Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 29.03.2026 02:21

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 5201 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 156, 157, 158, 159, 160, 161, 162 ... 347  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Mobiiltelefonide arutelu
PostitusPostitatud: 08.11.2013 14:35 
Kasutaja avatar

So what, ma vaatan oma märtsis 6 aastaseks saavale tütrele sama asja. Vaadates, et millise oskuslikusega ta mu iPadi kasutab siis on igati loogiline jätk ta enda aparaat. Loomulikult peab selle kasutamisaeg piiratud olema ja mitte laskma lapsel selle taga elada.

Mina sai igatahes uue Z1 omanikuks, hetkel ei oska suurt miskit arvata. Suureks plussiks see kerge veekindlus.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.11.2013 22:20 
Kasutaja avatar

Vast maha ei lüüa, nimelt olen ise samuti nutika ostmise lainel sest eelmine 15 eurine nn säästutelefon andis peale 3 aastast tubli tööd saba.
Põhiline oleks uuel telefonil hea internet, korralik kaamera ja kindlasti hea kõlar (kuulmine halb) ning hinnaklass võiks jääda 500euri piirile. Tuttavad soovitavad sony poole vaadata just selle tolmu ja veekindluse poolest.
Aga mida soovitakse teie?

Ette tänades,
Kaido

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.11.2013 22:27 

ralli2ss kirjutas:
Vast maha ei lüüa, nimelt olen ise samuti nutika ostmise lainel sest eelmine 15 eurine nn säästutelefon andis peale 3 aastast tubli tööd saba.
Põhiline oleks uuel telefonil hea internet, korralik kaamera ja kindlasti hea kõlar (kuulmine halb) ning hinnaklass võiks jääda 500euri piirile. Tuttavad soovitavad sony poole vaadata just selle tolmu ja veekindluse poolest.

Ette tänades,
Kaido

Kui tahad aegumatu disainiga aastaid korralikult töötavat telefoni, siis osta iPhone 4S.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.11.2013 23:48 

Mul jäi just 1 4s üle seoses 5s ostuga. Aga sel 4s on ekraanil 1 mõra, pole vahetada lasknud, sest ei ole kasutamist seganud.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.11.2013 06:53 

Nexus 5.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.11.2013 18:02 

Jaanus kirjutas:
ralli2ss kirjutas:

Ette tänades,
Kaido

Kui tahad aegumatu disainiga aastaid korralikult töötavat telefoni, siis osta iPhone 4S.

Selle raha eest saab ka tutika iPhone 5Ci (Apple foorumist). Sisu tiba parem, kui 5'l ja korpus maitse asi, aga mugav.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.11.2013 19:10 

Mul on omal ka 5C, aga mõtlesin, et 4S on odavam ja tegelikult ilusam samuti.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.11.2013 21:11 
Kasutaja avatar

Aga palju kellelgi on kogemusi nt Sony Xperia V-ga?
Ma arvatavasti lähen nagunii Elisast ostma, sest nagunii vaja siis mingi enamvähem normaalne liitumine ja pakett valida.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.11.2013 01:30 

Marto. kirjutas:
Iphone võta siis kui tahad olla "popp" või siis tõesti kasutadki ainult helistamiseks ja meilideks (samas milleks üldse nii palju siis kulutada?) ning midagi ei taha või ei mõista näppida ega muuta.

Erinvates foorumites saavad Apple tooted androidi kasutajatelt ikka pidevalt peapesu ja mulle on jäänud mulje et iPhone pole ammu juba popp või pole seda kunagi olnudki.

Nii androidi kui ka iOS telefoniga saab helistada, lugeda meile ja kasutada kõiki enimlevinud appe. See ongi minu arvates umbes 95% nutitelefondide kasutajatest. Ülejäänud "patsiga" 5% jaoks on tõesti android must have valik. Muidugi on see 5% ka tavaliselt kõige aktiivsem IT-teemaliste foorumite külastaja.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.11.2013 02:52 

Siis vabandust, aga mida te oma androididega teete, mida ma oma 5s-iga teha ei saa? Tooge palun siia näiteid ja lõpetame selle lolli möla ära. Helistamine ja meilid on ikka väga mööda nutitelefoni kasutus.

Oma iphone kasutan taskuarvutina, kellana, trennis/rattasõidul muusika kuulamisel, sportstrackeriga workoutide logimisel, rattasõidu teekondade logimisel, kasutan utorrent remote, facebooki, raskulambina, navigaatorina, dropboximiseks, instagrami, twitterit, kalendrina jne jne jne . Ja olen justnimelt ainult see tavaline kasutaja. Mida te oma androididega teete?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.11.2013 03:28 

Marto. kirjutas:
enda kiirelt modifitseeritud list sinu omast:
taskuarvutina, kellana, juutuubist muss telekasse, sportstrackeriga workoutide logimisel, waze alati autoga sõites / või siis torquepro + obd eml237, utorrent, facebook / chat, taskulambina, dropbox, kalendrina, äratusena , telekapuldi asemel tihti , lihtsalt net/foorumid , meilid , vahest helistamine/sms , pangamaksed suht kõik telefonis appiga + mobiilID

kui sellest suurem osa oleks iphonel teostamatu siis tuleks need andunud fännid üleüldse otse saata raviasutusse seega on loogiline, et suuremosa töötavad mõlemal platvormil (kuid kahjuks mitte WPl). pigem tuleb mängu see kõik muu:

siia juurde igasugu "widgetid" mis on erinevatel avakuvadel kas livena või updateb vajutades või siis lihtsalt shortcutid , et ei oleks üks pikk rida applistina. lisaks siis loomulikult custom launcher ja tasker. ilma korraliku file managerita ei suudaks üldse olla (minuteada iphonel pole võimalik?).
lock screenile asjade lisamine ja custom klaviatuurid näiteks kah. vaja mingi fail või lugu telefoni panna? viska kaabel külge ja kopi "kettale".

ja no igasugu programmijuppe mida saab piiramatult (netist leides) installeerida (jah pira on tore ning ilma ei kujutaks ette). olgu see siis igo primo koos regio kaardiga.

Pole kahjuks ei ühe ega teise "paadunud fänn" , aga tuleb mainida, et olen omanud kasutanud ka androidi tippmudeleid ja vähemalt telefoni koha pealt siiani apple valinud. Kiire/lihtne/arusaadav. Ainuke androidi asi, mida kasutan, on boxee box, heaks pean teda sellepärast, et mängib enamuse filmiformaatidest pluss ilma jamamata ka image failid otse arvutist telekasse. Teine asi n, et saan Iphonest telekasse live streami teha, kas piltide, muusika või videote näol.

E: Jätame ka vahele selle, et 5s on 2x väiksemad näitajad, kuid siiski on igas asjas vaieldamatult kiirem, kui snapdragoniga varustatud androidid. Ja selle rootimise ja custom romid jätame tõesti vahele, sest tavakasutajatel pole sellega mitte mingit pistmist. Samamoodi saab jailbreakida iphonesid ja teha veel mustmiljon asja, on isegi android iphonel tööle pandud, aga see kõik pole tavakasutajale.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.11.2013 03:43 

No kirjuta kasvõi google otsingusse fastest smartphone, uni on ja ei viitsi neid benchmarke välja tooma hakata. Mängude mängimiseks mul on kodus 4k eest kokku pandud komplekt, nii et cod ghosti ei pea iphonega mängima.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.11.2013 03:45 

Ja see ekraani suurus on minu puhul pigem pluss kui miinus.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.11.2013 04:16 
Kasutaja avatar

siag kirjutas:
No kirjuta kasvõi google otsingusse fastest smartphone, uni on ja ei viitsi neid benchmarke välja tooma hakata. Mängude mängimiseks mul on kodus 4k eest kokku pandud komplekt, nii et cod ghosti ei pea iphonega mängima.

Mis sul on läbi 2 korruse veetud vesijahutus arvutile ja ülekullatud case , et 4kd maksis ?
1k eest saab juba lõdva randmega sellise arvuti mis ghosti vabalt jooksutab.

Olen ka viimasel ajal iphone peale mõtlema hakanud. Kuid samamoodi näen takistust selles pisikeses ekraanis. 5" on minumeelest täiesti paras, mulle sobiks isegi mõned nullkoma tollid suurem.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.11.2013 12:25 

Täiesti pekkis, iga mingi 3e lehe tagant hakkab uuesti ja uuesti see iphone vs android teema :D

Maitse asi noh, saage aru.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 5201 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 156, 157, 158, 159, 160, 161, 162 ... 347  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 16 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis