Täna juhtus see, et jälle suudavad inimesed mind üllatada. 10k kuus EI OLE müstiline läbisõit Eestis. Pigem tundub, et need 2000km mehed on ise natuke peast soojad. Taksoga tuleks mõistlikum ju. Kui inimesele meeldib sõita siis miks ta peaks seda tagasi hoidma? Minu rekord isikliku autoga on 12k kuus. Tööautoga ca 20k kuus. Olen ma nüüd friik ja peaks ravile minema? Keegi mainis siin, et 10k kuus on 270km päevas. Ühe päeva käin Tallinnas ja natuke siin seal ka juurde. See teeb ca 540km. Selle jaoks kulub pool päeva. Ja järgmise päeva istun ma jalad seina peal ja ei katsu autot näpuotsagagi. Ja nii see 10 000km kuus tulebki. Ja jumal hoidku kui keegi veel välismal elab, kus 200 km edasi ja 200km tagasi on normaalne kaugus töölkäimiseks. Auto on sõitmiseks mitte maja ees istutamiseks. Pole vaja jälle vinguda iga mõlgikese pärast kui 3 päeva keegi ei liiguta ka autot kusagil paneelelamute vahel. Naine jookseb samamoodi minema kui läbisõitu ei tule...
Kui juba väljaelamiseks läks siis kõige haigemad inimesed on autoostjad, kes arvavad, et nad on meeletud spetsialistid, kuigi reaalsuses pole näpud õli näinudki. Kõige idikamad inimesed üldse, kes maailmas on. Antud kogemus pole isiklik kuna mina pole tüki aega autosid müünud ja ei kavatse ka.
Sain välja elada. Tänan tähelepanu eest