Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 29.03.2026 02:21

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 5201 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 157, 158, 159, 160, 161, 162, 163 ... 347  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Mobiiltelefonide arutelu
PostitusPostitatud: 10.11.2013 13:06 
Kasutaja avatar

Täitsa perses! 170lk on suudetud jahuda, millise telefoniga eelistab keegi helistada.

Ise eelistan IPhone ja ei saa aru neist, kes siin silmad punnis püüavad tõestada, et mõni alternatiiv sellele ka enamvähem kasutatav on :kill

Viimati muutis Roudreidz, 10.11.2013 13:07, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.11.2013 13:07 

Aular kirjutas:
siag kirjutas:
No kirjuta kasvõi google otsingusse fastest smartphone, uni on ja ei viitsi neid benchmarke välja tooma hakata. Mängude mängimiseks mul on kodus 4k eest kokku pandud komplekt, nii et cod ghosti ei pea iphonega mängima.

Mis sul on läbi 2 korruse veetud vesijahutus arvutile ja ülekullatud case , et 4kd maksis ?
1k eest saab juba lõdva randmega sellise arvuti mis ghosti vabalt jooksutab.

Olen ka viimasel ajal iphone peale mõtlema hakanud. Kuid samamoodi näen takistust selles pisikeses ekraanis. 5" on minumeelest täiesti paras, mulle sobiks isegi mõned nullkoma tollid suurem.

Jah, 4k eest mul on läbi 2 korruse veetud vesijahutus. :D Vaevalt ma arvuti ghostsi silmaspidades ehitasin :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.11.2013 13:41 
Kasutaja avatar

siag kirjutas:
Aular kirjutas:
siag kirjutas:
No kirjuta kasvõi google otsingusse fastest smartphone, uni on ja ei viitsi neid benchmarke välja tooma hakata. Mängude mängimiseks mul on kodus 4k eest kokku pandud komplekt, nii et cod ghosti ei pea iphonega mängima.

Mis sul on läbi 2 korruse veetud vesijahutus arvutile ja ülekullatud case , et 4kd maksis ?

Olen ka viimasel ajal iphone peale mõtlema hakanud. Kuid samamoodi näen takistust selles pisikeses ekraanis. 5" on minumeelest täiesti paras, mulle sobiks isegi mõned nullkoma tollid suurem.

Jah, 4k eest mul on läbi 2 korruse veetud vesijahutus. :D Vaevalt ma arvuti ghostsi silmaspidades ehitasin :)

Pole küll arvuti teema , aga mis sa selle 4k eest sinna kasti sisse ostsid?
Nagu ma lugenud olen , siis oled ka sina suur õuna fänn , miks mitte siis kohe mingi 27" mäkk osta? saab ka odavamalt kui 4kd :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.11.2013 13:58 

Aular kirjutas:
siag kirjutas:
Aular kirjutas:
siag kirjutas:

Nagu ma lugenud olen , siis oled ka sina suur õuna fänn , miks mitte siis kohe mingi 27" mäkk osta? saab ka odavamalt kui 4kd :D

Alienware raalid on sellises hinnaklassis vist..

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.11.2013 14:10 

Aular kirjutas:
siag kirjutas:
Aular kirjutas:
siag kirjutas:

Hmm, mis seal siis on: 4k ei ole muidugi ainult kasti hind, sinna kuuluvad ka monitor ja hiir.

Ma pole suur õuna fänn. Või noh, olen, aga ainult telfoni ja läpaka koha pealt. Mängud/tööjutud ikka suuremalt osalt PC peal. No sinna 4k sisse kuulub ka monitor, hiir jne.

Sees GTX Titan, 16gb G-skill ripjaw DDR3, Fatal1ty emaplaat, 6tb hdd, 512 ssd, 1000w Corsair HX toide, i5 3570k prose, anteci korpus, 24 tolline monitor, steelseries sensei hiir, jne jne jne. Sinna juurde veel igast klaviatuurid ja hiirematid ja pudi-padi, pluss jahutus ja hinnaks tuli vist 3800 millegagi nii umbes aasta tagasi.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.11.2013 15:16 
Kasutaja avatar

No see peaks mängima küll , aga kui eriline nolifer ei ole , siis pigem oleks mingi valmis rüperaali ost :D
Aga kui raha mujale paigutada pole , siis miks mitte :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.11.2013 15:42 

On rüpekas olemas küll, aga no mängin ajaviiteks igast jama ja rüpekaga väga ei kannata, juba ekraani suuruse pärast. Veel pelan üpris heal tasemel CSS, väheke ka Go-d.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.11.2013 20:39 
Kasutaja avatar

Igatahes minu Z1 omamine jäi nädalvahetuse pikkuseks, no ei meeldinud kuidagi võrraldes G2-ga see. Ekraan oli kehvem, UI oli kehvem, aku oli kehvem, ekraani suurus vs telefoni oma suuruse suhe oli kehvem. Igatahes müüsin peale kilede eemaldamist nädalavahetuse jagu kasutamist, dušši all helistamist ja Youtube-i videote vaatamist ta 80 eurot kallimalt maha, kui ma ta ostsin. Seega minu saaga jätkub.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.11.2013 21:53 

.Alar. kirjutas:
Igatahes minu Z1 omamine jäi nädalvahetuse pikkuseks, no ei meeldinud kuidagi võrraldes G2-ga see. Ekraan oli kehvem, UI oli kehvem, aku oli kehvem, ekraani suurus vs telefoni oma suuruse suhe oli kehvem. Igatahes müüsin peale kilede eemaldamist nädalavahetuse jagu kasutamist, dušši all helistamist ja Youtube-i videote vaatamist ta 80 eurot kallimalt maha, kui ma ta ostsin. Seega minu saaga jätkub.

Muidu nagu täitsa ok jutt, aga mis on nii tähtsat et dushi all helistada või ei taha ma teada ning kuulub see kategooriasse "hea ona on tähtsam kui telefoniarve pärast muretsemine"?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.11.2013 21:54 
Kasutaja avatar

Kontrollisin telefoni veekindlust, reklaamides heliseb ka Sony veeklaasis :D Ja noh, kes tänapäeval määratud kuumaksete juures telefoniarve pärast muretseb? Peale kõnekaardimeeste muidugi.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.11.2013 22:02 

.Alar. kirjutas:
Kontrollisin telefoni veekindlust, reklaamides heliseb ka Sony veeklaasis :D Ja noh, kes tänapäeval määratud kuumaksete juures telefoniarve pärast muretseb? Peale kõnekaardimeeste muidugi.

Ma vihjasin pigem telefonidele mida hilja õhtul napis riides neiud telekas reklaamivad. Räägi neile oma määratud kuutasust :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.11.2013 20:31 

Pilt

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.11.2013 16:39 

Tellisin Google Chromecasti et androidm aparaate televusserdusega ühendada. Vaatame kuidas toimib. Endal mobiilsetel seadmetel hdmi ei ole ja dlna pole telekal niiet peaks aitama.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.11.2013 14:53 

Alles hiljuti tuli Google Play poodi selline rakendus nagu "CynagenMod Installer"
https://play.google.com/store/apps/deta ... d.oneclick

See tähendab, seda, et mõne klikiga saad oma telefoni ära root'ida, muu teeb rakendus sinu eest ise ära. Juutuubis on isegi samm sammult ette näidatud, mis ja kuidas sa tegema pead. Paistab, et asi on üsna lihtsaks tehtud. Kahjuks on ta küll suhteliselt vähestele telefonidele hetkel saadav.
Tundub päris huvitav, tahaks ära proovida lähiajal.

Kuidas selline asi garantiid mõjutab, oskab keegi rääkida?
Nagu ma aru olen saanud, siis telefonil rom'i, kernel'it jms. torkima hakkad, siis võid garantiiga hüvasti jätta, juhul kui garantiisse saatmise ajaks telefoni originaaliks tagasi ei tee, nii et keegi aru saaks.
Aga sel puhul on tegu sisuliselt Google Play rakendusega, mis seisukoht sellega võetakse - muutub garantii kehtetuks või ei?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.11.2013 14:59 

Ikka muutub kehtetuks jah. Üldiselt peaks see installer üsna lollikindel kraam olema. Aga kui sul peaks olema mingil põhjusel vaja garantiise minna, siis moditud softiga saadetakse sind kuu peale. Originaalsofti sa ilmselt CM installeriga peale ei saa, seega tuleb garantiisse minekuks laadida kuidagimoodu originaal peale, millega võid asjad ära käkkida kui asja ei mõika. Meie operaatoreid ja garantiitegelasi ei huvita ilmselt ka, et CM-i taga on korralikud developerid jne. Kui asi tehaseseades pole, siis taod oma rahast asjad kinni.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 5201 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 157, 158, 159, 160, 161, 162, 163 ... 347  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 16 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis