Aular kirjutas:
siag kirjutas:
Aular kirjutas:
siag kirjutas:
No kirjuta kasvõi google otsingusse fastest smartphone, uni on ja ei viitsi neid benchmarke välja tooma hakata. Mängude mängimiseks mul on kodus 4k eest kokku pandud komplekt, nii et cod ghosti ei pea iphonega mängima.
Mis sul on läbi 2 korruse veetud vesijahutus arvutile ja ülekullatud case , et 4kd maksis ?
1k eest saab juba lõdva randmega sellise arvuti mis ghosti vabalt jooksutab.
Olen ka viimasel ajal iphone peale mõtlema hakanud. Kuid samamoodi näen takistust selles pisikeses ekraanis. 5" on minumeelest täiesti paras, mulle sobiks isegi mõned nullkoma tollid suurem.
Jah, 4k eest mul on läbi 2 korruse veetud vesijahutus.

Vaevalt ma arvuti ghostsi silmaspidades ehitasin

Pole küll arvuti teema , aga mis sa selle 4k eest sinna kasti sisse ostsid?
Nagu ma lugenud olen , siis oled ka sina suur õuna fänn , miks mitte siis kohe mingi 27" mäkk osta? saab ka odavamalt kui 4kd

Hmm, mis seal siis on: 4k ei ole muidugi ainult kasti hind, sinna kuuluvad ka monitor ja hiir.
Ma pole suur õuna fänn. Või noh, olen, aga ainult telfoni ja läpaka koha pealt. Mängud/tööjutud ikka suuremalt osalt PC peal. No sinna 4k sisse kuulub ka monitor, hiir jne.
Sees GTX Titan, 16gb G-skill ripjaw DDR3, Fatal1ty emaplaat, 6tb hdd, 512 ssd, 1000w Corsair HX toide, i5 3570k prose, anteci korpus, 24 tolline monitor, steelseries sensei hiir, jne jne jne. Sinna juurde veel igast klaviatuurid ja hiirematid ja pudi-padi, pluss jahutus ja hinnaks tuli vist 3800 millegagi nii umbes aasta tagasi.