Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 28.03.2026 21:38

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 5201 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 146, 147, 148, 149, 150, 151, 152 ... 347  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: 18.10.2013 08:24 

MDB kirjutas:
Kui tahvelarvuti on androidiga, siis ei ole see asendus sülearvutile. Windows 8 puhul ehk on teisiti.
Probleem tekib näiteks mõne netipangaga, kus java põhine aken peaks koodi küsima. Võimalik, et see on lihtsalt teostatav, kuid mina veel lahendust ei ole leidnud, vähese otsimisega.

Vaidlen igatepidi vastu. Endal on juba kuu aega ainult tablet sest läppar jäi vedeliku alla. Kõik saab tehtud, netipankade jaoks on äpid ja siiamaani on töötanud ka netipank brauseriga, zero probleem.
Ma muidugi ei kirjuta diokumente ja ei tee exceli tabeleid ka. Kui klaviatuur juurde võtta igaksjuhuks kel vajsa kooliasju teha jne siis asendab vabalt, eriti 10 tolline. Ka mänge on omajagu.
Asi ei asenda siis kui oled suurematsorti kooder, häkker, videotöötleja, audiofiil jne oled siis ei asenda. Tavainimesel aga asendab ja on vägagi mugav. Algus vajab harjumist.

Pange tähele - aasta pärast liigub tahvleid pea igas peres. Praegugi on juba see suht massikaup. Tuleb osta ainult korralik aparaat, mitte prisma letilt kilohinnaga.

Üles
 Profiil  

Teema pealkiri: Re: Mobiiltelefonide arutelu
PostitusPostitatud: 18.10.2013 10:33 

Marto. kirjutas:
Enne pead muidugi seadistama - päris lampi ei hakka tööle (kui just samasugune juba "installitud" pole).

Panin poes suvalisi telekaid tööle sellega. Telekas peab lihtsalt olema välja lülitatud, kui alustad.
Ise võtsin selle teistest tugevama korpuse pärast.
Info sain võrdlustest.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.10.2013 12:45 

Marto. kirjutas:
Otseselt tahvliks ma seda ei nimetakski kuna peal on ju windows 8 siis on ta sisult ja "oskustelt" täpselt läppariga võrdne - ainukene probleem tekib riistvaraliselt jõudluse poolest aga see juba puhtalt too lugu, et milleks kasutad. kuigi prose/mälu/"ketas" on täiesti okkebroo - lihtsalt videokaart pole teab mis hea.
foto/videotöötlus ja mängimine pole just ilmselt väga tugevad küljed sellisel asjal :D

Kui sul on tahvlil kiri Windows 8, siis peab hoolega jälgima, mis versioon täpsemalt. RT puhul ei ole see läppari poolegi üldse. Kõik süsteem väga piiratud.

Üles
 Profiil  

Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: 18.10.2013 21:08 

mastr kirjutas:
Marto. kirjutas:
Otseselt tahvliks ma seda ei nimetakski kuna peal on ju windows 8 siis on ta sisult ja "oskustelt" täpselt läppariga võrdne - ainukene probleem tekib riistvaraliselt jõudluse poolest aga see juba puhtalt too lugu, et milleks kasutad. kuigi prose/mälu/"ketas" on täiesti okkebroo - lihtsalt videokaart pole teab mis hea.
foto/videotöötlus ja mängimine pole just ilmselt väga tugevad küljed sellisel asjal :D

Kui sul on tahvlil kiri Windows 8, siis peab hoolega jälgima, mis versioon täpsemalt. RT puhul ei ole see läppari poolegi üldse. Kõik süsteem väga piiratud.

Just, RT on lollus. Müüakse ka full win8 tahvleid. Nt asus vivotab

Üles
 Profiil  

Teema pealkiri: Re:
PostitusPostitatud: 18.10.2013 21:16 
Kasutaja avatar

RustyZ kirjutas:
MDB kirjutas:
Kui tahvelarvuti on androidiga, siis ei ole see asendus sülearvutile. Windows 8 puhul ehk on teisiti.
Probleem tekib näiteks mõne netipangaga, kus java põhine aken peaks koodi küsima. Võimalik, et see on lihtsalt teostatav, kuid mina veel lahendust ei ole leidnud, vähese otsimisega.

Vaidlen igatepidi vastu. Endal on juba kuu aega ainult tablet sest läppar jäi vedeliku alla. Kõik saab tehtud, netipankade jaoks on äpid ja siiamaani on töötanud ka netipank brauseriga, zero probleem.
Ma muidugi ei kirjuta diokumente ja ei tee exceli tabeleid ka. Kui klaviatuur juurde võtta igaksjuhuks kel vajsa kooliasju teha jne siis asendab vabalt, eriti 10 tolline. Ka mänge on omajagu.
Asi ei asenda siis kui oled suurematsorti kooder, häkker, videotöötleja, audiofiil jne oled siis ei asenda. Tavainimesel aga asendab ja on vägagi mugav. Algus vajab harjumist.

Pange tähele - aasta pärast liigub tahvleid pea igas peres. Praegugi on juba see suht massikaup. Tuleb osta ainult korralik aparaat, mitte prisma letilt kilohinnaga.

Võimalik jah, kuid minu pank sellist asja ei paku. Õigemini mobiiliga audentimine on olemas küll.
Minu tahvel seisab riiulis ja kogub tolmu. Galaxy Tab2. Puhkuse aeg kasutan aktiivsemalt, ei pea läpakat kaasa tassima.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.10.2013 02:53 
Kasutaja avatar

Nillisin siin Nokia 515-te, aga kui hakkasin vaatama, mis sama raha eest saab, siis nagu ei kutsu enam ostma. Nt. Lumia 520 on halb valik 149€ eest? Mida asjalikumat võiks samas hinnaklassis osta?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.10.2013 10:17 

MDB kirjutas:
RustyZ kirjutas:
MDB kirjutas:

Võimalik jah, kuid minu pank sellist asja ei paku. Õigemini mobiiliga audentimine on olemas küll.
Minu tahvel seisab riiulis ja kogub tolmu. Galaxy Tab2. Puhkuse aeg kasutan aktiivsemalt, ei pea läpakat kaasa tassima.

Tab2 on pigem siuke lastele mõeldud odav junn. Aeglane jne. Prooci uuemaid JB tahvleid. Lausa lust.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.10.2013 18:44 
Kasutaja avatar

Minule on see piisavalt kiire ja uut ei ole mõtet proovida. 500 eurot võib niisama ka riiulile tolmu koguma panna, väärtus vähemalt jääb alles.
Põhiliselt kasutan tahvlit navigatsiooniks, WAZE on väga 10 tollisel ekraanil :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.10.2013 19:16 
Kasutaja avatar

Nende kallima otsa tahvlite raha eest saab juba korraliku läpaka osta. Ma ei saa nagu aru, miks 500 eest osta mingi poolik toode, kui sama raha eest saaks kiire ja v6imeka sylearvuti...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.10.2013 19:48 
Kasutaja avatar

Millest sa aru ei saa?
Mugavus maksab!

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.10.2013 19:52 
Kasutaja avatar

ErgoK kirjutas:
Nende kallima otsa tahvlite raha eest saab juba korraliku läpaka osta. Ma ei saa nagu aru, miks 500 eest osta mingi poolik toode, kui sama raha eest saaks kiire ja v6imeka sylearvuti...

Kui käid interneeduses, vahid youtubet, foorumid, lehed. Siis miks osta läpakas. Mul ka tahvel läpaka asemel. Päris sama hea poel aga hea mugav kaas vedada+ pikalt kestev aku. Mul mängib tahvel veel autos ka muusikat.
Lisaks koos klaveriga, kui vaja saab mugavalt trykkida. Klaveril ka USB auk.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.10.2013 20:28 
Kasutaja avatar

Tahvelarvuti just ongi kasulik, kui reisimist palju ja vaja meelelahutust või tööd kaasas kanda. Kodus on ikka mugavam arvuti. Tahvelarvuti aku oli ka üks põhjustest miks see sai soetatud, väike ja samas piisavalt suur.
Samas läpaka aku peab internetti kasutades rohkem kui 10 tundi vastu ja "airplane mode" pikendab seda 18 tunnini.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.10.2013 20:29 
Kasutaja avatar

Näppisin täna poes Lg G2-te. Krdi naljakas on need tagaküljel asuvad nupud, et neid normaalselt käsitseda siis peab selline Klitško käsi sul olema. Näppisin ja näppisin, isegi hakkas meeldima aga siis avastasin, et 5.2 tolli ja panin ära ilusti :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.10.2013 20:57 

.Alar. kirjutas:
Näppisin täna poes Lg G2-te. Krdi naljakas on need tagaküljel asuvad nupud, et neid normaalselt käsitseda siis peab selline Klitško käsi sul olema. Näppisin ja näppisin, isegi hakkas meeldima aga siis avastasin, et 5.2 tolli ja panin ära ilusti :D

Kusjuures uus ja hea lahendus LG poolt. Imo on mugav.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.10.2013 21:09 

kus poes väljas näppimiseks oli? lg g2

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 5201 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 146, 147, 148, 149, 150, 151, 152 ... 347  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 9 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis