Kunagi sai moepärast tõmmatud helesinist Barclayd, nii umbes 8-9klassis käies. Kõikjale sai pakki kaasa veetud ning igal hetkel pakiga vehitud, kuna nii olid ju laksust ´´tegija´´. Teised tõmbasid samalajal LM ja sellist kraami ning jõle uhke tunne oli alati tüdrukutele suitsu jagada

Samuti sai käidud ka vahetundide ajal suitsu tegemas ja puha. Kui aga ilmad külmaks läksid siis ei viitsinud-tahtnud enam õue külmetama minna, ning sinna jäi ka minu suitsuarmastus. Viimaste aastate jooksul olen aastas vast 1 suitsu tõmmanud, veendumaks kui vastik see küll on. Eriti häirib see hais mis kätele jääb, samuti toss ajab südame pahaks.
Autos tõmmata ei luba kellelgi. Pidevalt käib vingumine stiilis ´´nahksisu ei võta haisu sisse ja ega ma lasen akna alla ja viskan koni välja juu´´.
Suguvõsast on enamik mehi vähemalt 10a suitsetanud igapäevaselt ning seejärel päevapealt mahajätnud, ilma mingite abivahenditeta (ala plaastrid või tabletid vms).
Vesipiibu fänn ei ole, vahest tõmmanud ikka ja värki, aga minule see mingit funni ei paku.
Kallist sigarit võib teinekord proovida, aga ostma ei kipu kuna rahast kahju.
Joogisena ei kipu samuti suitsu tõmbama... Pigem kipun sõbrannadele helistama ning rääkima juttu maast ja ilmast.