Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 23.08.2025 01:49

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 15309 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113 ... 1021  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Mis siis täna juhtus? €lame €nnast välja 2011
PostitusPostitatud: 09.02.2011 21:16 
Kasutaja avatar

krss kirjutas:
Otsin just hoone ehitajat, st teenust projektist kuni võtmeteni. Suured firmad, kes varem asju odavalt teinud, ütlevad ära, et ühe maja tegemine on neile liiga väike ettevõtmine :? . Mulle piisaks tõesti ühest, ei ole vaja ega ole rahagi terve linnaosa jagu. Masu täielikult möödas juba, kui tööd ei taheta ja raha ei kõlba? Oskab keegi soovitada suuremaid ehitusettevõtteid, kes vaevuks ka ainult ühe hoone pärast end liigutama, soovitavalt muidugi mõistliku hinnaga?

Ehitusfoorumis tasub ikka siblida. Saab hindade ja tegijate kohta nii mõndagi teada. Ja tee sinna oma teema tööpakkumiste ja hinnapäringu alla. Kui sa sealt konkreetset firmat ei leiagi siis pilt üldiselt tegijatest saab selgemaks. Kui pakkumise teeb miski luhvtivend, tuleb see üsna kindlasti seal sinu teema vastuste all välja. s.t teised foorumikasutajad näägutavad vale pakkuja surnuks vms :D

Samuti vaata http://www.hange.ee ja http://www.leia.ee

Kui väidad, et ehitusfirmad ütlevad tööst ära, siis ei oska soovitada küll kedagi :) Ehitusbuumi ajal rabas küll iga firma nii palju objekte kokku, kui vähegi võimalik :D Aga noh....eks kate nendele väiksematele töödele tol ajal tuli suurematelt objektidelt.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.02.2011 22:25 
Kasutaja avatar

plekkvelg kirjutas:
IRLi küsitluse "nänn" toodi just uksetaha :D

Said oma sallikese või kindapaari kätte? Tahaks ka salli saada, kui nad ei suuda seda väikest lubadust täita, siis mis veel valimislubadustest saab.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.02.2011 22:25 

krss kirjutas:
Otsin just hoone ehitajat, st teenust projektist kuni võtmeteni. Suured firmad, kes varem asju odavalt teinud, ütlevad ära, et ühe maja tegemine on neile liiga väike ettevõtmine :? . Mulle piisaks tõesti ühest, ei ole vaja ega ole rahagi terve linnaosa jagu. Masu täielikult möödas juba, kui tööd ei taheta ja raha ei kõlba? Oskab keegi soovitada suuremaid ehitusettevõtteid, kes vaevuks ka ainult ühe hoone pärast end liigutama, soovitavalt muidugi mõistliku hinnaga?

Tegelikult ei tohi küsida üle 50% ettemaksu, see on seadusega paika pandud. Enamik töid muidugi tehakse tõesti vastavalt etappidele, mis on toodud ka välja hinnapakkumises. Ei ütleks küll, et suured firmad = suuremad soodustused materjali kulus. Kui sul on huvi, siis võta minuga ps-i teel ühendust, millist soovid,kuhu jne, annan sulle korraliku ehitusfirma numbri, kes teeb väga head tööd.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.02.2011 22:29 

Olen tükk aega juba Soomes elanud ja Eesti firma all tööl. 3 nädalat tagasi otsustasin, et aitab hilinevatest palgapäevadest ja läksin haiguslehele, plaaniga ülemusele teatada, et enam tagasi ei tule .Kusagilt oli ta haisu ninna saanud ja eile helistas mulle ja sõimas, et olen värdjas ja et teeb nii, et ma enam kunagi soomes kuhugi tööle ei saa :D No pistku perse oma tellinguijupid ja 10 eurine tavatunnipalk. Mää nyt LVI- asentaja. Parema palga,bensa-ja ruokakorvaustega.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.02.2011 22:32 

bls kirjutas:
plekkvelg kirjutas:
IRLi küsitluse "nänn" toodi just uksetaha :D

Said oma sallikese või kindapaari kätte? Tahaks ka salli saada, kui nad ei suuda seda väikest lubadust täita, siis mis veel valimislubadustest saab.

No valimislubadused on anyway bullshit, neid kõiki nad kindlasti täita ei suuda. Ma isegi ei mäletanud, mida ma "kingituseks" valisin, aga tulid igatahes kõrvaklapid mikrofoniga ja šokolaad :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.02.2011 22:33 
Kasutaja avatar

Ma siin raskelt loodan et lähiajal leian ehk ka normaalse stabiilse töö Soomes. ( veel parem kui korraliku palgaga töö Tallinna, saaks korteri võtta ja inimese moodi naisega koos elada. ) Hetkel saadan meeleheitlikult igale poole CV- sid et lähiajal ikka tööle saaks. Oeh...jube on tegevusetuna ka passida.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.02.2011 22:35 

andres393 kirjutas:
Ma siin raskelt loodan et lähiajal leian ehk ka normaalse stabiilse töö Soomes. ( veel parem kui korraliku palgaga töö Tallinna, saaks korteri võtta ja inimese moodi naisega koos elada. ) Hetkel saadan meeleheitlikult igale poole CV- sid et lähiajal ikka tööle saaks. Oeh...jube on tegevusetuna ka passida.

No päev või kaks hilinevate palgapäevadega rahul oled ja tellinguid teh mõistad, siis võin lasta sind ka ju värdjaks sõimata :D Võin numbrit jagada :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.02.2011 22:37 

Käisin kalevi mängu vaatamas saku suurhallis..
Mäng oli hea vaid esimene poolaeg ja siis läks maru piixu..

"Tervitused" kutile, kes end õllest lõviks joond ning sõimas, niisama ajas iba/mölises ja keskmist näppu näitas vastaste fännidele.. raudselt siit foorumist.. kahtlen, et sellisel mardil põhikooli hariduski on..

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.02.2011 22:41 
Kasutaja avatar

siag kirjutas:
andres393 kirjutas:

No päev või kaks hilinevate palgapäevadega rahul oled ja tellinguid teh mõistad, siis võin lasta sind ka ju värdjaks sõimata :D Võin numbrit jagada :D

See päev/kaks pole kohe väga hull. Tellingute olen elus kaks korda kokku puutunud. Korra üles pand ja maha käind võtmas. Pigem sooviks tööandjaks meeldivat inimest kelle all on endal hea töötada. Seega numbrit ei ole vaja. :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.02.2011 23:32 

Ma ka sain paar nädalat tagasi. Keegi (ilmselt mõni noorem jünger) tuleb uksetaha ning annab allkirja vastu soovitud eseme. Veidikene erinevad, kui algselt reklaamitud, aga siiski viisakad asjad. :D
Hetkel Valimisstuudio ETVs ja väga huvitav seltskond koos, kellest mõni "meediastaar" eriti heal arvamusel endast. :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.02.2011 00:39 
Kasutaja avatar

skyaudi kirjutas:
Ei oska öelda, kes või mis, aga üks hommik mingi 10 paiku oli mingi noor naga ukse taga ja ütles, et tõi IRL paki.

E: Huvitav, mis nad selle pakiga teevad, kui kedagi pole kodus, tulevad mingi teine kord või jätavad postkasti/uksetaha.

Mul jäeti ukselingi külge. Toast välja minnes oli üllatus suur, kui avastatud sai, et sinine IRL kott ukse küljes ripub.
(juhtmeta uksekellal oli aku tühjaks saanud ja seega ei kuulnud absoluutselt, et keegi uksetaga olnud oleks) :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.02.2011 02:01 
Kasutaja avatar

Jälle peeti kinni. Otsisin mina pelgus ühte tänavat taga ja sooritasin reipalt tagasipöörde, mille peale frau nais-smurf arvas vist, et ma üritan lähenevat politseiautot nähes minema põigelda ja tuli sellise madallennuga järgi, et klõbises. Ime, et mulle sisse ei laksanud, kui teepervel seisma jäin. Tundub, et ma ei peagi hollykasse enam minema, et diskolighte näha ja põnevate inimestega suhelda :-P

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.02.2011 11:17 

Hendri kirjutas:
Ma sain ka täna oma salli kätte. Sõbra käest. See oli väidetavalt tema käes juba mõnda aega :D Tema neid igatahes jagas. Juu siis piirkonniti anti pakid noorte kätte, kes jagamistöö teiste eest ära teevad.

Räägi, kes neid Sauel jagab, tahaks ka oma nodi kätte saada :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.02.2011 11:21 
Kasutaja avatar

Neid salle ja värke Tartus ka jagatakse w? Jõledalt oleks mütsi ja kindaid vaja :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.02.2011 11:31 
Moderator
Kasutaja avatar

CE ARKi teooria eksam edukalt läbitud.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 15309 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113 ... 1021  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 11 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis