Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 23.08.2025 01:18

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 15309 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 174, 175, 176, 177, 178, 179, 180 ... 1021  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Mis siis täna juhtus? €lame €nnast välja 2011
PostitusPostitatud: 03.03.2011 17:21 

Kaks päeva aresti on räige? :D 65km/h lubatust kiiremini sõites avalikus kohas ja keset päeva vajabki sellist karistust, mis natukene mõtlema ka paneb!
( Ega teinegi mees eriti räigelt ei saanud.)
Ja kuidas sa muidu teed inimestele selgeks LE ning paned nad seda austama? Samamoodi nagu lapsele antakse pahanduse eest rihma, tuleb rakendada karistusi, mis paneb mõtlema inimese enda ning läbi meedia ka teised.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.03.2011 17:31 

Eks siin kehtib reegel, kui julged teha julge ka tunnistada.
Mida sa ikka kaebad või hiljem seal arestis jonnid. Elad üle selle ja kui hästi läheb, siis õpid ka oma vigadest.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.03.2011 17:33 
Kasutaja avatar

Viimasel ajal ongi nii olnud, et viiakse pokri ja järgmisel päeval istung. Sealjuures mitte ainult liikluse koha pealt, vaid ka "öörahu" rikkumise eest jne.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.03.2011 17:41 
Kasutaja avatar

Täna leidsin esimesed 5 eurosenti! :rokibKogule alus tehtud. :D

M:Maki pistikuid!Kui on kellelgil üle välismaiseid münte(ka INGLISMAA!),vanu puukastiga raadioid,audiokassette ,taksofonikaarte,vanu mänguasju(metallauto),Elvaga postkaarte,ka visiitkaarte,siis võib mulle teada anda!KA MAKILINTE!

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.03.2011 17:41 
Kasutaja avatar

Paar päeva pokri on majanduslikus mõttes ikka etem kui mitukümmend tuhat eeki trahvi :D 3 kuud lubadekaotust on jah karm tõsisele striitreisserile aga noh..
Ma istuks küll igakell enne 2 päeva pokris kui maksaks mingi 20k eegist trahvi mida minu seisukorras läheb ilmselt paar aastat, et kokku saada :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.03.2011 17:54 
Kasutaja avatar

Ühele päevale arestis vastab 10 trahviühikut. 30 päeva aresti on maksimaalne lubatud arv päevi

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.03.2011 17:57 

Moose kirjutas:
TMF kirjutas:
Millega sa J2pe tuled ja kuskandis liigelda kavatsed ? Tahaks küll J2pesuguse looma ära näha :D

Ma olen Jäpet isegi näinud kaugelt ja niivõrdkuivõrd tean teda :D

Korralik elumees kes tahab ja oskab kino teha.. lolli aju ära chipitud ja tulemus on käes :D

Peaks olema http://www.youtube.com/watch?v=Mch-p4vMPMs

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.03.2011 18:10 
Kasutaja avatar

mkb kirjutas:
Moose kirjutas:
Paar päeva pokri on majanduslikus mõttes ikka etem kui mitukümmend tuhat eeki trahvi :D 3 kuud lubadekaotust on jah karm tõsisele striitreisserile aga noh..
Ma istuks küll igakell enne 2 päeva pokris kui maksaks mingi 20k eegist trahvi mida minu seisukorras läheb ilmselt paar aastat, et kokku saada :D

Kas pokris istumisele järjekordasid ei pidanud olema? :D

Sittagi, endal kogemus kus 6 matsi ühes kambris. Üks oli purjuspeaga bobcatiga politsei eest proovinud põgeneda ja sai 20 päeva :). Ise maksaks heameelega pigem trahvi, kui sinna uuesti satuks. Aga ega kui oled mitu korda saanud trahvi kiiruse eest, siis kohtuniku ja politsei esindaja arvates need sulle ei mõju, ning tänu sellele kinni lähedki.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.03.2011 18:14 
Kasutaja avatar

El Presidente kirjutas:
Ja täiesti õige teguviis.
Manile, eks see "räige" (oleneb siinkohal sinu subjektiivsusest või objektiivsusest) eeldas mingit korraliku jama ka

mu räige rikkumine seisnes ühes ahvatluses ringteel õhtu kell 11 drifti harjutada. see oli hetkeline ja mitte üht hinge polnd läheduseski. aa rsk tossu oli nii et kaugelt skolniku mehed nägid. enne ringile veendusin et kõik on "puhas" väike kiirendus külg ette ja ringilt maha tulles võtsin kohe kiiruse maha. tee oli valgustatud ja ilmastiku olud olid kaa head. no kurat see nali kestis mul vaid 15 sekki :(

eriti naljakas oli see, et toimus see eelmine aasta sügis. nüüd tehti otsus ja üeldi, mine kunagi.
puhaku jalgu. ma saaks aru jah kui kohe, aga mingi pool aastat hiljem. karm värk jah, "otse roolist".
aa noh nii palju on kogu sellest jamast kasu, et Eestis ma ei julge enam midagi teha :D

Viimati muutis Mani, 03.03.2011 18:19, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.03.2011 19:11 

Mani kirjutas:
Mis toimub? kas politsei, kohtud ja postimees lolliks läind. kas tõesti loodetakse nii liikluskultuuri julmalt parandada.
http://www.tartupostimees.ee/?id=396846
http://www.postimees.ee/?id=396728

ise sain kaa just väga räige karistuse, aga ma loodan et saan edasi kaevata.

Väga õige. Tulebki täiega peeruvahele selliste asjade eest kütta. Egas muidu inimeseloomadele kohale ju ei jõua, et avalikud teed pole see koht kus ralliässa mängida. Pohhui kui sellised vennad ennast kuskile puu ümber sõidavad aga reegliks on pigem see, et sõidetakse mõni süütu inimene hauda.
Sinu loo kohapealt tõesti au ja kiitus, et veendusid, et teisi liiklejaid pole kuid liikluseeskiri kehtib ka siis kui teisi nägemisraadiuses pole. Julged teha, siis ole mees ja kanna ka karistust. :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.03.2011 19:28 

Mani kirjutas:
Mis toimub? kas politsei, kohtud ja postimees lolliks läind. kas tõesti loodetakse nii liikluskultuuri julmalt parandada.

Tsiteeri:
Noormees põhjendas oma rikkumist sellega, et soovis proovida, kas diisliga ikka on võimalik kiirendada.

:D :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.03.2011 19:41 

Mani kirjutas:

Sõber pandi ka pokri kaheks päevaks, kui 2 korda jäi tatilubadega vahele. See suvi saab 3 aastat sellest.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.03.2011 21:00 
Kasutaja avatar

Kui enamusele on 155km/h räige kihutamine siis oleks aeg ehk kusagile pere ja kodu foorumisse ümber kolida? Kurat mul läheb enamustel möödasõitudel ka kiirus sinnakanti. Varsti võisteldakse selle üle kelle auto vähem heitgaase toodab. Masendav.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.03.2011 21:18 
krss kirjutas:
Heigo kirjutas:
Kui enamusele on 155km/h räige kihutamine siis oleks aeg ehk kusagile pere ja kodu foorumisse ümber kolida? Kurat mul läheb enamustel möödasõitudel ka kiirus sinnakanti. Varsti võisteldakse selle üle kelle auto vähem heitgaase toodab. Masendav.
Sa pole ainus ;) . Samas kui ületada kiirust ainult möödasõitudel, siis vahelejäämise võimalus Eestis sisuliselt puudub... pole mul veel 20a jooksul õnnestunud trahvi saada, kui peale möödasõitu kiiruse kohe maha võtad ja viisakalt kuni +5 vahemikus edasi kulged ega muul viisil tahtlikult silma paista.

Mani juhtum on muidugi huvitav, sest vaevalt ta selle ühe auringiga 15sek jooksul driftides üldse kiirust suutis ületada (ärme spidonäidust praegu räägi) ja autot teadlikult libisema lastes oleks ka liiklusohtliku olukorra tekitamine väga kummaline süüdistus. Milles see SÜÜ üldse seisnes? Ebaväärikas liikluskäitumine? :D

Sügisel sai kursavend trahvi , mille eest? Sõitis oma garaazi ette , kasutades seisupidurit. Rakendas seda käega. Ai kurja teisel pool suurt garaazi blokki oli mazda 626. Ära tuligi. Liiklusohtliku olukorra tekitamine , mida oleks saanud vältida (sulgudes oli : tolm , kivid) Ja olemas.

Üles

PostitusPostitatud: 03.03.2011 21:29 
Kasutaja avatar

VOC kirjutas:
Sügisel sai kursavend trahvi , mille eest? Sõitis oma garaazi ette , kasutades seisupidurit. Rakendas seda käega. Ai kurja teisel pool suurt garaazi blokki oli mazda 626. Ära tuligi. Liiklusohtliku olukorra tekitamine , mida oleks saanud vältida (sulgudes oli : tolm , kivid) Ja olemas.

Ega see kursavend ei olnud juhuslikult ennem juba kohalikele konstaablitele pinnuks silmas? Igal jutu on mingi taust. Minu kogemus on, et kui ennem oled normaalne kodanik olnud, siis ikka tühja koha pealt käsi ei väänata ja kinni ei panda.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 15309 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 174, 175, 176, 177, 178, 179, 180 ... 1021  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 7 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis