kaks nädalat vana, aga sim kaardi pesa katki. Laksisin enda legost emaplaadi ringi ja see elab jälle. Minu rem siis 20€. Vähemalt kõik orig jupid.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.02.2014 23:11 

ei teagi kumba valida, note2 on suurema ekraaniga aga samas midagi muud paremat pole. xperia menüü nagu ei istu eriti.
http://www.gsmarena.com/compare.php3?id ... hone2=4854
kommentaare?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.02.2014 01:20 
Kasutaja avatar

maunts kirjutas:
ei teagi kumba valida, note2 on suurema ekraaniga aga samas midagi muud paremat pole. xperia menüü nagu ei istu eriti.
http://www.gsmarena.com/compare.php3?id ... hone2=4854
kommentaare?

No mdea sony uuem, paremad specid, parem ekraan. Populaarsem. Seal samas gsmarenas ju üks kõrgeima hindega telefon.
Hmm pean emaga mõtlema

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.02.2014 23:37 
Kasutaja avatar

Mul see emt nutipakett 4G netiga ja no kuskil juba üle nädala pole isegi tallinnas 3G saanud rääkimata 4G, ainult see H. Maht ei ole ka kaugeltki täis aga mõtlen, et ise ma kuidagi midagi poleks saanud ju telefonis teha, et nüüd on nii aeglane nett, asi on ikkagi EMT viga ja pöördun sinna? Telefon muidu Htc One

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.02.2014 23:58 

Huvitav et mul sai kuulimiit täis juba nädal tagasi(mul kõige väiksem pakett, pole eriti pakiline 24/7 kiiret netti omada, lihtsalt et mingigi ühendus taskus oleks kui tarvis) aga ikka leheküljed laadivad ennast sigakiiresti ja youtube kannatab ka edukalt vaadata.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.02.2014 01:57 
Kasutaja avatar

Popkala kirjutas:
Mul see emt nutipakett 4G netiga ja no kuskil juba üle nädala pole isegi tallinnas 3G saanud rääkimata 4G, ainult see H. Maht ei ole ka kaugeltki täis aga mõtlen, et ise ma kuidagi midagi poleks saanud ju telefonis teha, et nüüd on nii aeglane nett, asi on ikkagi EMT viga ja pöördun sinna? Telefon muidu Htc One

EMT kohta nüüd ei oska öelda aga ise sõdisin sarnase probleemiga Tele2 tegelastega ning lõpplahendus on see, et isegi Tallinnas esineb neid nö leviauke ning tunnistavad nad ise ka seda. Neid kohti isegi andis otsida, kus oleks suurepärane 3G nett, rääkimata 4G :) .

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.02.2014 01:59 
Kasutaja avatar

No mul oli ostu alguses ilusti kiire nett, Tallinnas oli 3G koguaeg ja enamus aega isegi 4G, Rapla linnas sain isegi 4G vahetevahel aga nüüd kõik kadunud igalpool. Eks peab emt jutule minema, mille eest ma maksan seda siis.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.02.2014 02:29 
Kasutaja avatar

Kas keegi kirjutaks siia adekvaatseid + ja - Samsung Galaxy Androidi ja Lumia Windows Phone kasutusmugavust, rakenduste jms asjade kohta. Valin praegu S3 mini ja Lumia 820 vahel. Hinnad sarnased, ekraanid ühesuurused. Samsungi kasuks räägivad Super AMOLED, võimsam aku, võimsam protsessor, vähem telefoni ümber ekraani (väiksemad telefoni mõõtmed sama ekraanisuuruse kohta). Otseselt varem nutitelli olnud pole, aga näppinud igati Galaxy S3'e ning natuke ka Lumia 720. Ise kaldun Lumia poole, aga veits pelgan pikemas perspektiivis Windows phone, kui ei tea, mis ees ootab. Põhiliselt vaja ikkagi helistada, aga samas ka netti vaja. Muu pole tähtis. Nokial tagumine kaamera parem, aga samas oman peegelkaamerat, nii et see ei omagi tähtsust väga. Mõlemal 4G. Kirjutage kogemusi vms.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.02.2014 03:04 
Kasutaja avatar

Paar sõna ka Cat B15 kohta.
Telefoni nüüd kasutanud paar kolm kuud sihiotstarbeliselt..
Kukkunud mõned korrad käest,ning rinnataskust.,korra ära uputanud isegi.

Ekraanil kriimud,alumiinum korpus kole,kriibitud,tagakaanelt värvkoorub,ekraanil all tolmutäpid,tarkvara nussib,lülitab end pidevalt ise välja,aku kestab paarpäeva aint,kuigi on saanud korraliku laadimist,sisselülitamis nupppu peab ikka jõuga pressima,muidu üldse ei tööta.

Samas samal ajal ostetud ismat rock v5 vms kestab samades oludes ideaalselt,ei mingieid vigu vms.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.02.2014 03:57 
Kasutaja avatar

No nii.
Väsis mu nuppudega telefon lõpuks täiega ära:-D
Silma jäänud järgmised asjad. Sony mingi z lg l9 ja natuke kallim sony zr.
Millist asja soovitate?
Moll peaks olema selline üpris suur ,et ei peaks tähti sihtima

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.02.2014 09:16 

Popkala kirjutas:

Vaata pöörduspunktid üle. Apn siis teisikeeli. Seal äkki mingid wap seaded aktiivseks läinud. Osadel föönidel on seda viga esinend. Kui jah siis kustuta need ära.

Või vali muu operaator...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.02.2014 10:42 

RustyZ kirjutas:
Või vali muu operaator...

Tavaliselt see kõige lollikindlam asi. Siis vana operaator hakkab järsku sulle kõike poolmuidu pakkuma ja teenuse kvaliteedi tase tõuseb järsku tohutult :D

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 5201 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 192, 193, 194, 195, 196, 197, 198 ... 347  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 14 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis